שונא את גיא לוי? עשה טובה כנס ותקשיב...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שונא את גיא לוי? עשה טובה כנס ותקשיב...

שליחה על ידי אביאל »

שונא את גיא לוי? כדאי להקשיב רק לרגע לדבריו.

אבל לפני הכל, נא להוריד את הכעסים ולנטרל את העובדה שהדובר הוא גיא לוי עצמו ובבקשה נא לשים לב שהבן-אדם באמת ובתמים מבין את מה שעובר על המועדון הזה במשך שנים על גבי שנים.

https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;

ועוד דבר אחרון, בקשה קטנה, נא לא להתעסק ביובל נעים במשחק...

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: שונא את גיא לוי? עשה טובה כנס ותקשיב...

שליחה על ידי אימפריה באדום »

תמיד אהבתי את גיא כמאמן אבל בזמן האחרון קצת פחות אבל תמיד ידעתי שמאחורי כל התדמית של מאמן מסתתר בן-אדם תמים.
וחוץ מזה כל משחק מעודדים , גיא הוא חלק בלתי נפרד ממנה
(לפחות כרגע..) וכשאתם מעודדים את הקבוצה אתם מעודדים גם אותו ושאתם מקללים אותו אתם מקללים את כל הקבוצה.
בקשר ליובל נעים אני גם חושב שזה לא נכון לקלל אותו אבל אני חושב שזה יקרה במהלך המשחק

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אביאל או מישהו אחר,
יש מצב להביא את עיקרי הדברים לפה?
תודה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

יוסי פרטוק בהחלט נכנס לפנתיאון:

"מה שגיא לוי אומר זה שהיתה פה שכונה לפני? אולי נעלה את אלי ז'ינו ונראה מה הוא יאמר על זה..."

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

8red כתב:אביאל או מישהו אחר,
יש מצב להביא את עיקרי הדברים לפה?
תודה.
הרבה עבודה אבל רק בשבילך ניר...

"ויש לנו אוהדים מצויינים, הרבה מאוד אוהדים מצויינים, אני לא חושב ש20 או 30 אוהדים שבאים ומקללים בשביל לפרוק מעצמם איזה משהו, זה מה שמייצג את האוהדים של הפועל באר-שבע אני ראית הרבה אוהדים של הפועל ב"ש - אוהדים מצויינים, זה דבר אחד.

דבר שני, אנחנו לא צריכים את האוהדים שלנו כדי שיעודדו אותנו כשטוב לנו, כשטוב לנו אנחנו לא צריכים עידוד, אנחנו צריכים עידוד כשפחות מסתדר העיניינים.
אני חושב שזה מה שצריך להיות, ככה אני רואה את הדברים ושבועיים לפני בגמר גביע הטוטו, כולם קראו לי שאני אבוא לקהל, ומה היה קורה אם המשחק היה נגמר 1-0 לטובתנו נגד הכח?
עשרים שניות זה ההבדל בין קללה לבין אהדה?
בין 'תבוא אלינו כדי שנעודד אותך' לבין 'אנחנו מקללים אותך'?
זאת אהבה לקבוצה?
לא נראה לי, אנחנו לא נוהגים בדרך הזאת זה מה שקורה בב"ש 20 שנה, אנחנו יכולים לשנות את זה בשבועיים?
יש לנו עבודה לעשות אני חושב שעבודה מול אוהדים היא בנויה על שני מישורים.
המישור האחד זה להציב גבולות, הצבת גבולות זה שלא יכולה להיות פה שכונה שהייתה פה 20 שנה, כל אחד עושה מה שהוא רוצה, כל דעה משפיעה ואני חושב שהמועדון נוהג בדרך הזאת זה דבר ראשון.

ודבר שני אני חושב שצריכים להיות מפגשים עם אוהדים, צריכים לדבר עם אוהדים כי אוהדים זה דבר חשוב למועדון ואם זה קיים בכל הכדורגל הישראלי אז זה לא אומר שככה אנחנו צריכים להתנהל גם פה כי אנחנו באנו לשנות דברים ולשנות דברים גם דרך כדורגל, אני לא חושב שאהדה לקבוצה צריכה להיות בהתאם לתוצאה כזאת או אחרת.
כשעושים מגביע הטוטו 'עגל זהב', אז אני לא מוכן להשתתף בזה כי אני חושב שהצד השני של האופוריה המטורפת וההתלהבות המטורפת זה מה שראינו שבועיים אחרי באותו מגרש וזה אלימות.
אז זה נכון, הצעדים שלי נראים קצת לא ברורים. אבל אם אני אסביר, כשקוראים אחרי ניצחון כדי לעשות חגיגה - אני לא רוצה. אבל כשמקללים אותי - אני כן מודה לקהל. וזה מביא את העניין למצב שזה מראה עד כמה זה מגוחך כל העניין, פשוט מגוחך."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:יוסי פרטוק בהחלט נכנס לפנתיאון:

"מה שגיא לוי אומר זה שהיתה פה שכונה לפני? אולי נעלה את אלי ז'ינו ונראה מה הוא יאמר על זה..."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..לא שמעתי (בעיות במחשב), אבל גדול!!! :lol:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תודה אביאל - כרגיל יצאת מלך!

אם המעטתי בעבר בנושא חשיבות המפגשים קהל- מאמן , הרי שזה הופך להיות יותר ויותר קריטי.
חבל שלא נעשו צעדים בנושא על ידי המועדון וגיא עצמו בעבר, אבל גם עכשיו זה עדיין לא מאוחר ואולי גם החלקים הבעייתיים של הקהל יצליחו להבין שהם פוגעים אך ורק בקבוצה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

רדיו דרום זה פשוט בושה וחרפה אני לא מסוגל לשמוע את הקולות של האנשים הטיפשיים האלו.

לגבי גיא לוי יש הרבה יותר אוהדים שמעריכים את הדרך של הבעיה היא שהמיעוט המקלל יותר דומיננטי מכוון שזה באופי שלהם לצעוק להשתולל לאיים וכו...

גיא לוי לא היה צריך להתיחס לאוהדים למרות שהוא צודק הבעיה היא שזה לא יעזור הם רק מחפשים את זה, הם כבר אמרו שהוא בן אדם חרא. הם קיללו גידפו ואיחלו לו מיתות למינהם והוא "הודה" להם אז הוא חרא, לך תבין.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

ואני שומע את האוהדים טוענים שגיא אמר: "10 שנים הייתה כאן שכונה ואני באתי לכאן לשנות אותם".
בכל קונוטציה, זה יכול להישמע לא נעים.
חבל לי שגיא מתעסק בזה כול פעם מחדש. הוא כבר נכווה פעם מפירושים שונים לדבריו בקשר לאוהדים.
גם היום אני חושב שההתעסקות היחידה שלו צריכה להיות הקבוצה ולא האוהדים.
כי נדמה לי שבשבעת המשחקים האחרונים השקט שרר במחוזותנו. המקללים נחו והמעודדים היו בטירוף. רק מה, נדמה לי שהשחקנים חברו למקללים ונחו איתם.
אז בבקשה גיא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מסכים איתך, מישל.

אדון מאמן חייב להיות חכם ולא צודק, ואם הוא לא מסוגל, אז מישהי צריכה לקרוא אותו לסדר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה