יש מצב
יש מצב
שנכון לעכשיו, שישי בלילה, עוד לא נפתח פה נושא משחק מול מכבי פ״ת ביום ראשון?
- OMERREMO33
Re: יש מצב
כנראה... בהשפעת חצי גמר/ גמר גביע.. מקווה שהשחקנים בפוקוס המקום השני חשוב(להתחיל אירופה מאוחר יותר)
- The red one
חשבתי שהמשחק היחיד שיש לנו העונה הוא ב20.5...
בדוק שיש משחק? בפייסבוק של הקבוצה לא אומרים כלום.
בדוק שיש משחק? בפייסבוק של הקבוצה לא אומרים כלום.
גור שלף אמר השבוע ( בהקשר למשהו אחר) שלפעמים אתה יכול אבל סתם לא רוצה, אבל אז כשאתה רוצה אתה פתאום לא יכול.
רוצה לומר,שהזלזול בליגה יכול להוציא אותנו מפוקוס, ובגביע יהיה קשה להתחבר שוב
רוצה לומר,שהזלזול בליגה יכול להוציא אותנו מפוקוס, ובגביע יהיה קשה להתחבר שוב
לא ברור מהאתר של שפע, באיזה יציע אנחנו יושבים?
אני דווקא מאוד אהבתי את השקט התקשורתי לפני חצי הגמר בזמן שהיריבה עפולה מפציצה בכותרות וראיונות לשלל אתרים.
מזכיר לי מאוד עונה שעברה שאנחנו התפוצצנו בתקשורת לפני משחק מול הצהבת כשהם בשקט מופתי מול התקשורת והתוצאות ידועות מראש.
לא יודע אם זה פוקס או במכוון אבל אני מאוד אוהב את השקט התקשורתי חוסר הראיונות וה'כותרות'.
להמשיך ככה להגיע כל משחק מוכנים מנטלית ופיזית 100 אחוז עד אחרי הגביע.
לגבי המשחק מחר ביום שישי משעות הבוקר אני מתקשר לשפע לנסות לברר על מכירה מוקדמת אך אין קול ואין עונה שם. עצבים!!!
נכסנתי לפייסבוק של המועדון במקביל ואין שום פרטים על המשחק. שוב - מהבחינה הזו אנחנו מועדון קטן סעמק.
מזכיר לי מאוד עונה שעברה שאנחנו התפוצצנו בתקשורת לפני משחק מול הצהבת כשהם בשקט מופתי מול התקשורת והתוצאות ידועות מראש.
לא יודע אם זה פוקס או במכוון אבל אני מאוד אוהב את השקט התקשורתי חוסר הראיונות וה'כותרות'.
להמשיך ככה להגיע כל משחק מוכנים מנטלית ופיזית 100 אחוז עד אחרי הגביע.
לגבי המשחק מחר ביום שישי משעות הבוקר אני מתקשר לשפע לנסות לברר על מכירה מוקדמת אך אין קול ואין עונה שם. עצבים!!!
נכסנתי לפייסבוק של המועדון במקביל ואין שום פרטים על המשחק. שוב - מהבחינה הזו אנחנו מועדון קטן סעמק.