מקצוענות
מקצוענות
אני יכול לכתוב פה מגילה ממש ארוכה אבל אין לי מספיק כוחות בשביל זה.
אני רק רוצה להגיד שאני חסר תקווה.
חסר תקווה כי אני יודע שאנחנו לא עושים את הדברים הנכונים.
מכבי ת"א תמשיך לשלוט כל עוד אף אחד לא ייתן אלטרנטיבה לדרך העבודה שלהם.
כל עוד אנחנו ושאר קבוצות הליגה נמשיך לחשוב שכל פעם שלא הולך, נשחרר שחקנים, נחליף מאמן, נעשה מהפך והכל יסתדר.
לא קונה את הדיבורים על 'מנטליות' של מועדון, אנחנו לא לוזרים, אנחנו פשוט לא מקצוענים. אנחנו מדברים בדיוק כמו שאוהדי מכבי דיברו על עצמם ב- 10 השנים השחונות שלהם.
אנשים דיברו פה על נשמה, על חוסר הקרבה, ואמרו שרק בגלל זה הפסדנו. אני מסכים שזה היה חסר, אבל הכל הולך ביחד. קבוצה מקצוענית לא מושפעת מגורמים חיצוניים. קבוצה מקצוענית לא מתפרקת בגמר גביע. קבוצה מקצוענית יודעת שכל פעם שהיא מפסידה, זה רק מסיבות מקצועיות. קבוצה מקצוענית יודעת לנתח את ההפסדים שלה.
איך אפשר לנתח הפסד כזה? כשאתה יודע שגם עם מסי לא היית מנצח את המשחק?
קבוצה מקצוענית עושה במחצית חימום מתוכנן ומקצועי עם מאמנים ותרגילים (מכבי אתמול). אצלנו המחליפים משחקים סטנגה.
לצערי אני לא מאמין שברק בכר הוא הפתרון.
אני לא חושב שמאמן כזה או אחר זה הפתרון. זו חשיבה של קבוצה ישראלית טיפוסית.
ומכבי לא קבוצה ישראלית.
עד שלא נפנים את זה, עד שקבוצה כלשהי בליגה לא תפנים את זה, מכבי תמשיך לצחוק על כל הליגה מלמעלה.
אני רק רוצה להגיד שאני חסר תקווה.
חסר תקווה כי אני יודע שאנחנו לא עושים את הדברים הנכונים.
מכבי ת"א תמשיך לשלוט כל עוד אף אחד לא ייתן אלטרנטיבה לדרך העבודה שלהם.
כל עוד אנחנו ושאר קבוצות הליגה נמשיך לחשוב שכל פעם שלא הולך, נשחרר שחקנים, נחליף מאמן, נעשה מהפך והכל יסתדר.
לא קונה את הדיבורים על 'מנטליות' של מועדון, אנחנו לא לוזרים, אנחנו פשוט לא מקצוענים. אנחנו מדברים בדיוק כמו שאוהדי מכבי דיברו על עצמם ב- 10 השנים השחונות שלהם.
אנשים דיברו פה על נשמה, על חוסר הקרבה, ואמרו שרק בגלל זה הפסדנו. אני מסכים שזה היה חסר, אבל הכל הולך ביחד. קבוצה מקצוענית לא מושפעת מגורמים חיצוניים. קבוצה מקצוענית לא מתפרקת בגמר גביע. קבוצה מקצוענית יודעת שכל פעם שהיא מפסידה, זה רק מסיבות מקצועיות. קבוצה מקצוענית יודעת לנתח את ההפסדים שלה.
איך אפשר לנתח הפסד כזה? כשאתה יודע שגם עם מסי לא היית מנצח את המשחק?
קבוצה מקצוענית עושה במחצית חימום מתוכנן ומקצועי עם מאמנים ותרגילים (מכבי אתמול). אצלנו המחליפים משחקים סטנגה.
לצערי אני לא מאמין שברק בכר הוא הפתרון.
אני לא חושב שמאמן כזה או אחר זה הפתרון. זו חשיבה של קבוצה ישראלית טיפוסית.
ומכבי לא קבוצה ישראלית.
עד שלא נפנים את זה, עד שקבוצה כלשהי בליגה לא תפנים את זה, מכבי תמשיך לצחוק על כל הליגה מלמעלה.
Re: מקצוענות
במילים אחרות מנג'ר וצוות אימון חדש ורצוי זר עם סטנדרטים שלא הכרנו
אי אפשר שלא להיות חסר תקווה הבוקר ואני מזדהה עם התחושות שלך, אבל חייב לתת נימה אופטימית גם בבוקר קשה שכזה.
אנחנו על המסלול הנכון.
סטינו קצת, אפילו נזרקנו לשוליים, ספגנו מכה קשה, מכה אנושה, אבל אנחנו עדיין על המסלול.
הפועל באר שבע תמשיך להיות חברה קבועה במועדון הצמרת של הכדורגל הישראלי, על אפם וחמתם של כל המגחכים היום וכל מוכרי המשחקים למינהם.
אנחנו על המסלול הנכון.
סטינו קצת, אפילו נזרקנו לשוליים, ספגנו מכה קשה, מכה אנושה, אבל אנחנו עדיין על המסלול.
הפועל באר שבע תמשיך להיות חברה קבועה במועדון הצמרת של הכדורגל הישראלי, על אפם וחמתם של כל המגחכים היום וכל מוכרי המשחקים למינהם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תשמע, למסגר ולהשכיר מטוס ולהוריד את הכרזה הזו בכלצהארץ.
זה בול, אבל בול מה שאמרתי אתמול לכל אחד לפני, במהלך ואחרי המשחק.
ברק בכ לא הפיתרון, אלונה צריכה להחליט עם להמשיך בבינוניות או להשתדרג בשביל תארים.
אוי כמה שטתה צודק.
זה בול, אבל בול מה שאמרתי אתמול לכל אחד לפני, במהלך ואחרי המשחק.
ברק בכ לא הפיתרון, אלונה צריכה להחליט עם להמשיך בבינוניות או להשתדרג בשביל תארים.
אוי כמה שטתה צודק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים במיליון אחוז..
אגב אין לי בעיה שברק בכר יהיה מאמן אבל חייבים מעליו מנהל מקצועי ולרפד את הצוות המקצועי...
אחרת לא נתקדם...
אגב אין לי בעיה שברק בכר יהיה מאמן אבל חייבים מעליו מנהל מקצועי ולרפד את הצוות המקצועי...
אחרת לא נתקדם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חברים, בואו נחליט שאנחנו לא חופרים לבכר קבר עוד לפני שחתם.
לא חופר לו כלום.Totti כתב:חברים, בואו נחליט שאנחנו לא חופרים לבכר קבר עוד לפני שחתם.
גם לא אאשים אותו בכישלון, כמו שאני לא חושב שאלישע הוא האשם (לפחות לא היחידי) בכישלון הנוכחי.
אני רק מתריע על איך שאני רואה את הדברים.
הבעיה שלנו, וגם של מכבי חיפה ובית"ר והפועל ת"א וק"ש ונתניה ושל כולם, של הכדורגל הישראלי, של נבחרת ישראל, היא לא מאמן.
אם לא נבין את זה, ימשיך להישפך פה כסף על פארש.
טוטי זה לא האישיו. מה שקרה אתמול פיצץ את האשליה שנבנתה במשיך שנתיים על קבוצה שמתמודדת עם מכבי, בזמן שהם זוללים תארים אתה שם בשביל שיחגגו אותם עלייך.
המשחק הזה צריך להיות נקודה ענקית או יותר נכון 6 נקודות ענקיות למחשבה. להמשיך בבינוניות או להחליט על מהפך.
אז נמשיך עם חילוף מאמן ישראלי במאמן ישראלי, ההוא יביא את רשימת השחקנים שלו, והכל טוב ויפה. נשאר באותו מקום - 2.
בקצב הזה הפער ממכבי ילך ויגדל והם יהיו חזקים בפער על הליגה.
אם אלונה רוצה תארים היא חייבת לשנות גישה ולשנות את כל המעטפת במועדון, לפטר את כל החובבנות, לתת את המפתחות למישהו סמכותי שינהל את כל העסק ויקח את ההגה.
אז בכר יגיע, יחתים 3-4 שחקנים,נראה קבוצה טובה שעומדת טוב ומשחקת התקפי בצלמו של בכר, ששוב במאני טיים תפסיד למכבי, כי בדברים הקטנים הם טובים מאיתנו ולכן שם נפסיד בסופו של דבר.
אם אתם שואלים אותי , אחרי אתמול הקהל המטונף של לפני כמה שנים יחזור ועונה הבאה לכולם תגמר הסבלנות.
ההפסד אתמול גרם לטעמי מעבר להשפלה הגדולה ביותר של המועדון לזה שכל השנתיים שלו התנקזו לרגע שיא ששם הושפלנו ובאמת שקיבלנו שיעור של אם אנחנו רוצים תארים, כדאי שתאמצו את המודל שלנו. וכל השנתיים האחרונות ששינינו את מעמדנו התנפצו, אחרי 2 הפסדים או יותר נכון השפלות ותבוסות בפחות משבוע.
לא הגיוני שהשקחנים יעשו סבוטאז אחרי בפיטורים של המאמן. הם משחקים עבור המועדון עבור האוהדים, ולא רק עבור המאמן שלהם.
המשחק הזה צריך להיות נקודה ענקית או יותר נכון 6 נקודות ענקיות למחשבה. להמשיך בבינוניות או להחליט על מהפך.
אז נמשיך עם חילוף מאמן ישראלי במאמן ישראלי, ההוא יביא את רשימת השחקנים שלו, והכל טוב ויפה. נשאר באותו מקום - 2.
אם אלונה רוצה תארים היא חייבת לשנות גישה ולשנות את כל המעטפת במועדון, לפטר את כל החובבנות, לתת את המפתחות למישהו סמכותי שינהל את כל העסק ויקח את ההגה.
אז בכר יגיע, יחתים 3-4 שחקנים,נראה קבוצה טובה שעומדת טוב ומשחקת התקפי בצלמו של בכר, ששוב במאני טיים תפסיד למכבי, כי בדברים הקטנים הם טובים מאיתנו ולכן שם נפסיד בסופו של דבר.
אם אתם שואלים אותי , אחרי אתמול הקהל המטונף של לפני כמה שנים יחזור ועונה הבאה לכולם תגמר הסבלנות.
ההפסד אתמול גרם לטעמי מעבר להשפלה הגדולה ביותר של המועדון לזה שכל השנתיים שלו התנקזו לרגע שיא ששם הושפלנו ובאמת שקיבלנו שיעור של אם אנחנו רוצים תארים, כדאי שתאמצו את המודל שלנו. וכל השנתיים האחרונות ששינינו את מעמדנו התנפצו, אחרי 2 הפסדים או יותר נכון השפלות ותבוסות בפחות משבוע.
לא הגיוני שהשקחנים יעשו סבוטאז אחרי בפיטורים של המאמן. הם משחקים עבור המועדון עבור האוהדים, ולא רק עבור המאמן שלהם.
אני מכבד ומקבל את דעתך וגם יכול להיות שאתה צודק, אבל אני חושב אחרת.ONmyOWN כתב:טוטי זה לא האישיו. מה שקרה אתמול פיצץ את האשליה שנבנתה במשיך שנתיים על קבוצה שמתמודדת עם מכבי, בזמן שהם זוללים תארים אתה שם בשביל שיחגגו אותם עלייך.
אמרתי את זה פה פעם...
בצבא מאמנים חיילים לעשות פעולות על אוטומט.
אתה לוקח כמפקד ילדים בני 18, בלי אף ניסיון קודם בקרב ומנחיל להם סדר פעולות מאוד מוגדרות שמצריכות מינימום מחשבה ומקסימום מיומנות.
על קצה המזלג? הותקלת מימין---קדימה הסתער!
אתה גורם לילד בן 18 להיות כל כך מיומן בפעולה המורכבת הזו, עד שברגע האמת היא יוצאת ממנו בטבעיות.
זה אפשרי גם בכדורגל.
כששחקנים מגיעים מאומנים, יודעים איך מגיבים לכל סיטואציה מתפתחת.
יודעים מי סוגר את מי, מי מכפה על מי.
מי חותך לקצר בקרן ומי סוגר שטח מת.
מתי בדיוק המגן מצטרף להתקפה, מי נותן לו אלכסונית.
מה קורה כשזהבי מקבל את הכדור ב-30 מטר, מאיפה ניגשים לפריצה כשהוא עם הפנים לשער ואיך עומדים מולו כשהוא עם הגב.
מתי מביאים כפולה על בן חיים או על מיכה ובאיזה תזמוןן לוחצים את מיטרוביץ'.
אז ברגע האמת אתה לא מפשל.
הותקלת משמאל? קדימה הסתער.
הותקלת מלפנים? קדימה הסתער.
יש סדר פעולות מאוד מאוד פשוטות שמצמצמות את הכשל שאתה מדבר עליו- קוראים להם אימונים.
אני מאמין ברעב של בכר, בחדשנות, ברצון המאוד גדול שלו להיות פה, בתחושת הגאווה לעבוד במועדון כמו שלנו
אתה לא חושב אחרת, אתה חושב בדיוק כמונו.Totti כתב:
אני מכבד ומקבל את דעתך וגם יכול להיות שאתה צודק, אבל אני חושב אחרת.
אמרתי את זה פה פעם...
בצבא מאמנים חיילים לעשות פעולות על אוטומט.
אתה לוקח כמפקד ילדים בני 18, בלי אף ניסיון קודם בקרב ומנחיל להם סדר פעולות מאוד מוגדרות שמצריכות מינימום מחשבה ומקסימום מיומנות.
על קצה המזלג? הותקלת מימין---קדימה הסתער!
אתה גורם לילד בן 18 להיות כל כך מיומן בפעולה המורכבת הזו, עד שברגע האמת היא יוצאת ממנו בטבעיות.
זה אפשרי גם בכדורגל.
כששחקנים מגיעים מאומנים, יודעים איך מגיבים לכל סיטואציה מתפתחת.
יודעים מי סוגר את מי, מי מכפה על מי.
מי חותך לקצר בקרן ומי סוגר שטח מת.
מתי בדיוק המגן מצטרף להתקפה, מי נותן לו אלכסונית.
מה קורה כשזהבי מקבל את הכדור ב-30 מטר, מאיפה ניגשים לפריצה כשהוא עם הפנים לשער ואיך עומדים מולו כשהוא עם הגב.
מתי מביאים כפולה על בן חיים או על מיכה ובאיזה תזמוןן לוחצים את מיטרוביץ'.
אז ברגע האמת אתה לא מפשל.
הותקלת משמאל? קדימה הסתער.
הותקלת מלפנים? קדימה הסתער.
יש סדר פעולות מאוד מאוד פשוטות שמצמצמות את הכשל שאתה מדבר עליו- קוראים להם אימונים
סבבה, הוספתי משפט שנשמט.bs war כתב:
אתה לא חושב אחרת, אתה חושב בדיוק כמונו.
אני מאמין ברעב של בכר, בחדשנות, ברצון המאוד גדול שלו להיות פה, בתחושת הגאווה לעבוד במועדון כמו שלנו
אז על זה אני מדבר, אתה נתלה על תחושות, על מוטיבציה של אנשים. קבוצה מקצוענית צריכה להיתלות על עבודה, מקצועיות, מוכנות.Totti כתב:
סבבה, הוספתי משפט שנשמט.
אוהד מכבי ת"א יודע שתמיד, אבל תמיד, הקבוצה שלו תיראה כמו קבוצה. גם אם היא תפסיד. אין מצב שמכבי מתפרקת כמו שאנחנו התפרקנן השבוע.
מוטיבציה ורבאק יכולים לנצח לך משחקים, לא לקחת תארים.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 21 מאי 2015, 08:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכל תעשייה בעולם לוקחים הצלחה ומשכפלים, כדורגל לא שונה מזה...אנחנו לא סובלים את מכבי אבל הדרך שהם עשו בשנים האחרונות צריכה להיות המודל שלנו לשנים הקרובות, יש לנו את כל התנאים להצליח, בעלים ששופך המון כסף קהל אוהדים גדול מסור ונאמן והבונוס, איצטדיון חדש.....אז כן אלונה היא לא מיטש וכמות הכסף שנשפך שם לא דומה לשלנו...אבל אם נאמץ את אותו מודל )בלי בושה ) אולי לא נשלוט בכדורגל הישראלי אבל בטוח שלא נקבל שישיות בגמר הגביע....
מסכים.dov0211 כתב:בכל תעשייה בעולם לוקחים הצלחה ומשכפלים, כדורגל לא שונה מזה...אנחנו לא סובלים את מכבי אבל הדרך שהם עשו בשנים האחרונות צריכה להיות המודל שלנו לשנים הקרובות, יש לנו את כל התנאים להצליח, בעלים ששופך המון כסף קהל אוהדים גדול מסור ונאמן והבונוס, איצטדיון חדש.....אז כן אלונה היא לא מיטש וכמות הכסף שנשפך שם לא דומה לשלנו...אבל אם נאמץ את אותו מודל )בלי בושה ) אולי לא נשלוט בכדורגל הישראלי אבל בטוח שלא נקבל שישיות בגמר הגביע....
אבל לאמץ את אותו המודל זה לאו דווקא אומר לדבר בספרדית בחדר ההלבשה.
חברים, אוסקר הגיע לכאן מאמן בלי ניסיון מקצועני,
נתנו לו הרבה כסף וסביבת עבודה טובה והוא הצליח.
תקשרו את זה לגורדי, לכסף של מיץ', לעזרים הטכנולוגים, בסופו של יום ראינו מכבי מאומנת ואת זה זוקפים לאוסקר
זה לא רק אוסקר.
אצלך זה רק בכר.
אצלך זה רק בכר.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 21 מאי 2015, 08:16, נערך פעם 1 בסך הכל.