מפגן תמיכה באלונה
מפגן תמיכה באלונה
אני בטוח שבזמן הקרוב כל התקשורת הולכת להכנס באלונה חזק ,בגלל המהלכים שלה העונה (אלישע ומה שהיה בינואר)
לדעתי חשוב להראות לה שאנחנו איתה!
מגיע לה כל הכבוד על האומץ , לא כל בעלים היה מחליף מאמן עם תוצאות טובות כמו אלישע.
היא הביאה לנו את מליקסון שכולנו חלמנו שיחזור , ואת ברדה שבכלל חשבנו שזה לא ריאלי שיגיע אלינו .
היא מחליפה את אלישע! שכולנו כל כך סבלנו מהחולשה הטקטית שלו
והכי חשוב , היא לומדת מטעויות ומשתפרת.
כולנו זעקנו שנה שעברה שהקישור האחורי שלנו חלש , והבאנו 2 קשרים אחוריים מצויינים .
אי אפשר להשוות בין מה שהלך עם לונה טורס , למה שהולך השנה עם שפע.
מי היה מאמין שנראה עגלת מוצרים שלנו בסמי עופר..
שנה הבאה היא תשפר את הצוות המקצועי , ומתכננת להשקיע לא מעט כסף בחיזוק הסגל.
חייבים להראות לה שאנחנו איתה , שאנחנו מאמינים בה , סומכים עליה וגאים בכל ההחלטות שהיא לקחה.
רק בגללה (ובגלל וסרמיל) שווה להגיע למשחק האחרון מול ביתר.
לדעתי חשוב להראות לה שאנחנו איתה!
מגיע לה כל הכבוד על האומץ , לא כל בעלים היה מחליף מאמן עם תוצאות טובות כמו אלישע.
היא הביאה לנו את מליקסון שכולנו חלמנו שיחזור , ואת ברדה שבכלל חשבנו שזה לא ריאלי שיגיע אלינו .
היא מחליפה את אלישע! שכולנו כל כך סבלנו מהחולשה הטקטית שלו
והכי חשוב , היא לומדת מטעויות ומשתפרת.
כולנו זעקנו שנה שעברה שהקישור האחורי שלנו חלש , והבאנו 2 קשרים אחוריים מצויינים .
אי אפשר להשוות בין מה שהלך עם לונה טורס , למה שהולך השנה עם שפע.
מי היה מאמין שנראה עגלת מוצרים שלנו בסמי עופר..
שנה הבאה היא תשפר את הצוות המקצועי , ומתכננת להשקיע לא מעט כסף בחיזוק הסגל.
חייבים להראות לה שאנחנו איתה , שאנחנו מאמינים בה , סומכים עליה וגאים בכל ההחלטות שהיא לקחה.
רק בגללה (ובגלל וסרמיל) שווה להגיע למשחק האחרון מול ביתר.
Re: מפגן תמיכה באלונה
קודם כל שיעשו לנו מפגן תמיכה.
אנחנו לא פחות מושפלים ממנה.
אפרופו עגלה. זו העגלה של חיפה, הדביקו פוסטרים של ב"ש שיסתירו את של חיפה. קצת שוק, אבל לא שאכפת לי.
שיתחילו לטפל במעטפת של הקבוצה, אחרי זה נגיע לעגלה הניידת.
שיתחילו לטפל במעטפת של הקבוצה, אחרי זה נגיע לעגלה הניידת.
כל הקוקסי שדיברו נגד אלונה,
מי יתן והיא תעוף מפה כי לא מגיע לכם אישה כזאת.
מי יתן ונהפוך למכבי נתניה.
רק ככה תבינו מה שיש לכם בידיים יאוהדי קקה.
מי יתן והיא תעוף מפה כי לא מגיע לכם אישה כזאת.
מי יתן ונהפוך למכבי נתניה.
רק ככה תבינו מה שיש לכם בידיים יאוהדי קקה.

איזה השפלה.. ממועדון שהולך להתרסק , הגעת למועדון ששנה שנייה ברציפות מגיע לשלבים המאוחרים בגביע.אדום זקן כתב:קודם כל שיעשו לנו מפגן תמיכה.
בהחלט עדיף להינצל במחזור האחרון בליגה, ולשמוח כמו מטורף.
אנחנו בתהליכי צמיחה , אני רגוע שההגה בידיים של אלונה.
חברים , יש לנו בעלים שמגשים לנו את החלומות , והכי חשוב משתפרת כל הזמן .
אני מרגיש חלק מהנצחונות ולכן חלק מההפסדים. לא מחרים ולא נעליים.שובר את הראש איך נוסעים לקרית שמונה כי זה חג והנסיעה ארוכה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מגיע להם גדי. מגיע להם לשחק מול 7 אוהדים של קריית שמונה.גדי כתב:אני מרגיש חלק מהנצחונות ולכן חלק מההפסדים. לא מחרים ולא נעליים.שובר את הראש איך נוסעים לקרית שמונה כי זה חג והנסיעה ארוכה.
וזה לא עניין של חרם.
אתה באמת מרצה לי עכשיו על התהליכים שעברנו??yakar כתב:
איזה השפלה.. ממועדון שהולך להתרסק , הגעת למועדון ששנה שנייה ברציפות מגיע לשלבים המאוחרים בגביע.
בהחלט עדיף להינצל במחזור האחרון בליגה, ולשמוח כמו מטורף.
אנחנו בתהליכי צמיחה , אני רגוע שההגה בידיים של אלונה.
חברים , יש לנו בעלים שמגשים לנו את החלומות , והכי חשוב משתפרת כל הזמן .
אני אמרתי את תמיד.
אבל אין לזה קשר למה שקרה אתמול ולא משנה איך תנסו לייפות את זה.
זה ש"מה שלא הורג מחשל זה אחלה" "וכולנו אוהדים את המועדון" וכו וכו אחלה סיסמאות.
חברה תתעוררו!!! אתמול עמדו 11 שחקנים וירקו לנו בפנים!!
אנשים לא עבדו,לא נשמו,נסעו שעות בדרכים וביזבזו מאות שקלים,שלא לדבר על התורים להשגת הכרטיסים.
אתממול חזרנו 10 שנים אחורה ושום סיסמא לא תשנה את זה,ייקח המון זמן עד שהקבוצה הזאת תקום מהקרשים.
וגדי,מצטער להגיד לך אבל אתה פראייר,זה כאילו ירקו לך בפנים ואתה אומר זה גשם.
איך אתה יכול לעמוד ולעודד את חבורת הנפלים הזאת שביזתה עיר שלמה אתמול??
ושלא תגיד לי אני אוהד של הקבוצה,כי הם הם הקבוצה!!
הם יצטרכו לשתות עוד הרבה מים מהים של ים המלח בשביל שאני אסלח להם.
מסכים לחלוטין, יריקה בפרצוף, אין מילה אחרת.אדום זקן כתב: אתה באמת מרצה לי עכשיו על התהליכים שעברנו??
אני אמרתי את תמיד.
אבל אין לזה קשר למה שקרה אתמול ולא משנה איך תנסו לייפות את זה.
זה ש"מה שלא הורג מחשל זה אחלה" "וכולנו אוהדים את המועדון" וכו וכו אחלה סיסמאות.
חברה תתעוררו!!! אתמול עמדו 11 שחקנים וירקו לנו בפנים!!
אנשים לא עבדו,לא נשמו,נסעו שעות בדרכים וביזבזו מאות שקלים,שלא לדבר על התורים להשגת הכרטיסים.
אתממול חזרנו 10 שנים אחורה ושום סיסמא לא תשנה את זה,ייקח המון זמן עד שהקבוצה הזאת תקום מהקרשים.
וגדי,מצטער להגיד לך אבל אתה פראייר,זה כאילו ירקו לך בפנים ואתה אומר זה גשם.
איך אתה יכול לעמוד ולעודד את חבורת הנפלים הזאת שביזתה עיר שלמה אתמול??
ושלא תגיד לי אני אוהד של הקבוצה,כי הם הם הקבוצה!!
הם יצטרכו לשתות עוד הרבה מים מהים של ים המלח בשביל שאני אסלח להם.
מודה שלא הבנתי את גודל האחריות של המאמן במה שעברנו השנה. לא פספסנו הזדמנות אחת העונה להראות שאין לנו את החוסן המנטלי. גם אתמול זו הייתה פשוט התפרקות מוחלטת. זה תפקיד של מאמן לזהות מי יכול לצאת אתו לקרב ומי לא בנוי לזה.
אני בן 46 והילדים שלי ואשתי טוענים שאני תמים בכל תחום בחיים אז קבלו בערבון מוגבל שאני אומר שלא הרגשתי שום יריקה בפנים. הרגשתי שאנחנו לא ברמה הנדרשת בעיקר מנטאלית. אם כל הכבוד לנו האוהדים אז אני לא חושב שיש שחקנים שלא הרגישו מושפלים פחות מאתנו (מלבד אחד או שניים ספציפיים).
אין לנו את המעוף שיש לפאקו המושמץ להעלות בשמחק כזה את פריצה על חשבון טב"ח ולעשות כזה בינגו שכל מי שרק השמיץ אותו (פרשני השקל מיציע האינטרסים) מוכיח שהוא אדיוט.
כשאני שר "לעולם לא תצעדי לבד..." אני מתכוון לזה. לשיר את זה נגד עפולה זה זורם חופשי ובא טוב. לשיר את זה אתמול זה המבחן לכוונה. אני מאוכזב, אני כואב אבל זה המבחן שלי.
הילדים שלי אתמול היו יחד איתי שרו לשחקנים את מה שכתוב למעלה עם דמעות בעיניים. הייתי גאה בהם.
אני בן 46 והילדים שלי ואשתי טוענים שאני תמים בכל תחום בחיים אז קבלו בערבון מוגבל שאני אומר שלא הרגשתי שום יריקה בפנים. הרגשתי שאנחנו לא ברמה הנדרשת בעיקר מנטאלית. אם כל הכבוד לנו האוהדים אז אני לא חושב שיש שחקנים שלא הרגישו מושפלים פחות מאתנו (מלבד אחד או שניים ספציפיים).
אין לנו את המעוף שיש לפאקו המושמץ להעלות בשמחק כזה את פריצה על חשבון טב"ח ולעשות כזה בינגו שכל מי שרק השמיץ אותו (פרשני השקל מיציע האינטרסים) מוכיח שהוא אדיוט.
כשאני שר "לעולם לא תצעדי לבד..." אני מתכוון לזה. לשיר את זה נגד עפולה זה זורם חופשי ובא טוב. לשיר את זה אתמול זה המבחן לכוונה. אני מאוכזב, אני כואב אבל זה המבחן שלי.
הילדים שלי אתמול היו יחד איתי שרו לשחקנים את מה שכתוב למעלה עם דמעות בעיניים. הייתי גאה בהם.

אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי,לשיר "לעולם לא תצעדי לבד",אני ישיר לקבוצה שאני יודע שנתנה את תתחת שלה על המגרש למרות שהפסידה.גדי כתב:
לתת תתחת,בדיוק כמו שהאוהדים שלה נותנים לה תתחת.
יחס גורר יחס,אתמול הושפלנו,נרמסנו תחת גלגלי המכונה המשומנת הזאת שנקראת מכבי ת"א.
אתמול עלו ממולך 11 שחקנים שרובם או מחליפים או כאילו שפעם ראשונה משחקים בתפקיד שלהם.
הם שמו הכל בצד,מי יהיה המאמן,מי יישאר בעונה הבאה,באו וראו 15,000 צהובים ואמרו "אנחנו משחקים בשבילם".
לעומת השחקנים שלך מדושני העונג והפרזיטים שעוד מרשים לעצמם לבלות אחרי המשחק ועוד לצלם עצמם,כאילו לזרות לך מלח על הפצעים.
אז אתה רוצה שאני עוד יילך לראות אותם??
80 אחוז מהשחקנים אתמול כן נלחמו.. היה יום ביש שבו הכל לא הלך.. לא ראיתי התרפסות של השחקנים שלנו , עד שהגיעו הגולים בסוף שפשוט שברו אותנו..
טובyakar כתב:80 אחוז מהשחקנים אתמול כן נלחמו.. היה יום ביש שבו הכל לא הלך.. לא ראיתי התרפסות של השחקנים שלנו , עד שהגיעו הגולים בסוף שפשוט שברו אותנו..
אדום זקן, אני דווקא חושב שרוב השחקנים כן נלחמו. אבל אנחנו לא משחקים כדורגל כבר עונה שלמה, אז שלא תצפה שזה יקרה פתאום בגלל שיש 15000 אדומים ביציע.
אתמול לצערנו גם ההגנה שלנו הייתה מחורבנת על גבול המכירה. כל חצי התקפה של מכבי הייתה גול.
שלא תחשוב שאני לא מאשים את השחקנים. מאשים אותם מאוד ולא עושה להם הנחות.
אבל אני גם מבין ששחקן כמו דובב גבאי למשל, לא יחורר רשתות גם יהיו ביציע 50000 אדומים.
אתמול לצערנו גם ההגנה שלנו הייתה מחורבנת על גבול המכירה. כל חצי התקפה של מכבי הייתה גול.
שלא תחשוב שאני לא מאשים את השחקנים. מאשים אותם מאוד ולא עושה להם הנחות.
אבל אני גם מבין ששחקן כמו דובב גבאי למשל, לא יחורר רשתות גם יהיו ביציע 50000 אדומים.
לא שופט אף אחד.אדום זקן כתב: גדי,לשיר "לעולם לא תצעדי לבד",אני ישיר לקבוצה שאני יודע שנתנה את תתחת שלה על המגרש למרות שהפסידה.
לתת תתחת,בדיוק כמו שהאוהדים שלה נותנים לה תתחת.
יחס גורר יחס,אתמול הושפלנו,נרמסנו תחת גלגלי המכונה המשומנת הזאת שנקראת מכבי ת"א.
אתמול עלו ממולך 11 שחקנים שרובם או מחליפים או כאילו שפעם ראשונה משחקים בתפקיד שלהם.
הם שמו הכל בצד,מי יהיה המאמן,מי יישאר בעונה הבאה,באו וראו 15,000 צהובים ואמרו "אנחנו משחקים בשבילם".
לעומת השחקנים שלך מדושני העונג והפרזיטים שעוד מרשים לעצמם לבלות אחרי המשחק ועוד לצלם עצמם,כאילו לזרות לך מלח על הפצעים.
אז אתה רוצה שאני עוד יילך לראות אותם??
אני כותב מה אני מצפה מעצמי והילדים שלי.
אני כועס על הוגו והוא מבחינתי הפר את האמון שלי בו כמי שמייצג אותי. אג'ידה לא הפתיע אותי, כל העונה כבר מספילט הוא מראה ששיקול הדעת שלו נוראי (שערים מוזרים כשהוא מסתכל על כדורים שנבעטים מ40 מטר ועד יציאות הזויות כמו אתמול). גם דובב גבאי לא הפתיע אף אחד. כך הוא משחק תמיד.
כל השאר רצו מאוד אבל נרמסו כדי עפר מול התקפה חכמה ודורסנית. מי חושב שהם רצו שכך זה יתנהל ויגמר ? אפשר לבקר ובצדק את הרמה שלהם אבל מלבד סוארס כל השאר שיחקו בדיוק כמו שהם שיחקו בחודשים האחרונים. לא הופתעתי לרעה מפיוביץ, אופיר, אג'ידה, דובב, ארביטמן ואוגו.
גם ברדה ובוזגלו שיחקו גרוע יותר העונה.
כמו שכתבו פה אחרים במהלך כל השנה (אני טעיתי כאשר הקלתי בכך ראש) הקבוצה כמעט ולא שיחקה כמו קבוצה מהמחזור הראשון נגד ביתר בבית. אז בליגה בה קבוצות רבות לא מכוונות בכלל לכיוון שלנו אפשר להסתיר את הבעיות אבל ברגעי האמת קורסים. עצוב