הגרלות אפשריות בליגה האירופית
הגרלות אפשריות בליגה האירופית
עכשיו כשאנחנו בודאות נתחיל בסיבוב השני,
יש דרך לדעת מי הן היריבות האפשריות ?
האם אנחנו מדורגים ?
יש דרך לדעת מי הן היריבות האפשריות ?
האם אנחנו מדורגים ?
- The red one
Re: הגרלות אפשריות בליגה האירופית
טל עוד מוקדם לדעת .
אתה יכול להכנס לוויקיפדיה לערך של לידה אירופה 15/16 אבל יש לידות שהדברים עוד לא נסגרו ככה ש..
מה גם שרוב המשתתפות בסעבוב הזה אלה קבוצות מהסיבוב הראשון
אתה יכול להכנס לוויקיפדיה לערך של לידה אירופה 15/16 אבל יש לידות שהדברים עוד לא נסגרו ככה ש..
מה גם שרוב המשתתפות בסעבוב הזה אלה קבוצות מהסיבוב הראשון
מכיוון שהליגות באירופה עדיין לא הסתיימו כולם אז עדיין אין את כל היריבות אבל יש כבר כמה שמות שהבטיחו את מקומם , אפשר לעקוב באתר הזה לראות :
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ובינתיים אלה השמות שאפשר לפגוש (יש לציין לפני ההגרלה הגדולה מחלקים את זה לסוג של איזורים וככה מצטמצמות האפשרויות) :
קופנאגן(דנמרק) , שריף טירספול(מולדובה) , ווסטאהם(אנגליה) ,רוזנבורג(נורווגיה) ,א.א.ק שטוקלוהם ואלפסבורג(שבדיה) , היידוק ספליט(קרואטיה) , אומוניה ניקוסיה ואפולון לימסול(יוון) , לארנקה (קפריסין) ,הכוכב האדום בלגרד(סרביה) , גו האד (הולנד) ,אסטרה(רומניה) , דינמו מינסק(בילרוס) , נפצ'י באקו(אזרבייג'ין) ,אקטובה(קזחסטן) , ז'ילנה וסלובאן ברטיסלבה(סלובקיה) ועוד נציגה משוויץ בלגיה ויוון שעוד לא הוכרעה.
וכמובן עוד נציגות שיעפילו מהסיבוב הראשון .
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ובינתיים אלה השמות שאפשר לפגוש (יש לציין לפני ההגרלה הגדולה מחלקים את זה לסוג של איזורים וככה מצטמצמות האפשרויות) :
קופנאגן(דנמרק) , שריף טירספול(מולדובה) , ווסטאהם(אנגליה) ,רוזנבורג(נורווגיה) ,א.א.ק שטוקלוהם ואלפסבורג(שבדיה) , היידוק ספליט(קרואטיה) , אומוניה ניקוסיה ואפולון לימסול(יוון) , לארנקה (קפריסין) ,הכוכב האדום בלגרד(סרביה) , גו האד (הולנד) ,אסטרה(רומניה) , דינמו מינסק(בילרוס) , נפצ'י באקו(אזרבייג'ין) ,אקטובה(קזחסטן) , ז'ילנה וסלובאן ברטיסלבה(סלובקיה) ועוד נציגה משוויץ בלגיה ויוון שעוד לא הוכרעה.
וכמובן עוד נציגות שיעפילו מהסיבוב הראשון .
ברוח הנושא- מי הצדיק שפתח את נושא המעקב אחרי המדורגות לפני שנה? לפי מה שאני זוכר על התיקו שעשינו עם ספליט אמורות להתווסף לנו 0.125 נקודות, מעניין אם נהיה מדרוגים הפעם.
כוס אמק! איך לא עברנו את ספליט הקבוצת דייגים הזאת?
אגב ספליט , הם הגיעו שנה שעברה עד הפליאוף ורק בגלל שער חוץ בודד הודחו על ידי טורינו האיטלקית.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אנחנו ברשימת הלא מדורגות.dor69 כתב:ברוח הנושא- מי הצדיק שפתח את נושא המעקב אחרי המדורגות לפני שנה? לפי מה שאני זוכר על התיקו שעשינו עם ספליט אמורות להתווסף לנו 0.125 נקודות, מעניין אם נהיה מדרוגים הפעם.
(unseeded < 5.600, seeded > 7.150)
Hapoel Beer-Sheva Isr 4.700
עוד שאלה, אני זוכר משהו שכשקריית שמונה לקחה אליפות היא הייתה לא מדורגת בסיבוב השני במקודמות הצ׳מפיונס, ניצחה מדורגת ולקחה כביכול את הדירוג של ההיא לסיבוב הבא.אביאל כתב: אנחנו ברשימת הלא מדורגות.
(unseeded < 5.600, seeded > 7.150)
Hapoel Beer-Sheva Isr 4.700
מישהו יכול לשפוך אור על זה קצת? תופס גם באירופית? אם הבנתי את הסיטואציה ההיא נכון בכלל?
יש סיכוי סביר עד גבוה להיות מדורגים. אל תשכחו שיש גם קבוצות שיעלו מהסיבוב הראשון ולרובן ניקוד נמוך משלנו...
אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.
לדעתי לא חל על העונה הזוCrazyRed7 כתב:אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם ו.. יחול בעונת 16/17.CrazyRed7 כתב:אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.
זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.dor69 כתב: עוד שאלה, אני זוכר משהו שכשקריית שמונה לקחה אליפות היא הייתה לא מדורגת בסיבוב השני במקודמות הצ׳מפיונס, ניצחה מדורגת ולקחה כביכול את הדירוג של ההיא לסיבוב הבא.
מישהו יכול לשפוך אור על זה קצת? תופס גם באירופית? אם הבנתי את הסיטואציה ההיא נכון בכלל?
ביותר פשטות:
נניח שבית"ר לא מדורגת ותוגרל מול ווסטהאם בסיבוב הראשון. באותו יום גם נערך ההגרלה של הסיבוב השני שבו ווסטהאם מופיעה כקבוצה מדורגת ומקבלת לא מדורגת, נניח אנחנו.
אם בית"ר תדיח את ווסטהאם היא בעצם תשחק מולנו (לא מדורגת) למרות שהיא בעצמה לא כזאת.
מקווה שברור.
אני מקווה שלא בזבזנו את כל המזל שלנו בהגרלות על אלישע. הפעם יהיה יותר קשה.
עונה שעברה הייתה פספוס אדיר. ספליט הם סתם נגרים, ואת אודסה היינו עוברים. בפליאוף כנראה היינו נכשלים אבל לפחות נוסעים לאיזה מדינה טובה וצוברים קצת דירוג.
הגרלות חלומיות שנתיים ברצף גם בגביע וגם באירופה ו-0 הישגים.
עוד כמה ימים שיסגרו כל הליגות נפרסם את רשימת היריבות האפשריות הסופית.
ספליט באמת וואחד נגרים.yossi כתב: זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.
ביותר פשטות:
נניח שבית"ר לא מדורגת ותוגרל מול ווסטהאם בסיבוב הראשון. באותו יום גם נערך ההגרלה של הסיבוב השני שבו ווסטהאם מופיעה כקבוצה מדורגת ומקבלת לא מדורגת, נניח אנחנו.
אם בית"ר תדיח את ווסטהאם היא בעצם תשחק מולנו (לא מדורגת) למרות שהיא בעצמה לא כזאת.
מקווה שברור.
עונה שעברה הייתה פספוס אדיר. ספליט הם סתם נגרים, ואת אודסה היינו עוברים. בפליאוף כנראה היינו נכשלים אבל לפחות נוסעים לאיזה מדינה טובה וצוברים קצת דירוג.
עוד במשפט הראשון הבנתי. משחק מנג׳ר כבר כמה שנים טובותyossi כתב: זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.
ביותר פשטות:
מקווה שברור.