הגרלות אפשריות בליגה האירופית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

הגרלות אפשריות בליגה האירופית

שליחה על ידי Tal_Hbs »

עכשיו כשאנחנו בודאות נתחיל בסיבוב השני,
יש דרך לדעת מי הן היריבות האפשריות ?
האם אנחנו מדורגים ?

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הגרלות אפשריות בליגה האירופית

שליחה על ידי The red one »

טל עוד מוקדם לדעת .
אתה יכול להכנס לוויקיפדיה לערך של לידה אירופה 15/16 אבל יש לידות שהדברים עוד לא נסגרו ככה ש..

מה גם שרוב המשתתפות בסעבוב הזה אלה קבוצות מהסיבוב הראשון

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מכיוון שהליגות באירופה עדיין לא הסתיימו כולם אז עדיין אין את כל היריבות אבל יש כבר כמה שמות שהבטיחו את מקומם , אפשר לעקוב באתר הזה לראות :
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2015.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ובינתיים אלה השמות שאפשר לפגוש (יש לציין לפני ההגרלה הגדולה מחלקים את זה לסוג של איזורים וככה מצטמצמות האפשרויות) :
קופנאגן(דנמרק) , שריף טירספול(מולדובה) , ווסטאהם(אנגליה) ,רוזנבורג(נורווגיה) ,א.א.ק שטוקלוהם ואלפסבורג(שבדיה) , היידוק ספליט(קרואטיה) , אומוניה ניקוסיה ואפולון לימסול(יוון) , לארנקה (קפריסין) ,הכוכב האדום בלגרד(סרביה) , גו האד (הולנד) ,אסטרה(רומניה) , דינמו מינסק(בילרוס) , נפצ'י באקו(אזרבייג'ין) ,אקטובה(קזחסטן) , ז'ילנה וסלובאן ברטיסלבה(סלובקיה) ועוד נציגה משוויץ בלגיה ויוון שעוד לא הוכרעה.
וכמובן עוד נציגות שיעפילו מהסיבוב הראשון .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ברוח הנושא- מי הצדיק שפתח את נושא המעקב אחרי המדורגות לפני שנה? לפי מה שאני זוכר על התיקו שעשינו עם ספליט אמורות להתווסף לנו 0.125 נקודות, מעניין אם נהיה מדרוגים הפעם.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

כוס אמק! איך לא עברנו את ספליט הקבוצת דייגים הזאת?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אגב ספליט , הם הגיעו שנה שעברה עד הפליאוף ורק בגלל שער חוץ בודד הודחו על ידי טורינו האיטלקית.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dor69 כתב:ברוח הנושא- מי הצדיק שפתח את נושא המעקב אחרי המדורגות לפני שנה? לפי מה שאני זוכר על התיקו שעשינו עם ספליט אמורות להתווסף לנו 0.125 נקודות, מעניין אם נהיה מדרוגים הפעם.
אנחנו ברשימת הלא מדורגות.
(unseeded < 5.600, seeded > 7.150)
Hapoel Beer-Sheva Isr 4.700

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אביאל כתב: אנחנו ברשימת הלא מדורגות.
(unseeded < 5.600, seeded > 7.150)
Hapoel Beer-Sheva Isr 4.700
עוד שאלה, אני זוכר משהו שכשקריית שמונה לקחה אליפות היא הייתה לא מדורגת בסיבוב השני במקודמות הצ׳מפיונס, ניצחה מדורגת ולקחה כביכול את הדירוג של ההיא לסיבוב הבא.
מישהו יכול לשפוך אור על זה קצת? תופס גם באירופית? אם הבנתי את הסיטואציה ההיא נכון בכלל?

סמל אישי של משתמש
AG123
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG123 »

יש סיכוי סביר עד גבוה להיות מדורגים. אל תשכחו שיש גם קבוצות שיעלו מהסיבוב הראשון ולרובן ניקוד נמוך משלנו...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב:אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.
לדעתי לא חל על העונה הזו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

E26

שליחה על ידי E26 »

CrazyRed7 כתב:אני בעד לחכות ולראות מה קורה עם הנושא הפלסטיני. תחושה שלי?אף קבוצה ישראלית לא תשחק באירופה.
אם ו.. יחול בעונת 16/17.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב: עוד שאלה, אני זוכר משהו שכשקריית שמונה לקחה אליפות היא הייתה לא מדורגת בסיבוב השני במקודמות הצ׳מפיונס, ניצחה מדורגת ולקחה כביכול את הדירוג של ההיא לסיבוב הבא.
מישהו יכול לשפוך אור על זה קצת? תופס גם באירופית? אם הבנתי את הסיטואציה ההיא נכון בכלל?
זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.
ביותר פשטות:
נניח שבית"ר לא מדורגת ותוגרל מול ווסטהאם בסיבוב הראשון. באותו יום גם נערך ההגרלה של הסיבוב השני שבו ווסטהאם מופיעה כקבוצה מדורגת ומקבלת לא מדורגת, נניח אנחנו.
אם בית"ר תדיח את ווסטהאם היא בעצם תשחק מולנו (לא מדורגת) למרות שהיא בעצמה לא כזאת.
מקווה שברור.

אני מקווה שלא בזבזנו את כל המזל שלנו בהגרלות על אלישע. הפעם יהיה יותר קשה.
עונה שעברה הייתה פספוס אדיר. ספליט הם סתם נגרים, ואת אודסה היינו עוברים. בפליאוף כנראה היינו נכשלים אבל לפחות נוסעים לאיזה מדינה טובה וצוברים קצת דירוג.
הגרלות חלומיות שנתיים ברצף גם בגביע וגם באירופה ו-0 הישגים.
עוד כמה ימים שיסגרו כל הליגות נפרסם את רשימת היריבות האפשריות הסופית.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yossi כתב: זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.
ביותר פשטות:
נניח שבית"ר לא מדורגת ותוגרל מול ווסטהאם בסיבוב הראשון. באותו יום גם נערך ההגרלה של הסיבוב השני שבו ווסטהאם מופיעה כקבוצה מדורגת ומקבלת לא מדורגת, נניח אנחנו.
אם בית"ר תדיח את ווסטהאם היא בעצם תשחק מולנו (לא מדורגת) למרות שהיא בעצמה לא כזאת.
מקווה שברור.

עונה שעברה הייתה פספוס אדיר. ספליט הם סתם נגרים, ואת אודסה היינו עוברים. בפליאוף כנראה היינו נכשלים אבל לפחות נוסעים לאיזה מדינה טובה וצוברים קצת דירוג.
ספליט באמת וואחד נגרים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב: זה לא לקחת את הדירוג, פשוט ההגרלה מתבצעת לפני ההכרעה בסיבוב הקודם אז יוצא מצב שאם יש הפתעה וקבוצה לא מדורגת עוברת מדורגת, היא מוגרלת בעצם מול לא מדורגת.
ביותר פשטות:
מקווה שברור.

עוד במשפט הראשון הבנתי. משחק מנג׳ר כבר כמה שנים טובות

שלח תגובה