שרון מימר ישמש כעוזר בהפועל ב"ש
שרון מימר ישמש כעוזר בהפועל ב"ש
מאמן הפועל ראשל"צ בעונה החולפת, מצטרף לצוות המקצועי של הפועל ב"ש לעונה הבאה וישמש כעוזרו של ברק בכר.
הצטרפותו של מימר למועדון מגדילה את הצוות המקצועי, כאשר נכון לעכשיו לרשות ברק בכר עומדים שני עוזרי מאמן כהשמטרה לצרף בימים הקרובים אנשי צוות נוספים.
מתוך וסרמיליה.
הצטרפותו של מימר למועדון מגדילה את הצוות המקצועי, כאשר נכון לעכשיו לרשות ברק בכר עומדים שני עוזרי מאמן כהשמטרה לצרף בימים הקרובים אנשי צוות נוספים.
מתוך וסרמיליה.

- dardasmiley
Re: שרון מימר ישמש כעוזר בהפועל ב"ש
מעניין מה המקור לזה. לא מצאתי בשום מקום.maor20094 כתב:מאמן הפועל ראשל"צ בעונה החולפת, מצטרף לצוות המקצועי של הפועל ב"ש לעונה הבאה וישמש כעוזרו של ברק בכר.
מתוך וסרמיליה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק וסרמיליה פרסמו את זה ומשום מה הם גורסים שהוא יהיה העוזר מאמן בנוסף לשמעון ביטון או לניסו אביטן.
בעוד שגם בוואלה וגם בידיעות הנגב מציינים שמימר יהיה העוזר היחיד בשביל להגדיל את כמות מאמני הכושר.
לא ברור לי העניין הזה ואני בעיקר מבולבל, שבמועדון יפרסמו כבר צוות מקצועי למה האימונים שבוע הבא מתחילים.
בעוד שגם בוואלה וגם בידיעות הנגב מציינים שמימר יהיה העוזר היחיד בשביל להגדיל את כמות מאמני הכושר.
לא ברור לי העניין הזה ואני בעיקר מבולבל, שבמועדון יפרסמו כבר צוות מקצועי למה האימונים שבוע הבא מתחילים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אני לא הבנתי את זה כמוך. אני הבנתי שבהתחלה שקלו להביא את מימר ואביטן כעוזרים וביטון יהיה בצעירה, עכשיו החליטו ללכת על ביטון חצי חצי ומימר. במשכורת שכביכול מתפנה על אביטן יביאו עוד איש צוות.דר אדום בנשמה כתב:רק וסרמיליה פרסמו את זה ומשום מה הם גורסים שהוא יהיה העוזר מאמן בנוסף לשמעון ביטון או לניסו אביטן.
- דר אדום בנשמה
לא יודע, אין לי שמץ, אולי אני טועה בהבנה שלי.dardasmiley כתב:
אני לא הבנתי את זה כמוך. אני הבנתי שבהתחלה שקלו להביא את מימר ואביטן כעוזרים וביטון יהיה בצעירה, עכשיו החליטו ללכת על ביטון חצי חצי ומימר. במשכורת שכביכול מתפנה על אביטן יביאו עוד איש צוות.
בכל מקרה שרון מימר היה מאמן טוב מאוד בראשון לציון ועשה צרות לפטרייה במשחק הגביע, בטוח שהוא יכול לעזור רבות לברק בכר בצד הטקטי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני קראתי שאביטן לא יגיע ושביטון ירד לנוער לגמרי.דר אדום בנשמה כתב:רק וסרמיליה פרסמו את זה ומשום מה הם גורסים שהוא יהיה העוזר מאמן בנוסף לשמעון ביטון או לניסו אביטן.
"הביאו 7 מאמנים וכולם לא מנוסים, תאמינו לי במועדון הזה כלום לא יודעים לעשות כמו שצריך"
עד מתי אוהדים טמבלים? כמה עוד?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מת לדעת מאיפה הציטוטTotti כתב:"הביאו 7 מאמנים וכולם לא מנוסים, תאמינו לי במועדון הזה כלום לא יודעים לעשות כמו שצריך"

אני מת לדעת מה יהיה הצעד שיגרום להם שביעות רצון...? האם הוא בכלל קיים?
- דר אדום בנשמה
7 מאמנים???Totti כתב:"הביאו 7 מאמנים וכולם לא מנוסים, תאמינו לי במועדון הזה כלום לא יודעים לעשות כמו שצריך"
בטח אלו החברה שבכו שאלישע הלך...
הגזמתי עם ה-7...אבל כמה רשמו "הביאו מאמנים בלי ניסיון, זה מרגיש לא טוב"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]