מה נשתנה?
מה נשתנה?
בשתי העונות האחרונות בעקבות ה״מאבק״ מול מכבי ת״א, דובר רבות על עניין המעטפת המקצועית/ הצוות המקצועי.
בהנחה שמנהל מקצועי לא יגיע לכאן בשנים הקרובות או עד שאליניב יפרוש,
עדיין קיים פער משמעותי בכל הנוגע לאנשי המקצוע בדרגים הנמוכים יותר.
אמנם בוצע ריענון וחילופי תפקידים בצוות המקצועי עם ההחתמה של ברק בכר, אבל על פניו נראה שגם העונה לא בוצע השידרוג המיוחל.
מאמן כושר- סיני מאירי עזב... דרור שמשון הגיע.
מאמן שוערים- ישראל עייני עזב... גיא ויזנגר הגיע.
יועץ מנטלי- מיכל יערון עזבה... איתן עזריה הגיע.
עוזר מאמן- שמעון ביטון עזב/יעזוב... שרון מימר הגיע.
למעט חילופים פרסונליים לא נראה שיש שינוי מחשבתי, שבוצע שידרוג מבני בכל הקשור לנושא המקצועי.
במסיבת עיתונאים בכר דיבר על ציוד אימונים חדיש וג׳יפיאס שהולכים להירכש לקראת העונה הקרובה.
מי הולך לבצע את הניתוחים של כל המידע שיאסף? מי הולך לתפעל את כל הנושא הזה?
מה לגבי אנליסט? יועץ מקצועי?סקאוט? עוזר מאמן נוסף?
דובר על כך שדרור שמשון יהיה ״ראש מערך הכושר הגופני״, מערך של אדם אחד? מה לגבי מאמן כושר נוסף?
מה דעתכם? אז מה באמת נשתנה?
בהנחה שמנהל מקצועי לא יגיע לכאן בשנים הקרובות או עד שאליניב יפרוש,
עדיין קיים פער משמעותי בכל הנוגע לאנשי המקצוע בדרגים הנמוכים יותר.
אמנם בוצע ריענון וחילופי תפקידים בצוות המקצועי עם ההחתמה של ברק בכר, אבל על פניו נראה שגם העונה לא בוצע השידרוג המיוחל.
מאמן כושר- סיני מאירי עזב... דרור שמשון הגיע.
מאמן שוערים- ישראל עייני עזב... גיא ויזנגר הגיע.
יועץ מנטלי- מיכל יערון עזבה... איתן עזריה הגיע.
עוזר מאמן- שמעון ביטון עזב/יעזוב... שרון מימר הגיע.
למעט חילופים פרסונליים לא נראה שיש שינוי מחשבתי, שבוצע שידרוג מבני בכל הקשור לנושא המקצועי.
במסיבת עיתונאים בכר דיבר על ציוד אימונים חדיש וג׳יפיאס שהולכים להירכש לקראת העונה הקרובה.
מי הולך לבצע את הניתוחים של כל המידע שיאסף? מי הולך לתפעל את כל הנושא הזה?
מה לגבי אנליסט? יועץ מקצועי?סקאוט? עוזר מאמן נוסף?
דובר על כך שדרור שמשון יהיה ״ראש מערך הכושר הגופני״, מערך של אדם אחד? מה לגבי מאמן כושר נוסף?
מה דעתכם? אז מה באמת נשתנה?
נערך לאחרונה על ידי לירן ב 17 יוני 2015, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מה נשתנה?
עזריה זה שיפור גדול ממיכל יערון ולפי מיטב הבנתי הוא יקח חלק יותר שוטף בפעילות בקבוצה מאשר מיכל.
רוצים מאמן כושר נוסף, כך שיהיה שיפור בנושא הזה. בנוסף יש שיפורים מאחורי הקלעים שאוהדים לא מודעים להם בנושא הפיזולוגי וכן, בציוד.
אז בהחלט יש שיפור.
רוצים מאמן כושר נוסף, כך שיהיה שיפור בנושא הזה. בנוסף יש שיפורים מאחורי הקלעים שאוהדים לא מודעים להם בנושא הפיזולוגי וכן, בציוד.
אז בהחלט יש שיפור.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש עוד בהחלט מה לשפר, מסכים.
רק דבר אחד, עזריה ויערון לא עבדו בתפקידים חופפים
רק דבר אחד, עזריה ויערון לא עבדו בתפקידים חופפים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ד"א אם אני ארשום מה חסר לדעתי יקטלו אותי פה אבל לא אכפת לי.
חסר תזונאי, מאמן כושר זר או ישראלי איכותי כמו רון ציבלין, אנליסט כפי שהזכירו.
סקאוט יש את דודו עזריה זה פחות קריטי.
לפחות השתדרגנו בעמדת העוזר מאמן משמעון ביטון המחבק לשרון מימר שכמעט הפתיע את אלישע לפניי שנה בראשל"צ.
חסר תזונאי, מאמן כושר זר או ישראלי איכותי כמו רון ציבלין, אנליסט כפי שהזכירו.
סקאוט יש את דודו עזריה זה פחות קריטי.
לפחות השתדרגנו בעמדת העוזר מאמן משמעון ביטון המחבק לשרון מימר שכמעט הפתיע את אלישע לפניי שנה בראשל"צ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
סקאוט זו פונקציה שאין לה שימוש בכדורגל הישראלי.
צריך להפסיק להעלות את זה בכל דיון שני.
האכזבה שלי היא ממערך הכושר.
ציפיתי לאיש מקצוע רציני יותר מדרור שמשון, מבלי לזלזל חלילה.
אנחנו צריכים מישהו שייקח אותנו צעד קדימה וקשה לי להאמין שישראלי יוכל לעשות את זה.
בגדול אפשר להגיד שהשתדרגנו.
מאמן, עוזר מאמן (הייתי מוסיף עוד אחד), יועץ מנטלי, שני מאמני כושר וציוד ברמה גבוהה.
צריך להפסיק להעלות את זה בכל דיון שני.
האכזבה שלי היא ממערך הכושר.
ציפיתי לאיש מקצוע רציני יותר מדרור שמשון, מבלי לזלזל חלילה.
אנחנו צריכים מישהו שייקח אותנו צעד קדימה וקשה לי להאמין שישראלי יוכל לעשות את זה.
בגדול אפשר להגיד שהשתדרגנו.
מאמן, עוזר מאמן (הייתי מוסיף עוד אחד), יועץ מנטלי, שני מאמני כושר וציוד ברמה גבוהה.
הקטע הוא לא מאמן כושר, הוא הציוד.
מבטיח לך ששגם טוריחו ושאר המאמנים הכי גדולים שאי פעם היו כאן לא היו מצליחים עם הציוד העלוב שהיה לנו בעונה שעברה.
מבטיח לך ששגם טוריחו ושאר המאמנים הכי גדולים שאי פעם היו כאן לא היו מצליחים עם הציוד העלוב שהיה לנו בעונה שעברה.
- red and white
- Title: Almog
למכבי חיפה היה מערך סקאוטינג שמשום מה הם סגרו אותו לפני כמה שנים ,אני דווקא זוכר שהוא היה מוצלח ואתה צודק שלא צריך סקאוטינג בשביל שחקנים ישראלים אבל בשביל שחקנים זרים בטח שצריך וזה דבר שיכול מאוד לעזור לנו.
וגם אני חושב שצריך מאמן כושר נוסף , סקאוט ואולי אפילו בן אדם שאחראי על התחום המדעי-פיזיולוגי כמו שהפועל הביאו
וגם אני חושב שצריך מאמן כושר נוסף , סקאוט ואולי אפילו בן אדם שאחראי על התחום המדעי-פיזיולוגי כמו שהפועל הביאו
מהלך מבריק של הפועל, הביאו איש מקצוע ברמהred and white כתב:למכבי חיפה היה מערך סקאוטינג שמשום מה הם סגרו אותו לפני כמה שנים ,אני דווקא זוכר שהוא היה מוצלח ואתה צודק שלא צריך סקאוטינג בשביל שחקנים ישראלים אבל בשביל שחקנים זרים בטח שצריך וזה דבר שיכול מאוד לעזור לנו.
מסכים שעל הנייר איתן עזריה זה שדרוג...
נכון לא בדיוק אותה פונקציה כמו מיכל יערון וזה גם חלק מהערך המוסף שהוא יכול להביא.
מדובר קודם כל באיש כדורגל, כזה שיכול לסייע לבכר ולא רק לקיים שיחות נפש עם השחקנים.
כולנו מסכימים שכדי לעשות עוד קפיצת מדרגה, יש צורך בעוזר מאמן נוסף ושדרוג של צוות הכושר הגופני.
מישהו יודע איפה העניין הזה עומד?
דובר על כל ששמעון ביטון ישאר (לא היה באימון הפתיחה), ניסו אביטן יצטרף, מאמן כושר זר, הקמת ״מערך כושר גופני״...
נראה שאין באמת התקדמות.
בהקמת מערך סקאוט אמנם לא תהיה השפעה ישירה ומיידית על הקבוצה הבוגרת אבל זה חלק מהבנייה של המועדון, מחשיבה לטווח ארוך ומהניסיון לתת פייט למכבי ת״א מבלי להשקיע 100 מיליון שקל כל עונה.
אז כמו שכתבתי ואנשים כאן בחרו להדגיש-
כן... ברמה הפרסונלית יכול להיות שהשתדרגנו
אבל מה מעבר לזה? עדיין נשארנו עם אותה ״מעטפת״ דלה...
נכון לא בדיוק אותה פונקציה כמו מיכל יערון וזה גם חלק מהערך המוסף שהוא יכול להביא.
מדובר קודם כל באיש כדורגל, כזה שיכול לסייע לבכר ולא רק לקיים שיחות נפש עם השחקנים.
כולנו מסכימים שכדי לעשות עוד קפיצת מדרגה, יש צורך בעוזר מאמן נוסף ושדרוג של צוות הכושר הגופני.
מישהו יודע איפה העניין הזה עומד?
דובר על כל ששמעון ביטון ישאר (לא היה באימון הפתיחה), ניסו אביטן יצטרף, מאמן כושר זר, הקמת ״מערך כושר גופני״...
נראה שאין באמת התקדמות.
בהקמת מערך סקאוט אמנם לא תהיה השפעה ישירה ומיידית על הקבוצה הבוגרת אבל זה חלק מהבנייה של המועדון, מחשיבה לטווח ארוך ומהניסיון לתת פייט למכבי ת״א מבלי להשקיע 100 מיליון שקל כל עונה.
אז כמו שכתבתי ואנשים כאן בחרו להדגיש-
כן... ברמה הפרסונלית יכול להיות שהשתדרגנו
אבל מה מעבר לזה? עדיין נשארנו עם אותה ״מעטפת״ דלה...
הבן אדם שהפועל ת"א הביאו היה כאן.
עם עזורי אם אני לא טועהCrazyRed7 כתב:הבן אדם שהפועל ת"א הביאו היה כאן.
מסכים בהחלט עם כל הנקודות שעלו כאן.
אבל לא מסכים עם הדעה של חלק מהתגובות שסקאוטינג זה שולי. נכון בליגה כמו שלנו לא צריך מערך אבל צריך לפחות איש צוות אחד שיחפש מציאות, שיעקוב אחרי שחקנים במשך שנה שלמה, שבמצבים כאלה כמו עכשיו תהיה לנו רשימה של שחקנים שאנחנו רוצים ולא רשימה של שחקנים שהסוכנים מציעים לנו, זה המפתח גם להצלחה כלכלית, וכל מי שמרוויח בכדורגל הישראלי (טביב ושירצקי) הם כאלו שעושים סקאוטינג.
אבל לא מסכים עם הדעה של חלק מהתגובות שסקאוטינג זה שולי. נכון בליגה כמו שלנו לא צריך מערך אבל צריך לפחות איש צוות אחד שיחפש מציאות, שיעקוב אחרי שחקנים במשך שנה שלמה, שבמצבים כאלה כמו עכשיו תהיה לנו רשימה של שחקנים שאנחנו רוצים ולא רשימה של שחקנים שהסוכנים מציעים לנו, זה המפתח גם להצלחה כלכלית, וכל מי שמרוויח בכדורגל הישראלי (טביב ושירצקי) הם כאלו שעושים סקאוטינג.