קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
״חלק מקבוצות הליגה סבורות כי אי אפשר להמשיך ולאפשר את העובדה כי מכבי ת"א יכולה להעמיד תקציב בכל סכום, לאור היכולות הכספיות של בעליה. אחד מבעלי הקבוצות שמאחורי היוזמה אמר ל-ONE: "אם יבדקו, אני בטוח שמכבי ת"א לא עומדת בכללי הפייר-פליי הפיננסי. הגיע הזמן לעשות סדר מבחינת האפשרות של קבוצה להעמיד תקציב לא מוגבל".״
מה אתם אומרים?
https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
מה אתם אומרים?
https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
הבכיינות והלוזריות מהכדורסל מגיעה גם לכדורגל.
אפשר להעביר חוק שלמכבי מותר לשחק רק עם 9 שחקנים או בלי שוער. זה יצמצם את הפערים.
במקום ללמוד מהם ולהתפתח כמו שהם התפתחו, רוצים להוריד אותם למטה לרמה העלובה של הכדורגל הישראלי הטיפוסי.
נגד.
אפשר להעביר חוק שלמכבי מותר לשחק רק עם 9 שחקנים או בלי שוער. זה יצמצם את הפערים.
במקום ללמוד מהם ולהתפתח כמו שהם התפתחו, רוצים להוריד אותם למטה לרמה העלובה של הכדורגל הישראלי הטיפוסי.
נגד.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 20 יוני 2015, 21:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
נגד לגמריי שיפסיקו להבתכיין כולם.
כל עוד זה רק בONE אני לא לוקח את זה ברצינות רבה ..
כל עוד זה רק בONE אני לא לוקח את זה ברצינות רבה ..
נגד, ונגד וואן.
- ForeverRed
- dardasmiley
בעד. אבל לא ככה. להחיל את חוקי הפייר פליי, כאלה שאומרים שבעלים לא יכול להביא מהבית את כל תקציב הקבוצה.
מצטער אבל הולכת ונבנית פה ליגת הכדורסל ולא רחוק היום בו נצטרך להעביר חוק שך אליפות במשחק אחד כדי לייצר מתח.
זה לא משפר את הליגה, זה מחליש אותה.
מצטער אבל הולכת ונבנית פה ליגת הכדורסל ולא רחוק היום בו נצטרך להעביר חוק שך אליפות במשחק אחד כדי לייצר מתח.
- The red one
אני עדיין לא קובע את זה נחרצות.dardasmiley כתב:בעד. אבל לא ככה. להחיל את חוקי הפייר פליי, כאלה שאומרים שבעלים לא יכול להביא מהבית את כל תקציב הקבוצה.
ב2 העונות הקודמות של ג'ורדי, עם כל הצער שבדבר, לא הייתה תחרות ראוייה למכבי תל אביב.
העונה, לעמות זאת, לא היינו רחוקים משם. גםם לא ק"ש. אם לא לאישע, ואם לא סגל מצומצם לקריית שמונה, בהחלט ייתכן שהם היו נותנים פייט עד המחזורים האחרונים.
אני רוצה לחכות לעונה שגם אנחנו, גם מכבי חיפה וגם ת"א/ק"ש/בית"ר יהיו טובות ובריאות - ואז לקבוע אם באמת נבנית פה ליגת כדורסל.
חוקי הפייר פלאיי כבר קיימים. לא מספיק?
קבוצה שלא תעמוד בזה לא תהיה באירופה
קבוצה שלא תעמוד בזה לא תהיה באירופה
אין דבר כזה פה, עם הפייר פליי אתה תמוטט את הכדורגל הישראלי כי אין קבוצה שיכולה לעמוד בזכות עצמה (ז״א יש כמה אבל לתקציבים של 30-40 מיליון גג אם אתה רוצה להיות מלטה אז בבקשה).dardasmiley כתב:בעד. אבל לא ככה. להחיל את חוקי הפייר פליי, כאלה שאומרים שבעלים לא יכול להביא מהבית את כל תקציב הקבוצה.
לנושא, נגד לחלוטין. שינסו להתפתח וללכת לכיוון אירופה במקום למשוך את הכדורגל הישראלי למטה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מכבי לא ברחה לליגה.
כאשר הפועל, חיפה ובית"ר יחזרו לטבעם בתוספת שלנו וק"ש, יש לנו ליגה מעולה.
ד"א אני גם נגד חוקי הפייר פליי
הפייר פליי האירופאי הוא קריטי כדי למנוע מהטרנד של האוליגרכים והשייחים לקנות את העולם ולהרוס פה הכל. פה המצב שונה, יש לך ארבע וחצי אנשים עם כסף בכדורגל וגם אותם אתה רוצה להגביל?YallaHapoel כתב:מכבי לא ברחה לליגה.
- dardasmiley
דווקא בגלל שיש פה ארבע וחצי אנשים עם כסף אתה צריך להגביל.dor69 כתב: הפייר פליי האירופאי הוא קריטי כדי למנוע מהטרנד של האוליגרכים והשייחים לקנות את העולם ולהרוס פה הכל. פה המצב שונה, יש לך ארבע וחצי אנשים עם כסף בכדורגל וגם אותם אתה רוצה להגביל?
אני דווקא חושב שהפועל וביתר בגודל הטבעי שלהן זן מכבי שהתעצמה מעבר לכל פרופורציות. אין שום דבר ספורטיבי בךהלזיר לגיונרים לספסל שלך רק כדי שךא ישחקו אצל קבוצה אחרת וכי יש לך כסף.
- red and white
- Title: Almog
נגד , הפערים ממכבי לא כל כך גדולים ולא צריך לתת להם את ההרגשה שהם שולטים בכדורגל הישראלי כמו שהם שולטים בכדורסל , זה אפילו לא קרוב.
ואם אני צריך לתת הימור מי הגיש את ההצעה הזאת זה דמאיו/אשר אלון.
ואם אני צריך לתת הימור מי הגיש את ההצעה הזאת זה דמאיו/אשר אלון.