בעיית הדשא?
בעיית הדשא?
לפי שמועות שרצות מגורמים במועדון עשו טעות ענקית
עם הדשא וכרגע לא יודעים איך לתקן את המצב וכנראה שנחכה כמעט לאמצע עונה !
מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
עם הדשא וכרגע לא יודעים איך לתקן את המצב וכנראה שנחכה כמעט לאמצע עונה !
מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
- המשוגע האדום
Re: בעיית הדשא?
לא חושב שזה נכון
הצוות שהיה אחראי על זה בין הטובים שיכלו להביא.הסתכלו על סמי עופר,הפיקו לקחים מהטעיות שעשו שמה
נראה לי שזה לא רציני
הצוות שהיה אחראי על זה בין הטובים שיכלו להביא.הסתכלו על סמי עופר,הפיקו לקחים מהטעיות שעשו שמה
נראה לי שזה לא רציני
רגע, זה שלומי?!
יותר מידי "האדום" בפורום
יותר מידי "האדום" בפורום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה שקרה עם הדשא זה שהתבלבלו בין זרעי הדשא למריחואנה וכרגע למעשה יש שדה של גראס בבאר שבע ודשא בגינה של מוש בן ארי.כרגע בודקים אם אפשר יהיה לשחק אצלו בגינה ושמוש יגור בטרנר עד חנוכה ויופיע במסגרת הפסטיבל בקונכיה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אין אין רק בבאר שבע זה יכול לקרות פשוט בושה!! הכל בגלל שעשו את זה בשנת שמיטה אין המנחוס עלינו לא ירד לעולם בוז בושה חרפה האק .גדי כתב:מה שקרה עם הדשא זה שהתבלבלו בין זרעי הדשא למריחואנה וכרגע למעשה יש שדה של גראס בבאר שבע ודשא בגינה של מוש בן ארי.כרגע בודקים אם אפשר יהיה לשחק אצלו בגינה ושמוש יגור בטרנר עד חנוכה ויופיע במסגרת הפסטיבל בקונכיה.
וגם למה הצבע של הדשא בכלל ירוק ולא אדום רק בגלל זה אני אומר לך ..
- ForeverRed
אחד הטובים שלך גדיגדי כתב:מה שקרה עם הדשא זה שהתבלבלו בין זרעי הדשא למריחואנה וכרגע למעשה יש שדה של גראס בבאר שבע ודשא בגינה של מוש בן ארי.כרגע בודקים אם אפשר יהיה לשחק אצלו בגינה ושמוש יגור בטרנר עד חנוכה ויופיע במסגרת הפסטיבל בקונכיה.

על הז*ן פתיחת עונה בטרנר, הלכתי לקטוף כמה שתיליםגדי כתב:מה שקרה עם הדשא זה שהתבלבלו בין זרעי הדשא למריחואנה וכרגע למעשה יש שדה של גראס בבאר שבע ודשא בגינה של מוש בן ארי.כרגע בודקים אם אפשר יהיה לשחק אצלו בגינה ושמוש יגור בטרנר עד חנוכה ויופיע במסגרת הפסטיבל בקונכיה.

חכה גם אני בא
מקווה שזה סוג טוב
מקווה שזה סוג טוב
תעשו את זה בשקט. מוש הלך לישון והוא עצבני.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מקווה שהבדואים לא יגיעו לפני
תודה. גם אני מרגיש ככה.ForeverRed כתב: אחד הטובים שלך גדי
רפואי לפחות?גדי כתב:מה שקרה עם הדשא זה שהתבלבלו בין זרעי הדשא למריחואנה וכרגע למעשה יש שדה של גראס בבאר שבע ודשא בגינה של מוש בן ארי.כרגע בודקים אם אפשר יהיה לשחק אצלו בגינה ושמוש יגור בטרנר עד חנוכה ויופיע במסגרת הפסטיבל בקונכיה.
חניה אתה חייל..
נשמור לך שאריות לשיחרור
נשמור לך שאריות לשיחרור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בולשיט טהור הכל בסדר עם הדשא זה קצב הגדילה שלו!
עוד חודשיים הוא יהיה מתאים למשחק בליגת העל.
עוד חודשיים הוא יהיה מתאים למשחק בליגת העל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
האצטדיון ייפתח כנראה רק בסוף נובמבר.