האם תוכנית האימונים השתנה?
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
האם תוכנית האימונים השתנה?
בעקבות החלפת הצוות המקצועי האם תוכנית האימונים בחימום תשתנה והשחקנים מעכשיו לא יתאמנו על בעיטות לשער והשתעשעות עם הכדור?
לא אשכח בגמר בזמן שהשחקנים שלנו זה מה שעושים- בצד השני מכבי תל אביב עולה ומבצעת תרגום וחימום ברמהה גבוהה מאוד כמו צבא של ממש..
לא אשכח בגמר בזמן שהשחקנים שלנו זה מה שעושים- בצד השני מכבי תל אביב עולה ומבצעת תרגום וחימום ברמהה גבוהה מאוד כמו צבא של ממש..
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- ForeverRed
Re: האם תוכנית האימונים השתנה?
80 נושאים שונים על כושר ולא מצאת אפילו אחד מהם לשים בו את השאלה הזאת?
"בוזגלו: "ההגעה של ברק בכר היא שינוי מהותי, אי אפשר לזייף באימונים"
WTF? מוואלה . מפתיע ששחקן מתבטא כך בפומבי.
"אמר היום מאור בוזגלו: "ערכתי רק שני אימונים בקבוצה, אבל אתה רואה את המוטיבציה. אני מחכה כבר להגיע למחנה כי שם נעבוד בצורה יותר אגרסיבית. ההגעה של ברק היא שינוי מהותי, אי אפשר לזייף באימונים כי הצוות הזה דורש ממך הרבה מאוד. הרבה מאוד אנשים נמצאים על הדשא. זה נותן לך מוטיבציה לעבוד."
"אמר היום מאור בוזגלו: "ערכתי רק שני אימונים בקבוצה, אבל אתה רואה את המוטיבציה. אני מחכה כבר להגיע למחנה כי שם נעבוד בצורה יותר אגרסיבית. ההגעה של ברק היא שינוי מהותי, אי אפשר לזייף באימונים כי הצוות הזה דורש ממך הרבה מאוד. הרבה מאוד אנשים נמצאים על הדשא. זה נותן לך מוטיבציה לעבוד."
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זו אמירה מדהימה. מכל כך הרבה סיבות..
תאמת שזאת אמירה שאותי אישית מעצבנת, זאת אומרת שאתה מודה שיש אנשים שמזייפים\זייפו, לא דווקא מאור עצמו אבל זאת אומרת שהוא היה מודע למצבים כאלו.yakar כתב:"בוזגלו: "ההגעה של ברק בכר היא שינוי מהותי, אי אפשר לזייף באימונים"
ממשיך ואומר מקווה שהחולצות gps ייכנסו כמה שיותר מהר לשימוש וחסל סדר זיופים באימונים ובמשחקים.
זה רק מראה כמה צדקנו לגבי אלישעblueman כתב: תאמת שזאת אמירה שאותי אישית מעצבנת, זאת אומרת שאתה מודה שיש אנשים שמזייפים\זייפו, לא דווקא מאור עצמו אבל זאת אומרת שהוא היה מודע למצבים כאלו.
ממשיך ואומר מקווה שהחולצות gps ייכנסו כמה שיותר מהר לשימוש וחסל סדר זיופים באימונים ובמשחקים.
כן זה נשמע מצויין.
בד"כ שחקנים אומרים דברים כאלה אוף דה רקורד , הוא פשוט אומר במילים אחרות ששנה שעברה זייפו באימונים.
ועוד צפויה להכנס מערכת הGPS שתגביר את הפיקוח .. נשמע טוב
בד"כ שחקנים אומרים דברים כאלה אוף דה רקורד , הוא פשוט אומר במילים אחרות ששנה שעברה זייפו באימונים.
ועוד צפויה להכנס מערכת הGPS שתגביר את הפיקוח .. נשמע טוב
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
והצוות שלו..dor69 כתב: זה רק מראה כמה צדקנו לגבי אלישע
- dardasmiley
תיכף יקפוץ פה החבר שלנו ויסביר לנו שבוזגלו ממורמר והוא מדבר עם הפטריה כל לילה לפני שהוא משכיב את הקטנה.dor69 כתב: זה רק מראה כמה צדקנו לגבי אלישע
yakar כתב:"בוזגלו: "ההגעה של ברק בכר היא שינוי מהותי, אי אפשר לזייף באימונים"
תירגעו, זה ליקוק ממוצע של שחקן הישראלי
הסאב טקסט אומר: וואלה אין לי מושג מה יהיה, נשב כל השחקנים ביחד במחנה אימון ונמצא כבר דרך לתחמן, הרבה אנשים מסתכלים עלינו אז נצטרך להתאמץ מאוד כדי להתחבא, זה נותן לך מוטיבציה, אתה לא יכול סתם לא לרוץ, אתה צריך להמציא סיבה טובה עכשיו.
צוות? לפעמים זה נראה שהם היו שם רק בשביל שאלישע יסתובב אליהם אחרי גולים ויחלק להם כיפים סטייל קובי מחט ועודד מנשה בערוץ הילדיםאביאל כתב: והצוות שלו..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה כיפים?dor69 כתב: צוות? לפעמים זה נראה שהם היו שם רק בשביל שאלישע יסתובב אליהם אחרי גולים ויחלק להם כיפים סטייל קובי מחט ועודד מנשה בערוץ הילדים
רק חיבוק הלך אצל פטריית ההזייה.
שום דבר מעבר לא היה נחשב.
חוץ ממאירי סיני המקל הזה כולם התחבקו עם אלישע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
האמירה של בוזגלו היא מאוד מעניינת.
דווקא הוא נחשב למרות תדמיתו למקצוען אמיתי ואחד שיודע לשמור על עצמו.
שאמירה כזאת באה ממנו,זה אומר שכנראה גם הוא לא היה מרוצה ממה שקורה מסביב.
אותי זה פחות מעניין,מה שצד את עיני זה מה שאמר דווקא בכר היום בהתייחסו לתון.
"יכולנו לקבל הגרלה קשה יותר",זו אמירה של מאמן שלא מפחד להצהיר,בכלל כל המערכת קפצה מדרגה בתחום הזה ולא מפחדת לצאת בהצהרות וזה מצויין ויחלחל למטה לשחקנים.
דווקא הוא נחשב למרות תדמיתו למקצוען אמיתי ואחד שיודע לשמור על עצמו.
שאמירה כזאת באה ממנו,זה אומר שכנראה גם הוא לא היה מרוצה ממה שקורה מסביב.
אותי זה פחות מעניין,מה שצד את עיני זה מה שאמר דווקא בכר היום בהתייחסו לתון.
"יכולנו לקבל הגרלה קשה יותר",זו אמירה של מאמן שלא מפחד להצהיר,בכלל כל המערכת קפצה מדרגה בתחום הזה ולא מפחדת לצאת בהצהרות וזה מצויין ויחלחל למטה לשחקנים.
דארד סמייל
אתה מתוק אמיתי
נראה שאתה מחכה לתגובות שלי
כשתגדל תלמד שלא על כל דבר צריך להגיב, הבנת?
אתה מתוק אמיתי
נראה שאתה מחכה לתגובות שלי
כשתגדל תלמד שלא על כל דבר צריך להגיב, הבנת?
קרעת אותי מצחוק!!!ns75 כתב:
תירגעו, זה ליקוק ממוצע של שחקן הישראלי
הסאב טקסט אומר: וואלה אין לי מושג מה יהיה, נשב כל השחקנים ביחד במחנה אימון ונמצא כבר דרך לתחמן, הרבה אנשים מסתכלים עלינו אז נצטרך להתאמץ מאוד כדי להתחבא, זה נותן לך מוטיבציה, אתה לא יכול סתם לא לרוץ, אתה צריך להמציא סיבה טובה עכשיו.