היציע הדרומי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

היציע הדרומי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

חצי ממנו עוד ריק... הסיבה לכך היא פשוטה, העדר מנויי ילד/חייל. 680 ש״ח בשבילם, חוץ מאשר שזה יקר, זה גם אבסורד לאור העובדה שיש להם את האופציה לשלם 170 ש״ח פחות ליציעים אטרקטיביים יותר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

Re: היציע הדרומי

שליחה על ידי delta7 »

אורי אדום בנשמה כתב:חצי ממנו עוד ריק... הסיבה לכך היא פשוטה, העדר מנויי ילד/חייל. 680 ש״ח בשבילם, חוץ מאשר שזה יקר, זה גם אבסורד לאור העובדה שיש להם את האופציה לשלם 170 ש״ח פחות ליציעים אטרקטיביים יותר...
בדיוק כך!
העלנו את הטענה הזו בפני אסי ויניב (סמנכ"ל השיווק החדש) בעת הסיור באיצטדיון. לפחות כלפי חוץ לא נראה היה שהם מבינים את הטעות.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אמרתי את זה פה ביום שהוציאו את המנויים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עשו את זה על אותה מתכונת של "50 שקל מחיר אחיד" רק בפער גדול יותר כי מדובר על עונה שלמה.

לא רק זאת הסיבה, לדעתי, שהיציע הדרומי חצי מלא.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לדעתי הסיבה היא ההודעה של הארגוו בסוף עונה שעברה שיהיו דגלים על כח היציע ושמי שרוצה לראות משחק שישב ביציעים אחרים, דבר שגרם להמון אוהדים שרצו ללכת לדרומי, לקנות מנוי למזרחי.
אחרי שבארגון הבינו שהגזימו הם הוציאו הודעה שהדגלים יהין רק באמצע ולא עח כל היציע.
רק כדי שיהיה ברור, אני לא מתלונן על הארגון או משהו, סתם מראה את דעתי

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:לדעתי הסיבה היא ההודעה של הארגוו בסוף עונה שעברה שיהיו דגלים על כח היציע ושמי שרוצה לראות משחק שישב ביציעים אחרים, דבר שגרם להמון אוהדים שרצו ללכת לדרומי, לקנות מנוי למזרחי.
אחרי שבארגון הבינו שהגזימו הם הוציאו הודעה שהדגלים יהין רק באמצע ולא עח כל היציע.
רק כדי שיהיה ברור, אני לא מתלונן על הארגון או משהו, סתם מראה את דעתי
אני כמעט בטוח שבשום שלב הם לא הודיעו שהולכםי להיות דגלים על כל היציע. זה לא ריאלי, לא פרקטי והארגון יודע זאת. לדעתי היה כתוב שם "דגלים 90 דקות".

אבל כן, אנשים פירשו את זה כככה שמכל מקום שהם יעמדו בדרומי הם יקבלו דגל לפנים, בעיקר אחרי כל סאגת הדגלים בעונה האחרונה.

הנקודה שאתה מעלה היא גם נכונה מאוד, הרבה אנשים לא רוצים להיות "שפני נסיון" בדרומי, רוצים לשלם יותר בעונה הקרובה, אפילו לחוות קצת כדורגל אחר מבחינת זווית ראייה ולראות איך ההאלה עם הדגלים יסתדרו בדרומי.

אני מאמין שכמה סיבות מרכזיות גורמות לכך שהדרומי לא יהיה מלא נכון לעכשיו ולדעתי בכלל לא:
1. חוסר הוודאות בונגע למה יהיה בתוך היציע.
2. המחיר של הנוער כפי שאורי ציין (למרות שהמחיר של הבוגר זול יותר, כך שזה סוג של מתקזז)
3. זווית הראייה.
והכי הכי חשוב
4. כמות האנשים שבאמת רוצה לעמוד ולעודד 90 דקות היא קטנה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא רק זאת הסיבה, לדעתי, שהיציע הדרומי חצי מלא.

הוצאת מנויי ילד/חייל, נגיד ב-350-400 ש״ח, היתה ממלא 90% ממנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני כמעט בטוח שבשום שלב הם לא הודיעו שהולכםי להיות דגלים על כל היציע. זה לא ריאלי, לא פרקטי והארגון יודע זאת. לדעתי היה כתוב שם "דגלים 90 דקות".

אבל כן, אנשים פירשו את זה כככה שמכל מקום שהם יעמדו בדרומי הם יקבלו דגל לפנים, בעיקר אחרי כל סאגת הדגלים בעונה האחרונה.

הנקודה שאתה מעלה היא גם נכונה מאוד, הרבה אנשים לא רוצים להיות "שפני נסיון" בדרומי, רוצים לשלם יותר בעונה הקרובה, אפילו לחוות קצת כדורגל אחר מבחינת זווית ראייה ולראות איך ההאלה עם הדגלים יסתדרו בדרומי.

אני מאמין שכמה סיבות מרכזיות גורמות לכך שהדרומי לא יהיה מלא נכון לעכשיו ולדעתי בכלל לא:
2. המחיר של הנוער כפי שאורי ציין (למרות שהמחיר של הבוגר זול יותר, כך שזה סוג של מתקזז)
3. זווית הראייה.
והכי הכי חשוב
אני אישית מכיר לפחות עשרה אנשים שהיו מעודדים בשער 5 בוסרמיל והעדיפו לעבור למזרחי בגלל חוסר ודאות

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני כמעט בטוח שבשום שלב הם לא הודיעו שהולכםי להיות דגלים על כל היציע. זה לא ריאלי, לא פרקטי והארגון יודע זאת. לדעתי היה כתוב שם "דגלים 90 דקות".

3. זווית הראייה.
והכי הכי חשוב

הודיעו ולאחר שבועיים בערך חזרו בהם מההודעה כשהבינו שזה פוגע מאוד בקצב המכירה למעודדים פוטנציאלים שנבהלו מההודעה.
לדעתי זה שילוב של 3 גורמים :

1. עניין התמחור - לא ייתכן שחייל/סטודנט/נער ישלם למזרחי בזווית צפייה טובה יותר בסביבות ה200 ש"ח פחות מאשר בדרומי , זאת מכה אנושה משום שקהל היעד של היציע הדרומי ורוב המעודדים נמצאים בטווח הגילאים של 14-30.

2. ההודעה שהארגון הוציא , הבהילה המון אנשי עידוד ומצטרפים פוטנצייאלים שרצו להיות חלק מהחוויה של הדרומי ובסופו של דבר בחרו במזרחי .
אמרו לעצמם נצטרף לעידוד ונראה משחק במקום להיקבר מאחורי דגלים 90 דק' .

3. הרצון של הקהל לראות משחק כמו שצריך אחרי שנים של סבל בוסרמיל.
אנשים סבלו בוסרמיל כ"כ שעכשיו כשיש מגרש חדש עם זוויות נהדרות לצפייה הם פשוט כמהים לשבת ולראות את הקבוצה שלהם בכיף . וכשמציעים לך מקום מסומן לאורך המגרש בקרבה מינימלית לשחקנים ובלי עמודי תאורה באמצע אחרי שסבלת כ"כ בוסרמיל אתה פשוט לוקח את ההצעה.
נערך לאחרונה על ידי pirlo21 ב 30 יוני 2015, 09:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

זה 75 אחוז תפוסה לא 50
ואני בטוח שילדי מחלקות הנוער ישמחו לקבל מנויים לשם , זה גם בונה קהל לעתיד.

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:
אני אישית מכיר לפחות עשרה אנשים שהיו מעודדים בשער 5 בוסרמיל והעדיפו לעבור למזרחי בגלל חוסר ודאות
^ Same same.

בסה"כ גם פירלו הדגיש את אותם דברים שאני ואורי אמרנו. יש כמה סיבות מרכזיות למה הדרומי לא מלא, ולהערכתי רק החתמה בעלת שם/הצלחה באירופה/ירידה דרסטית של המחיר (דבר שלא אמור לקרות - ההיפך, ממחרתיים מחיר המנויים עולה) תביא למילוי השער....

אותי אבל באמת מעניין כמה אנשים מנותקים יש שקנו כרטיס לדרומי ויחשבו שזה כמו שער 5, יעני חצי עומד חצי שוב, יצעקו "תורידו ת'דגל" וזה. בינינו, בדוק שיש איזה כמה עשרות כאלה, לא ?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לדעתי המחירים שפרסמו מצויינים.
זה גורם לאנשים שרצו ללכת לדרומי סתם כי זה מגניב ולא באמת אכפת להם מלעודד , ללכת ליציעים אחרים . ומי שקנה לדרומי זה רק מי שרוצה לעודד באמת.

סמל אישי של משתמש
The red one

yakar כתב:לדעתי המחירים שפרסמו מצויינים.
זה גורם לאנשים שרצו ללכת לדרומי סתם כי זה מגניב ולא באמת אכפת להם מלעודד , ללכת ליציעים אחרים . ומי שקנה לדרומי זה רק מי שרוצה לעודד באמת.
אבל מבחינת מבוגר אלה המחירים הכי נמוכים וזה יכל לגרום דווקא ההיפך ממה שאתה מתאר - אנשים ילכו לדרומי כי זה זול, למרות שהם לא רוצים לעודד באמת.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מבוגרים בדרך כלל שקולים יותר , ופחות נוטים לתת משקל להחלטה שלהם בכמה "נחשב" היציע , ולייחס חשיבות לזה שלא יוכלו לשבת יותר מידיי.

כמובן שיהיו כאלה שסתם באים לשם אבל.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הארגון אחריי כמה ימים בודדים כבר העביר הודעת הבהרה לגביי הדגלים, לא זה מה שגרם לכך שהדרומי ריק.

צריך להבין אין לנו גוש מועדד גדול, תוסיפו לזה שיצא שמנויי סטודנט/חייל/ילד יוצאים יותר זול ביציעים אחרים ותקבלו את הסיבה לכך שהוא לא התמלא.

לא נורא, ילדים ייקנו לשם כרטיסים, ייכנס דם חדש ולאט לאט יבנה שם תרבות עידוד עם הילדים שיצמחו מתוך היציע וידלקו בחיידק.

שלח תגובה