ההגנה הכי טובה היא התקפה?
ההגנה הכי טובה היא התקפה?
מאחר ובמהלך העונה אני משקיע בפינות האופטימיות, בקיץ אני מרשה לעצמי להיות הפסימי.
יש לנו איזה אמונה שיש לנו חוליית הגנה מעולה, ועיקר החשיבות זה להתעסק בוואקמה, פלט ושהר.
אני אישית קצת מודאג. כי נכון שסוארס השתדרג בשנתיים האחרונות, אבל עדיין יש לו לא מעט נפילות בעיקר במשחקים חשובים. את הבעיה עם אופיר כולם מכירים. בן ביטון פרץ עם עונה מעולה עכשיו, אבל יחד עם אופיר מדובר בצמד מגינים מאוד לא פיזי, וראינו את זה כל פעם ששיחקנו נגד שחקנים כמו נוואקמה או קאיודה.
רוב העונה אולי זה מספיק, ואז מגיעים משחקים כמו נתניה בחוץ או גמר הגביע. עכשיו אפשר להגיד שיטה ומאמן וזה, אבל היו שם המון טעויות אישיות.
על הספסל מתן אוחיון ולואי טאהה זה מחליפים נחמדים עם פוטנציאל, אבל זה לא טיבי/גרסיה/בן חיים למשל שזה הבלם השלישי אצל מכבי.
אז הוצאנו לא מעט על לבנות חלק התקפי מפחיד. יגיע כנראה עוד קשר אחורי שיצטרף לאוגו והובאן. האם החלק האחורי יעמוד ברמה של החלק הקדמי?
יש לנו איזה אמונה שיש לנו חוליית הגנה מעולה, ועיקר החשיבות זה להתעסק בוואקמה, פלט ושהר.
אני אישית קצת מודאג. כי נכון שסוארס השתדרג בשנתיים האחרונות, אבל עדיין יש לו לא מעט נפילות בעיקר במשחקים חשובים. את הבעיה עם אופיר כולם מכירים. בן ביטון פרץ עם עונה מעולה עכשיו, אבל יחד עם אופיר מדובר בצמד מגינים מאוד לא פיזי, וראינו את זה כל פעם ששיחקנו נגד שחקנים כמו נוואקמה או קאיודה.
רוב העונה אולי זה מספיק, ואז מגיעים משחקים כמו נתניה בחוץ או גמר הגביע. עכשיו אפשר להגיד שיטה ומאמן וזה, אבל היו שם המון טעויות אישיות.
על הספסל מתן אוחיון ולואי טאהה זה מחליפים נחמדים עם פוטנציאל, אבל זה לא טיבי/גרסיה/בן חיים למשל שזה הבלם השלישי אצל מכבי.
אז הוצאנו לא מעט על לבנות חלק התקפי מפחיד. יגיע כנראה עוד קשר אחורי שיצטרף לאוגו והובאן. האם החלק האחורי יעמוד ברמה של החלק הקדמי?
- The red one
Re: ההגנה הכי טובה היא התקפה?
יש משהו מחשיד במה שאתה אומר, אבל לצערנו אלונה היא לא מיטץ', ואין לה יכולת ל11 תותחים.
אפשר להגיד שיש לנו בחוליית ההגנה את צמד הבלמים הטוב בארץ, מגן שמאלי שנמצא ביכולת אך היה בנבחרת וכולנו יודעים מה האו שווה ומגן ימני שכבר הראה לנו את הפוטנציאל הטמון בו.
זה מספיק לקבוצת צמרת, בעיקר במידה ובכר עובד כרגע חזק על צמד המגינים.
הבעיה תתחיל ברגע שאחד מהרביעייה חס ושלום יפצע, כי אין מחליפים ראויים על הספסל. נקווה שזה לא יקרה.
אפשר להגיד שיש לנו בחוליית ההגנה את צמד הבלמים הטוב בארץ, מגן שמאלי שנמצא ביכולת אך היה בנבחרת וכולנו יודעים מה האו שווה ומגן ימני שכבר הראה לנו את הפוטנציאל הטמון בו.
זה מספיק לקבוצת צמרת, בעיקר במידה ובכר עובד כרגע חזק על צמד המגינים.
הבעיה תתחיל ברגע שאחד מהרביעייה חס ושלום יפצע, כי אין מחליפים ראויים על הספסל. נקווה שזה לא יקרה.
אמנם השנה למכבי יש 3 בלמים ראויים.
בשנה שעברה הבלם המחליף היה פרץ , קשר אחורי מהנוער. והיא לקחה עם זה אליפות.
ויותר מזה , גם שחסרו שחקני ההגנה זה לא הורגש יותר מידי בגלל שליטה במגרש ומיקום נכון של שאר השחקנים .
בשנה שעברה הבלם המחליף היה פרץ , קשר אחורי מהנוער. והיא לקחה עם זה אליפות.
ויותר מזה , גם שחסרו שחקני ההגנה זה לא הורגש יותר מידי בגלל שליטה במגרש ומיקום נכון של שאר השחקנים .
לא הזכרת את במילה עת צדק.
אן סוארס החזיק לנו את ההגנה לבד כמעט שנתיים, יחד עם שיר זה צפוי להיות טוב יותר.
אבל בגדול אתה צודק
אן סוארס החזיק לנו את ההגנה לבד כמעט שנתיים, יחד עם שיר זה צפוי להיות טוב יותר.
אבל בגדול אתה צודק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
יעמוד יעמוד.yedidel כתב:מאחר ובמהלך העונה אני משקיע בפינות האופטימיות, בקיץ אני מרשה לעצמי להיות הפסימי.
קבל סקופ, צדק את סוארז יהיה צמד הבלמים הטוב בארץ.
בן ביטון לפחות בעיניי מהשלושה הטובים בארץ בעמדה שלו. לא נותן לתקופת הכנה פחות מוצלחת לבלבל אותי.
אופיר כבר הראה שלשחק כדורגל הןא יודע ובענק. אם יחזור לעצמו הרווחנו, אם לא תורגמן שנתן עונה טובה אורב בספסל והוא סוס.
גורש את לבקוביץ שוערים באמת ברמה טובה.
טאהא כבר הראה שיש על מי לסמוך.
אופיר ובן לא פיזיים אבל מהירים, בכלל אין הרבה שחקנים פיזיים בליגה שלנו. רובם גמדים טכניים.
אוגו בהנחה שלא ישחה כקשר אחורי ביחד עם סוארז מעניקים לנו את הפיזיות הגבוהה שחסרה אצל המגינים. לא רואה חלוץ בארץ שמתמודד עם שניהם בכוח, רק להזכר שנה שעברה במשחק נגד אשדוד שבדקה 88 אוגו החליט להבקיע (לא הצליח), הוריד ראש ועם שלושה גמדים שמושכים לו בחולצה ובמכנסיים הצליח להגיע כמעט מרחבה לרחבה.
- The red one
היי מה סקופ ?dardasmiley כתב:
יעמוד יעמוד.
קבל סקופ, צדק את סוארז יהיה צמד הבלמים הטוב בארץ.
פירסמתי לפנייך

- dardasmiley
מתנצל, לא סקופ, "פרסום ראשון"אדום בלב בנשמהההה כתב: היי מה סקופ ?
פירסמתי לפנייך
- simply-red
הצמד קרלוס את טיבי לא יותר טוב מסוארז וצדק, בן חיים זה היתרון שלהם אבל הוא איטי ומשחק עם אובר ביטחון מופרז שלפעמים יכול לעלות למכבי ביוקר.
בכלל מרכז ההגנה של מכבי יותר "כבד" משלנו. סה"כ ההגנה של מכבי כולל שוער ומגינים לא בהרבה יותר טובה ואני אהמר ואומר שאליפות לא תוכרע על הגנות אלה על משחק ההגנה הקבוצתי, אני מת שבכר יצליח להפוך אותנו לק"ש של השנתיים האחרונות בקטע הזה שנורא היה קשה לייצר מולם מצבים לכיבוש.
בכלל מרכז ההגנה של מכבי יותר "כבד" משלנו. סה"כ ההגנה של מכבי כולל שוער ומגינים לא בהרבה יותר טובה ואני אהמר ואומר שאליפות לא תוכרע על הגנות אלה על משחק ההגנה הקבוצתי, אני מת שבכר יצליח להפוך אותנו לק"ש של השנתיים האחרונות בקטע הזה שנורא היה קשה לייצר מולם מצבים לכיבוש.
בן חיים היום כבר לא עושה את הטעויות המפגרות שהיה עושה בעבר, בלם ענק! אתם תראו את זה העונה..simply-red כתב:הצמד קרלוס את טיבי לא יותר טוב מסוארז וצדק, בן חיים זה היתרון שלהם אבל הוא איטי ומשחק עם אובר ביטחון מופרז שלפעמים יכול לעלות למכבי ביוקר.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי מה שחסר לנו מבחינה הגנתית זה שני קשרים אחוריים פרופר, קשר אחורי להרכב ועוד אחד לרוטציה.
חוץ מזה דווקא יש לנו אחלה סגל גם בהתקפה וגם בהגנה, בהגנה בכלל יש לנו אפשרויות רבות, יש לנו את מתן אוחיון שיכול לשחק כמגן ימני, מגן שמאלי והכי טוב הוא עושה כבלם והוא בלם מהיר, שיר צדק זה בלם ישראלי טוב לליגה שלנו בין החמישייה הכי טובה אחריי ההגעה של טב"ח, סוארס, הבלם השלישי או השני הכי טוב בליגה, אז נכון יש לו לפעמים שטויות אבל הוא בלם מעולה, לואיי טאהא לדעתי בלם נהדר, הוא המחליף הכי טוב שיכלנו לבקש בעמדה הזאת.
מגנים שמאליים: דוידזאדה ובן תורג'מן שאיתם הסתדרנו מעולה לפניי שנתיים והובילו אותנו לצמרת, מגן ימני פותח בן ביטון ומחליף שלישי אילוז, עם שניהם הצלחנו גם כן לפניי שנתיים ככה שאני לא דואג.
ד"א אילוז יכול בקלות לשחק כקשר אחורי לדעתי האישית.
הבעיה כפי שאמרתי שחסר לי קשרים אחוריי שיתנו לנו את אוגו באזור היותר התקפי.
חוץ מזה אין לנו מה להלין.
חוץ מזה דווקא יש לנו אחלה סגל גם בהתקפה וגם בהגנה, בהגנה בכלל יש לנו אפשרויות רבות, יש לנו את מתן אוחיון שיכול לשחק כמגן ימני, מגן שמאלי והכי טוב הוא עושה כבלם והוא בלם מהיר, שיר צדק זה בלם ישראלי טוב לליגה שלנו בין החמישייה הכי טובה אחריי ההגעה של טב"ח, סוארס, הבלם השלישי או השני הכי טוב בליגה, אז נכון יש לו לפעמים שטויות אבל הוא בלם מעולה, לואיי טאהא לדעתי בלם נהדר, הוא המחליף הכי טוב שיכלנו לבקש בעמדה הזאת.
מגנים שמאליים: דוידזאדה ובן תורג'מן שאיתם הסתדרנו מעולה לפניי שנתיים והובילו אותנו לצמרת, מגן ימני פותח בן ביטון ומחליף שלישי אילוז, עם שניהם הצלחנו גם כן לפניי שנתיים ככה שאני לא דואג.
ד"א אילוז יכול בקלות לשחק כקשר אחורי לדעתי האישית.
הבעיה כפי שאמרתי שחסר לי קשרים אחוריי שיתנו לנו את אוגו באזור היותר התקפי.
חוץ מזה אין לנו מה להלין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
קשר אחורי טוב ואנחנו קבוצה לאליפות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:ד"א אילוז יכול בקלות לשחק כקשר אחורי לדעתי האישית.
וגם כשוער, לא?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני מתחיל להצטער על השימוש במילה "פרופר".
מה שאני עושה לנוער..
מה שאני עושה לנוער..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכבי לקחה 3 אליפויות עם ייני בימין ועמב"ה העגל יחד עם זיו בשמאל.
לליגה זה מספיק. לאירופה לעומת זאת...
וזה לא שהייתי מתנגד לראות את אייבינדר נניח יחד עם מגן זר לשמאל.
אפשר לזלזל בהם, אבל בכל מה שקשור לפיזיות ואחריות הם עדיפים על שלנוyossi כתב:מכבי לקחה 3 אליפויות עם ייני בימין ועמב"ה העגל יחד עם זיו בשמאל.