מועדי משחקי גביע הטוטו
- The red one
מועדי משחקי גביע הטוטו
המנהלת ממשיכה במשימה המבורכת שלה לפרסם מועדי משחקי מבעוד מועד, והנה מועדי שלב הבתים:
מחזור 1, יום ראשון, 2.8, *מגרש לא ידוע*, 20:50 - הפועל באר שבע נגד הפועל כפר סבא, שידור ב5+ לייב.
מחזור 2 אנחנו חופשיים.
מחזור 3, יום ראשון 9.8, נתניה, 20:50 - הפועל רעננה נגד הפועל באר שבע, שידור ישיר ב5+ לייב.
מחזור 4, יום רביעי 12.8, *מגרש לא ידוע*, 20:50 - הפועל באר שבע נגד בית"ר ירושלים, שידור ישיר ב5+ לייב.
מחזור 5, יום ראשון 16.8, נתניה, 20:50 - מכבי נתניה נגד הפועל באר שבע, שידור ישיר ב5+ לייב.
בתכל'ס אפשר לסכם את זה כך:
כל המשחקים ב20:50, שידור ישיר ב5+ לייב, המשחקים יהיו בנתניה ובטדי או וסרמיל בלבד.
מחזור 1, יום ראשון, 2.8, *מגרש לא ידוע*, 20:50 - הפועל באר שבע נגד הפועל כפר סבא, שידור ב5+ לייב.
מחזור 2 אנחנו חופשיים.
מחזור 3, יום ראשון 9.8, נתניה, 20:50 - הפועל רעננה נגד הפועל באר שבע, שידור ישיר ב5+ לייב.
מחזור 4, יום רביעי 12.8, *מגרש לא ידוע*, 20:50 - הפועל באר שבע נגד בית"ר ירושלים, שידור ישיר ב5+ לייב.
מחזור 5, יום ראשון 16.8, נתניה, 20:50 - מכבי נתניה נגד הפועל באר שבע, שידור ישיר ב5+ לייב.
בתכל'ס אפשר לסכם את זה כך:
כל המשחקים ב20:50, שידור ישיר ב5+ לייב, המשחקים יהיו בנתניה ובטדי או וסרמיל בלבד.
Re: מועדי משחקי גביע הטוטו
שיעלו עם הנוער. אם עוברים את תון זה פשוט עומס מטורף
מעניין אותי יותר מועד המשחק הראשון נגד קש...יש לי יומולדת והאישה רוצה לסגור לי חופשה(מכוון אותה לצימר בגליל העליון)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אני מניח שזה יפורסם ברגע שהמנהלת תסגור סופית עם ערוץ 11 את ההסכם. מאמין שעוד שבועיים נדע כל עוד ההסכם ייחתם.Totti כתב:מעניין אותי יותר מועד המשחק הראשון נגד קש...יש לי יומולדת והאישה רוצה לסגור לי חופשה(מכוון אותה לצימר בגליל העליון)
הערכה שלי שזה יהיה בשבת אבל אתה יודע...לא רצוי לבנות על זה...
מה זה הקטע הזה?! למה כל המשחקים בימי חול?? הם שכחו שיש גם קהל שאמור להגיע למשחקים האלה ושבגדול המשחקים האלו משוחקים בעבורו. #נחנקנו!
- dardasmiley
בדיוק מה שגם אני רציתי לשאול.סניור כתב:מה זה הקטע הזה?! למה כל המשחקים בימי חול?? הם שכחו שיש גם קהל שאמור להגיע למשחקים האלה ושבגדול המשחקים האלו משוחקים בעבורו. #נחנקנו!
זה מרתיח ברמות קשות!
- The red one
מה הקטע של החתימה ?dardasmiley כתב: בדיוק מה שגם אני רציתי לשאול.
וסניור, חכה שכל אוהדי הפייסבוק יקלטו שהכל ב5+ לייב.."ולמה מכבי לא!?!?" "הא..גם מכבי כן?...טוב..בכל זאת..מה זה..זה בושה זה.."
באיזה ערוץ משודר ובאיזה תלונות האוהדים הממורמרים יבחרו פחות מרגש אותי. האינטרס הראשון במעלה צריך להיות לאפשר לאוהדים להגיע למשחקים. ברור שמשחק ביום ראשון בנתניה או בטדי ימשוך הרבה פחות קהל מאשר משחק בשבת. פשוט חוסר הבנה בסיסי של המטרה לשמה התכנסו.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה הקטע של החתימה ?
וסניור, חכה שכל אוהדי הפייסבוק יקלטו שהכל ב5+ לייב.."ולמה מכבי לא!?!?" "הא..גם מכבי כן?...טוב..בכל זאת..מה זה..זה בושה זה.."
- The red one
האמת סניור אני חשבתי שאתה צוחק ומלגלג על אלה שתמיד טוענים שהמשחקים בשבת ...
אבל שהבאתי שאתה רציני, יש משהו במה שאתה אומר. אף משחק שלנו לא בשבת, שזה בהחלט יקטין באופן משמעותי את מי שיגיע למשחקי החוץ. לגבי משחקי הבית, אם יתקיימו בוסרמיל, לא יהיה כזה שינוי מאסיבי. לדעתי.
אבל שהבאתי שאתה רציני, יש משהו במה שאתה אומר. אף משחק שלנו לא בשבת, שזה בהחלט יקטין באופן משמעותי את מי שיגיע למשחקי החוץ. לגבי משחקי הבית, אם יתקיימו בוסרמיל, לא יהיה כזה שינוי מאסיבי. לדעתי.
הפעם אני רציני 

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי ואני מקווה מאוד שזה לא יהיה בליגה השעות הללו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
דר, המתכונת של הליגה לא תשתנה כל עוד ההסכם עם ערוץ 11 יישאר.
השעות האלה יהיו במשחקים המרכזיים בלבד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל עוד צ'רלטטון יחזיקו את השידורים התכוונתאדום בלב בנשמהההה כתב:דר, המתכונת של הליגה לא תשתנה כל עוד ההסכם עם ערוץ 11 יישאר.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
צ'רלטון בכל מקרה ימשיכו להחזיק.
אם למשל ערוץ הספםורט יקח את המשחק המרכזי ייתכן ששעת ויום המשחק המרכזי ישתנו.
בעונה הבאה יפתחו מחדש את הזכויות של כ-ל הליגה, ואז נראה מה יהיה .. עד אז, אם משהו ישנתה, זה יהיה המשחק המרכזי , אבל כרגע הסיכוי קטן מאוד.
אם למשל ערוץ הספםורט יקח את המשחק המרכזי ייתכן ששעת ויום המשחק המרכזי ישתנו.
בעונה הבאה יפתחו מחדש את הזכויות של כ-ל הליגה, ואז נראה מה יהיה .. עד אז, אם משהו ישנתה, זה יהיה המשחק המרכזי , אבל כרגע הסיכוי קטן מאוד.