תכנון מקומות ישיבה ללא חשיבה מספקת באצטדיון טרנר !
תכנון מקומות ישיבה ללא חשיבה מספקת באצטדיון טרנר !
אתמול הייתי באצטדיון טרנר,
נדהמתי והתאכזבתי לראות כי בצמוד למקום הישיבה שלי יש מעקה עם זכוכית....(שער 2 מערבי) מה שאומר שכל אירוע בחצי המגרש השמאלי שלי אני חייב לקום כדי לראות ! (או לנסות לראות דרך החלון והמעקה....) כבר עדיף לראות את המשחק בטלויזיה בבית !
מי המהנדס שתכנן את מבנה היציעים ?
איפה לעזעזל השיקול דעת והנדסת האנוש ???
ועוד דבר - שלשת הכסאות שמעלי אחד אחרי השני , מי שישב עליהם ימצא באותה בעיה.
מה שאומר שארבעה אנשים יאלצו לקום כל פעם שהכדור בצד שמאל וזה אומר שבשרשרת דומינו יאלצו את היושבים לידם לקום ואלו שיקומו יאלצו אחרים לקום וכן הלאה.....
שלא תבינו לא נכון, יש עוד הרבה כסאות אחרים באצטדיון שצמודים למעקות וויטרינות זכוכית שהצפיה במשחק של מי שיושב לצידם היא כמעט בלתי אפשרית !!
אני רואה כאן מקום לתביעות כנגד מתכנני האצטדיון ו/או לגל מחאה של כל מי ש 'אכל אותה' עם הכסאות הללו.
וכן, היה ניתן לפעול אחרת....די להביט במבנה היציעים בסמי עופר ולהבין ששם אין בעיה כזו כי הכניסות עליונות ואין מעקות וויטרינות באמצע היציעים !
נ.ב
אני ברחתי משם ליציע הכסף העליון... עלה לי אמנם להוסיף לא מעט כסף אבל לא הייתה לי ברירה אחרת.
ממליץ לכל מי שקנה מנוי ויודע שיש בסמוך למקום הישיבה שלו מעקה או חלון לגשת לאצטדיון לשבת על הכסא ולבחון את ההשלכות...
מקווה שלא יהיו כאן הרבה מאוכזבים ואם עזרתי למישהו בפוסט הזה, בכך שימהר ויחליף מקום ישיבה...הפוסט היה שווה.
יום טוב לכם.
נדהמתי והתאכזבתי לראות כי בצמוד למקום הישיבה שלי יש מעקה עם זכוכית....(שער 2 מערבי) מה שאומר שכל אירוע בחצי המגרש השמאלי שלי אני חייב לקום כדי לראות ! (או לנסות לראות דרך החלון והמעקה....) כבר עדיף לראות את המשחק בטלויזיה בבית !
מה שאומר שארבעה אנשים יאלצו לקום כל פעם שהכדור בצד שמאל וזה אומר שבשרשרת דומינו יאלצו את היושבים לידם לקום ואלו שיקומו יאלצו אחרים לקום וכן הלאה.....
שלא תבינו לא נכון, יש עוד הרבה כסאות אחרים באצטדיון שצמודים למעקות וויטרינות זכוכית שהצפיה במשחק של מי שיושב לצידם היא כמעט בלתי אפשרית !!
אני רואה כאן מקום לתביעות כנגד מתכנני האצטדיון ו/או לגל מחאה של כל מי ש 'אכל אותה' עם הכסאות הללו.
וכן, היה ניתן לפעול אחרת....די להביט במבנה היציעים בסמי עופר ולהבין ששם אין בעיה כזו כי הכניסות עליונות ואין מעקות וויטרינות באמצע היציעים !
נ.ב
אני ברחתי משם ליציע הכסף העליון... עלה לי אמנם להוסיף לא מעט כסף אבל לא הייתה לי ברירה אחרת.
ממליץ לכל מי שקנה מנוי ויודע שיש בסמוך למקום הישיבה שלו מעקה או חלון לגשת לאצטדיון לשבת על הכסא ולבחון את ההשלכות...
מקווה שלא יהיו כאן הרבה מאוכזבים ואם עזרתי למישהו בפוסט הזה, בכך שימהר ויחליף מקום ישיבה...הפוסט היה שווה.
יום טוב לכם.
Re: תכנון מקומות ישיבה ללא חשיבה מספקת באצטדיון טרנר !
יפה שהארת את תשומת ליבם של המנויים הרלוונטיםגיל שגיב כתב:אתמול הייתי באצטדיון טרנר,
נ.ב
יום טוב לכם.

כל פעם שראיתי תמונות של היציעים שמתי לב לקטע הזה, זה באמת מוזר, שמו בין היציע כסף לשאר המערבי זכוכיות ממש גבוהות, לא מביו מה הקטע למה לא לעשות את הזכוכיות בגובה כתפיים שלא יסתירו
צודק.nir767676 כתב:כל פעם שראיתי תמונות של היציעים שמתי לב לקטע הזה, זה באמת מוזר, שמו בין היציע כסף לשאר המערבי זכוכיות ממש גבוהות, לא מביו מה הקטע למה לא לעשות את הזכוכיות בגובה כתפיים שלא יסתירו
למען האמת, היציע המזרחי מתוכנן הרבה יותר טוב עם הרבה פחות חוצצים וזכוכיות....
פשוט רשלנות מה שעשו ביציע המערבי אין מילה אחרת.
יש תקנים לדברים האלה. זה לא שהקבלן או האדריכל עושה מה שבא לו.nir767676 כתב:כל פעם שראיתי תמונות של היציעים שמתי לב לקטע הזה, זה באמת מוזר, שמו בין היציע כסף לשאר המערבי זכוכיות ממש גבוהות, לא מביו מה הקטע למה לא לעשות את הזכוכיות בגובה כתפיים שלא יסתירו
מה שהיה צריך לקרות זה ויתור על הכיסא הצמוד לזכוכית.
יש תקנים לזכוכיות ליד המעקות והמדרגות וליד הכניסה ליציע.izguy83 כתב: יש תקנים לדברים האלה. זה לא שהקבלן או האדריכל עושה מה שבא לו.
תקן אותי אם אני טועה אבל בטוח אין תקנה לגובה הזכוכית בין יציע כסף ליציע רגיל.

תגדיל את התמונה הזאת ותראה לאיזה גובה הזכוכית מגיעה. זה יסתיר בטירוף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חשבתי שאמורים לחתוך את הזכוכית לגובה של הגדר בלבד, לא שזה יסתיר, מה הפואנטה פה?nir767676 כתב: יש תקנים לזכוכיות ליד המעקות והמדרגות וליד הכניסה ליציע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
או לחלופין לבצע כניסות בקטע העליון של היציעים (ולא באמצע כמו שיש בפועל) ואז אתה יורד לטריבונה ומתיישב.izguy83 כתב: יש תקנים לדברים האלה. זה לא שהקבלן או האדריכל עושה מה שבא לו.
כניסה עליונה והושבת נכים בחלק העליון תאפשר מעקים וזכוכיות ללא בעית חסימת צפייה.
וואו. לא ידעתי שזה ככה. באמת מוגזם. במושבה/נתניה זה בדיוק עד גובה המעקה.nir767676 כתב: יש תקנים לזכוכיות ליד המעקות והמדרגות וליד הכניסה ליציע.
עם או בלי קשר, צריך להבין שכמו לכל דבר חדש- גם פה יהיו חבלי לידה. עד שלא יכנסו 16 אלף איש לדבר המדהים הזה לא נדע עוד איזה ליקויים קטנים יתגלו.
השאלה כמה יהיו קשובים לכך וכמה מהר יטפלו בליקויים.
נ.ב - כל הכבוד למי שצילם את הכיסא שלי...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המזל שלי שאני בחרתי מקום טוב קרוב לאמצע האזור ישיבה, לא בצד.
נ.ב אני חושב וכמעט בטוח שזה לא יהיה הגובה הסופי של הזכוכיות הללו אבל אולי אני טועה, זה בגלל שבמושבה בנתניה ואפילו בסמי עופר זה לא הגובה ואין מצב שזה הגובה הסופי.
נ.ב אני חושב וכמעט בטוח שזה לא יהיה הגובה הסופי של הזכוכיות הללו אבל אולי אני טועה, זה בגלל שבמושבה בנתניה ואפילו בסמי עופר זה לא הגובה ואין מצב שזה הגובה הסופי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מאמין שישנו את גובה הזכוכיות...דר אדום בנשמה כתב:המזל שלי שאני בחרתי מקום טוב קרוב לאמצע האזור ישיבה, לא בצד.
אני חוזר וממליץ למי שצריך למהר ולהחליף מיקום ישיבה.
ישבתי אתמול על הכסא שהיה שלי ודמיינתי שהכדור משוחק בצד שמאל של המגרש...הפנתי את הראש וראיתי רק בטון ומעקה וקצת דשא בניהם..
מצטער, ככה לא רואים משחק כדורגל ובטח לא לאחר ששילמת 900 ש"ח.
עכשיו תדמיין לך מה רואים אלו שהכסא שלהם ממש מאחרי הזכוכית ? פשוט חלם !
הנדסת אנוש = ציון 3 !
מתקשה להאמין שלא יחתכו את הזכוכית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עזוב את הזכוכיות....Totti כתב:מתקשה להאמין שלא יחתכו את הזכוכית
בצמוד לכל מעקה בטון יש טור של 4 כסאות מכל צד...
זה אומר, ששמונה אוהדים היושבים ליד כל כניסה ו/או עמדת נכים, חייבים לעמוד בכל פעם שיש התקפה לימין או לשמאל (כל אחד בצד שיפריע לו)... מה יעשו אלה שיושבים לידם ?
ניחשת נכון...יעמדו גם הם....
ואלו שיושבים מאחורה ? נכון, גם הם יאלצו לעמוד.
חייבים לבטל את הכסאות הצמודים לגרמי המדרגות ולעמדות הנכים !