פולסא דנורא אביתר טייק 60
פולסא דנורא אביתר טייק 60
זאת לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שיש לנו מצב כזה ,זה התחיל עם הבאת מגנים מכל רחבי העולם המשייך בכך שאילוז איכשהו קיבל שוב צאנסים בגלל הרחקות צהובים ומה לא , בשנה שעברה פתחתי פוסט על שם ״הכישוף של אילוז ״ משהו פה לא מסתדר לי איך יכול להיות ששחקן שלא מתאים מקצועית למועדון ולציפיות ממנו ממשיך בקבוצה זה אחד , שתים איך יכול להיות ששני המגנים הימנים נפצעו באותו זמן ,זה כבר הפך להיות יותר מדי מוזר , כמובן שהטופיק הזה נכתב בקטע של הומר , אבל האם לדעתכם יש משהו אחר שמסביר תעניין הזה , שוב מדובר לא פעם הראשונה לא השנייה ולא העשירית , זה שי !

Re: פולסא דנורא אביתר טייק 60
דיון לא לעניין.
צירוף מקרים, מזל/חוסר מזל
צירוף מקרים, מזל/חוסר מזל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אוקיי, ומה עכשיו, ישנה אם נבכה על זה ?
היה ונגמר, נושא כזה רק יכול להזיק לשחקן במקום לעלות לו את הביטחון.

מי ישמע היה לפני זה דני אלבס יותר מעשור וחצי משחק בקבוצה ואני לא זוכר משחק אחד טוב שלו אחד .... וגם אם יש כזה זה במזל , אני מדבר על משהו אחר אתם אומרים צירוף מקרים ? כל כך הרבה צירופי מקרים ב10 שנים ומשהו ..maor20094 כתב:אוקיי, ומה עכשיו, ישנה אם נבכה על זה ?
זה שי !

אתמול הוא הזכיר לי את כל מה שרציתי לשכוח מהפועל באר שבע בשנים הרעות שלנו.
שיכין פונפונים ויעודד מהיציע, תם זמנו...
שיכין פונפונים ויעודד מהיציע, תם זמנו...
- red and white
- Title: Almog
מסכים איתך ולפי מה ששמעתי לאביתר יש חברה טובה שהיא מכשפה בלילה ושוחטת חזירים בטיב טעם ביום ואני ממש לא אתפלא אם אביתר ביקש ממנה להכין לו שיקוי כדי לשים לאוחיון וביטון באוכל.
וברצינות זה קורה הרבה פעמים ששני שחקנים באותה עמדה נפצעים כמו שקרה בשנה שעברה עם גבאי וארבייטמן
וברצינות זה קורה הרבה פעמים ששני שחקנים באותה עמדה נפצעים כמו שקרה בשנה שעברה עם גבאי וארבייטמן
עדיף היה להיפרד מאילוז ולהביא לעמדה הזו שחקן של קבוצת הנוער כדי לנסות לקדם אותו.
מסתבר ששמענו אותו דבר חחח ,זה שי !red and white כתב:מסכים איתך ולפי מה ששמעתי לאביתר יש חברה טובה שהיא מכשפה בלילה ושוחטת חזירים בטיב טעם ביום ואני ממש לא אתפלא אם אביתר ביקש ממנה להכין לו שיקוי כדי לשים לאוחיון וביטון באוכל.

הוא בסדר גמור בתור מחליף שלישי.
אותי יותר מלחיץ בן תורג'מן כמחליף ישיר של אופיר.
בנתיים נראה שתורג'מן יותר מלחיץ את אופיר ...וטוב שכךredo כתב:הוא בסדר גמור בתור מחליף שלישי.
הוא טוב בלארגן קריוקי. מחליף שלישי צריך להיות שחקן נוער שאפשר עוד לקדם,redo כתב:הוא בסדר גמור בתור מחליף שלישי.
לא את החילוש האולטימטיבי הזה
- The red one
כנראה אבד יותר מדיי הפולסא דנורא כי אילוז חולה ובעצמו ספק למשחק מחר.
באסה לשחק באותה קבוצה 14 שנים והדבר היחיד שזוכרים לך זה שטב"ח עשה לך מגרנה לפני שנתיים.
הוא מסמל בעיניי בדיוק את איך שנראינו ב14 השנים האחרונות,רופסים,נאיביים,מפוחדים ולוזרים ללא הפסקה.
לא יודע מה חשבתי לעצמי שכתבתי כאן שהוא צריך להישאר כי הוא שחקן בית,בדוק שתיתי משהו.
הוא מסמל בעיניי בדיוק את איך שנראינו ב14 השנים האחרונות,רופסים,נאיביים,מפוחדים ולוזרים ללא הפסקה.
לא יודע מה חשבתי לעצמי שכתבתי כאן שהוא צריך להישאר כי הוא שחקן בית,בדוק שתיתי משהו.
שטאהה ישחק בצד ימין עם סוארז ושיר צדק באמצע ההגנה. עדיף.אדום בלב בנשמהההה כתב:כנראה אבד יותר מדיי הפולסא דנורא כי אילוז חולה ובעצמו ספק למשחק מחר.