עמוק יעמיק
עמוק יעמיק
טוב מרוב הדיבורים על כמה הסגל שלנו עמוק, ועל צוות האימון החדש והכושר והרוטציות, ייתכן שנפתח את העונה ללא הגנה.
כרגע יש בלם אחד כשיר בוודאות - סוארס
מגן ימני אחד כשיר, החמישי (!!) בתור - נועם גמון
ועל זה נאמר - עמה יעמיק הביתה!
כרגע יש בלם אחד כשיר בוודאות - סוארס
מגן ימני אחד כשיר, החמישי (!!) בתור - נועם גמון
ועל זה נאמר - עמה יעמיק הביתה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עמוק יעמיק
וואה על מסע הצלב שהיה פה אם סיני מאירי היה נשאר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חח לגמרי, נשחט.אורי אדום בנשמה כתב:וואה על מסע הצלב שהיה פה אם סיני מאירי היה נשאר...

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני הכרזתי שאני נותן למאמן הכושר צ'נס לשנה.אורי אדום בנשמה כתב:וואה על מסע הצלב שהיה פה אם סיני מאירי היה נשאר...
לכן אני מלך המבקרים דל מאירי סיני לא מבקר.
נראה מה יהיה בהמשך העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואלה? אתה הכרזת... פששששדר אדום בנשמה כתב: אני הכרזתי שאני נותן למאמן הכושר צ'נס לשנה.
עכשיו אני רגוע.
מזל, אחרת מי היה מעסיק אותו בלי הצ'אנס שלךדר אדום בנשמה כתב: אני הכרזתי שאני נותן למאמן הכושר צ'נס לשנה.

אוהדים ימשיכו לשיר לזהבי לשבור את הרגל, וזהבי ימשיך להבקיע בצרורות והשחקנים שלנו נפצעים.
לא נראה לי שמישהו ציפה לשינוי דרסטי במצב הכושר- זה לא שהבאנו איזה עילוי מחו"ל שמביא תרבות שונה.
אני יותר סומך על קצב האימונים, כי גם זה מרכיב חשוב באינטנסיביות של השחקנים. אבל כל עוד אנחנו נמשיך לסמוך על ישראלים ( אין מה לעשות, לא סתם השחקן הישראלי נמצא מאחור בכל מה שקשור לכושר\פיזיות), הפציעות ימשיכו להגיע בכמויות.
אני יותר סומך על קצב האימונים, כי גם זה מרכיב חשוב באינטנסיביות של השחקנים. אבל כל עוד אנחנו נמשיך לסמוך על ישראלים ( אין מה לעשות, לא סתם השחקן הישראלי נמצא מאחור בכל מה שקשור לכושר\פיזיות), הפציעות ימשיכו להגיע בכמויות.
מה הקשר?שמעון א כתב:אוהדים ימשיכו לשיר לזהבי לשבור את הרגל, וזהבי ימשיך להבקיע בצרורות והשחקנים שלנו נפצעים.
אלוהים מעניש
בואנה אתה אחד העתיקיםשמעון א כתב:אלוהים מעניש
חחח תאכלס כןאדום זקן כתב: בואנה אתה אחד העתיקים