מירי רגב בעוד הצהרה פופוליסטית מאיימת על המנהלת לחוקק חוק נגד משחקים בשבת, המנהלת מנגד מודיעה שהדבר עלול לגרום לפיפא לזרוק אותנו מהארגון.
מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה חברים...
נ.ב:
בגלל הנושא הרגיש אני אבקש מכם לדון בכבוד ולגופו של עניין כי זו מטרת הטופיק ולא להיגרר לריב
מי שלא רוצה לשחק בשבת שלא יהיה כדורגלן.
אם מישהו יבוא לראיון עבודה בחנות ויגידו לו שהעבודה כוללת גם את יום שבת, הוא יגיד יפה תודה ויחפש עבודה אחרת.
מה שיותר מצחיק זה אם אחד השחקנים יקבל חוזה בליגת העל, כל נושא השבת פתאום לא יהיה חשוב להם כל כך
אני לא מבין את הפוליטיקה הזאת.
יש כל כך הרבה דברים להתעסק איתם כדי לשפר את פני הכדורגל ועל זה מבזבזים אנרגיה?
מישהו צריך להזכיר לשרה שהפריימריז עוד שנתיים.
לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו יהודים . היהודים קיבלו את התורה וכתוב בה שאסור לחלל שבת. אז יכולים להתחשב באנשים שומרי מסורת . רק להזכירכם אנשים נרצחו לפני 70 שנה כי לא הסכימו לעבור על איסורי תורה.
zelik כתב:לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו יהודים . היהודים קיבלו את התורה וכתוב בה שאסור לחלל שבת. אז יכולים להתחשב באנשים שומרי מסורת . רק להזכירכם אנשים נרצחו לפני 70 שנה כי לא הסכימו לעבור על איסורי תורה.
אתה מדבר על מלחמת העולם השנייה ? בשם תורת הגזע נרצחו לפחות מאות אלפי אנשים שמבחינה הלכתית כלל לא היו יהודים ובטח לא שמרו תורה ומצוות. יתר היהודים היה נרצחים גם אם כלל יהדות פולין הייתה מתנצרת באחת.
zelik כתב:לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו יהודים . היהודים קיבלו את התורה וכתוב בה שאסור לחלל שבת. אז יכולים להתחשב באנשים שומרי מסורת . רק להזכירכם אנשים נרצחו לפני 70 שנה כי לא הסכימו לעבור על איסורי תורה.
נו באמת!
רצחו יהודים כי הם היו 3 דורותאחורה יהודים ולא בגלל הדת.
הקימו את המדינה הזאת לא בשביל הדת אלא בשביל העם היהודי.