שלום לך וסרמיל - היה נחמד להכיר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שלום לך וסרמיל - היה נחמד להכיר.

שליחה על ידי גיל שגיב »

הביקור הראשון שלי בוסרמיל היה בשנת 76... משחק ביתי נגד בית"ר ירושלים.

ההלם הראשוני מעוצמת הקהל...המבט על השחקנים ועל כר הדשא העביר חוט של מחשבה עם פליאה "וואי...זה כל כך צבעוני !" חשבתי לעצמי וזאת לנוכח הצפיה במשחקים בטלויזיה שהייתה אז בשחור לבן...

העונה ההיא (האליפות השניה) הזריקה לי לתוך הורידים את הסם הזה שלא מרפה עד היום, מאז אותו משחק כל יום שבת הייתי עושה את הדרך הארוכה לפעמים עם אחי הגדול לפעמים עם חבר או שניים וגם לבד עד שערי וסרמיל....ושם הייתי מחפש מבוגר פוטנציאלי עם כרטיס "תכניס'תי?" הייתי מבקש/מתחנן לצד עדת ילדים נוספים שניסו את מזלם מול אותו זר/מבוגר שהיה בוחר אחד מאיתנו ולוקח אותו לאימוץ בן כמה דקות...ולא, זה לא היה מחייב שנכנסת למגרש, עכשיו היית תלוי בחסדיו של הסדרן...האם יעלים עין ? האם המבוגר המאמץ שבחרתי ילחם בשבילי שאכנס איתו או שיוותר לסדרן ?

אז היו פעמים שהשידוך הצליח והיו פעמים שלא, מה שאומר שמייד מצאתי לי שידוך אחר עד להצלחה המיוחלת.

הכניסה לאצטדיון היתה תמיד מלווה התרגשות שכמעט הזכירה כיבוש שער לזכותינו, שהרי לעבור את הסדרן בשלום זה היה סוג של כיבוש שער והכניסה היתה סוג של ריצת ניצחון לעבר הקהל המריע לכובש השער....

מאז אותה עונה חוויתי במגרש בעיקר אכזבות....יכולת קבוצתית שהלכה ופחתה עם השנים.....הפרדות מחבורת הצמרת....שמחה על ניצחון דחוק או אפילו על תיקו מול מכבי או הפועל תל אביבי...שלא לדבר על מאבקי ירידה וגם שתי ירידות ליגה...

עונות העליה מהליגה השניה היוו סוג של פיצוי מסויים שהרי גם 'ראש לשועלים' נותן תחושה של מובילות ווינריות תוך מאמץ להתעלם מכך שבמציאות אתה המוביל אמנם אבל רק בליגה השנייה....

עשרות שנים של כשלונות לאחר אותה עונת אליפות קסומה (נכון היה גם גביע בדרך) הפכו אותי באופן מוזר דווקא לאדם אופטימי, בטח לאחר הגעתה של אלונה.

וסרמיל היה וישאר זכרון ילדות, זכרון מהול בהרבה גאווה על אותה עונת אליפות ומאז על עשרות שנות צפייה לטעום עוד פעם מהטעם המשכר ההוא שגרם לי להתמכר....

היה שלום וסרמיל, ברוך הבא טרנר, ביום שני יגיעו לטרנר כמה ילדים שיחוו בפעם הראשונה משחק של הקבוצה שלנו....יתכן ואחד מהם יכתוב יום אחד בעוד 40 שנה בדיוק את אותו הפוסט....רק שהוא יכתוב על עונת האליפות הממכרת שלו הי שם בשנת 2016 ועל הפרידה מטרנר לנוכח המעבר לאצטדיון החדש על שם דנילוביץ'....

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
Shayke10
Title: קרייזי-רד

Re: שלום לך וסרמיל - היה נחמד להכיר.

שליחה על ידי Shayke10 »

יפה.
אני כל כך מזדהה עם ה"אדוני תכניס'תי!" והמבט המתחנן... אני זוכר גם כמה תאי צפייה פרטיים בדמות חורים בקירות האיצטדיון, או הגג של הבניינים ליד, שחלקתי עם כמה אנשים. את פתיחת השערים בדקה 85 והכניסה בצהלות פנימה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ביי ביי אצטדיון וסרמיל, ברוך שפטרנו!

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

zahipan כתב:ביי ביי אצטדיון וסרמיל, ברוך שפטרנו!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

היה טוב וטוב שהיה וטוב שנגמר.
ביי וסרמיל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אומנם אני התחלתי להגיע לווסרמיל רק בשנות ה 90 המוקדמות אבל מתברר שדברים לא השתנו באיצטדיון הקשיש שלנו. גיל הצלחת לרגש אותי, באמת שלא חשבתי שאני אי פעם יתרגש מלעזוב איצטדיון.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב:אומנם אני התחלתי להגיע לווסרמיל רק בשנות ה 90 המוקדמות אבל מתברר שדברים לא השתנו באיצטדיון הקשיש שלנו. גיל הצלחת לרגש אותי, באמת שלא חשבתי שאני אי פעם יתרגש מלעזוב איצטדיון.
אני מתרגש כבר חודשיים.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

הביקור הראשון שלי היה בשנת 95\96 עוד שנה אחת לפני אם אני זוכר נכון, ביציע הכבוד, הפסדנו 2-1 למכבי הרצליה. הפסד שדי סימן את ה-20 שנה הבאות (למעט 96-7 עם גוטמן שבאמת היינו קבוצה טובה), הולך לבד למשחקים בגיל 7-8, זוכר את המשחק הראשון של בניון (חרוט לי ממש בזיכרון) בבוגרים, שתי ירידות ליגה, כמעט ירידה לליגה שלישית (בעונה של שייע אם אני זוכר נכון), את הגול של בלאיץ' משער 5, אבל בעיקר הרבה שחור.
מקווה שהאצטדיון החדש הוא סימן לבאות כמו התקופה שבה הוא נפתח.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בתור ילד ההיתי יושב במנהרה , ואין דבר שיותר חזק מזה שאתה ילד נכנס בדוחק ולחץ עד שעברת את הסדרן, מגיע הרגע שכל אוהד ב"ש צריך לעבור ריח השתן שהיה מפאר את שער המנהרה בתור ילד בקושי ההית נושם ,אבל מסתכל קדימה ורואה חתיכת דשא בקצה השני וזה היה שווה כל דבר, זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

avivgolan כתב:הביקור הראשון שלי היה בשנת 95\96 עוד שנה אחת לפני אם אני זוכר נכון, ביציע הכבוד, הפסדנו 2-1 למכבי הרצליה. הפסד שדי סימן את ה-20 שנה הבאות (למעט 96-7 עם גוטמן שבאמת היינו קבוצה טובה), הולך לבד למשחקים בגיל 7-8, זוכר את המשחק הראשון של בניון (חרוט לי ממש בזיכרון) בבוגרים, שתי ירידות ליגה, כמעט ירידה לליגה שלישית (בעונה של שייע אם אני זוכר נכון), את הגול של בלאיץ' משער 5, אבל בעיקר הרבה שחור.
מקווה שהאצטדיון החדש הוא סימן לבאות כמו התקופה שבה הוא נפתח.

ברשותך שני תיקונים:

1. הפסד 2-1 להרצליה היה בעונת הירידה, 97/98

2. כמעט ירידה לליגה השלישית היה עונה אחרי שייע
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הכי הרבה זכור לי המשחק הראשון באור זרקורים. בשידור ישיר במוצ"ש!
מול הפועל פ"ת... 0-0 דקה 81 פנדל לב"ש, כל האצטדיון בהתלהבות. אורן סגרון לוקח את הכדור... וכמעט הורג ציפור בשער 9...
נגמר 0-0 מאכזב.
אבל היה מאוד מרגש :-)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שמעון א כתב:הכי הרבה זכור לי המשחק הראשון באור זרקורים. בשידור ישיר במוצ"ש!
מול הפועל פ"ת... 0-0 דקה 81 פנדל לב"ש, כל האצטדיון בהתלהבות. אורן סגרון לוקח את הכדור... וכמעט הורג ציפור בשער 9...
נגמר 0-0 מאכזב.
אבל היה מאוד מרגש :-)

[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=5KSnEMV6hVk[/BBvideo]
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה המשחק שאני לא אשכח כי זה היה המשחק הכי גדול שניצחנו אותו מבחינתי ואני לא אשכח אותו:
https://youtu.be/kC_aVjuuLuM" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

היה גם את המשחק נגד ראשון לציון
עונת הירידה.
הכנסנו גול דקה שמונים הבקיעו לנו דקה תשעים
ובניון ממש לפני הסיום ניצח את המשחק במו רגליו

לא מצאתי את הוידאו הפכתי את כל האיטרנט

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:זה המשחק שאני לא אשכח כי זה היה המשחק הכי גדול שניצחנו אותו מבחינתי ואני לא אשכח אותו:
https://youtu.be/kC_aVjuuLuM" onclick="window.open(this.href);return false;
אם אני לא טועה זה היה אחרי הניצחון של חיפה בליגת האלופות על מנצ'סטר

שלח תגובה