הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
הקבוצה של אמיר כבירי/וואליד באדיר/אלי גוטמן?/בן "מיליון אירו" רייכרט, מגיעה להיכל הכדורגל ע"ש יעקב טרנר שיבדל לחיים ארוכים עם רביעייה משפילה שחטפה בבלומפילד מול סכנין. המקבילה האדומה מבירת הנגב במומנטום הפוך לגמריי, עם שני נצחונות רצופים תוך תצוגות כדורגל איכותיות ושמחות.
קשה מאוד לאפיין את הפועל תל אביב של 2015/2016, יש שם את כל הכלים להיות קבוצת מרכז טבלה ומעלה קלאסית, אך כרגע זה נראה כמו מועמדת ודאית להלחם חזק על חייה ובכל זאת, זו עדיין הפועל והשם עדיין עושה את שלו.
נקודת התורפה הגדולה מסתמנת בשער. עומרי אלון או צליל חתוכה יצטרכו להתמודד עם ההתקפה הקטלנית של בכר בראשות נאווקמה את מליקסון וזה עלול להיות אסון מבחינתם.
מרכז ההגנה מאוייש על ידי וינטרה הותיק כשלצידו אדי גולטיב שכרגע לא מספק את הסחורה. באגפים אבו עביד ושיימן.
בקישור מיחאי פינטילי, אולי נקודת האור הבודדה, יחד עם ילד המריבה, זר מהליגה הלאומית, אלטמן ובומבה ובעיקר ליביו אנטל.
מבולבלים? גם אני.
את הסלט המורכב הזה בנו בהפועל בקיץ מתוך מחשבה לאיים קצת על ההגמוניה של מכבי ובעיקר עם הפנים קדימה. כרגע זה נראה רע ולא מחובר.
3 נקודות הן בגדר חובה. אסור לזלזל בשום אופן, צריך לבוא דרוכים, לשחק את אותו הכדורגל ולהמשיך במומנטום המצויין.
יאללה הפועל
קשה מאוד לאפיין את הפועל תל אביב של 2015/2016, יש שם את כל הכלים להיות קבוצת מרכז טבלה ומעלה קלאסית, אך כרגע זה נראה כמו מועמדת ודאית להלחם חזק על חייה ובכל זאת, זו עדיין הפועל והשם עדיין עושה את שלו.
נקודת התורפה הגדולה מסתמנת בשער. עומרי אלון או צליל חתוכה יצטרכו להתמודד עם ההתקפה הקטלנית של בכר בראשות נאווקמה את מליקסון וזה עלול להיות אסון מבחינתם.
מרכז ההגנה מאוייש על ידי וינטרה הותיק כשלצידו אדי גולטיב שכרגע לא מספק את הסחורה. באגפים אבו עביד ושיימן.
בקישור מיחאי פינטילי, אולי נקודת האור הבודדה, יחד עם ילד המריבה, זר מהליגה הלאומית, אלטמן ובומבה ובעיקר ליביו אנטל.
מבולבלים? גם אני.
את הסלט המורכב הזה בנו בהפועל בקיץ מתוך מחשבה לאיים קצת על ההגמוניה של מכבי ובעיקר עם הפנים קדימה. כרגע זה נראה רע ולא מחובר.
3 נקודות הן בגדר חובה. אסור לזלזל בשום אופן, צריך לבוא דרוכים, לשחק את אותו הכדורגל ולהמשיך במומנטום המצויין.
יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 20 אוקטובר 2015, 06:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
איזה כיף שפתחת את הטופיק, עכשיו יש לי מה לעשות בהסעה 
אז אחרי שנרגענו מהניצחון וחזרנו לקרקע, מהפועל ת״א כרגע כמו בייתר, נשאר רק השם והקהל שמאחוריה, קבוצה שעל הנייר לא אמורה לעשות לנו בעיות ואפילו להיפך, כמו במקרה של בייתר לא תרשה לעצמה לבוא ולהתבנקר אלא לשחק כדורגל ולתת למליקסון את נוואקמה את השטחים שהם צריכים כדי לעשות קסמים.
תוסיפו לזה תמיכה ביציעים של 14 אלף אדומים וקיבלתם הצגה נוספת במבצר האדום שחייבת להסתיים ב 3 נקודות!
אם אני בכר, אני עולה עם אותו הרכב, הרי הרכב מנצח לא מחליפים וכמובן סומך על בכר והציות המקצועי שידע להכין את הסגל לדעת לנצל את החולשות של הפועל על מנת לעבור הלאה למשחק מול נתניה וחיפה

אז אחרי שנרגענו מהניצחון וחזרנו לקרקע, מהפועל ת״א כרגע כמו בייתר, נשאר רק השם והקהל שמאחוריה, קבוצה שעל הנייר לא אמורה לעשות לנו בעיות ואפילו להיפך, כמו במקרה של בייתר לא תרשה לעצמה לבוא ולהתבנקר אלא לשחק כדורגל ולתת למליקסון את נוואקמה את השטחים שהם צריכים כדי לעשות קסמים.
תוסיפו לזה תמיכה ביציעים של 14 אלף אדומים וקיבלתם הצגה נוספת במבצר האדום שחייבת להסתיים ב 3 נקודות!
אם אני בכר, אני עולה עם אותו הרכב, הרי הרכב מנצח לא מחליפים וכמובן סומך על בכר והציות המקצועי שידע להכין את הסגל לדעת לנצל את החולשות של הפועל על מנת לעבור הלאה למשחק מול נתניה וחיפה
על אף המשחק הטוב של מתן אוחיון, אם בן ביטון כשיר אני עולה איתו.
חשבתי לרשום שזה השינוי היחידי אבל, לא יודע איך אוחיון נראה באימונים לעומת בן ביטון, אבל אם אין משהו חריג איתם אז אני נשאר עם אוחיון, ביטון לא פתח בצורה מעולה את העונה וכרגע לא נראה שהוא עדיף על אוחיון בשום צורה, וההגנה שלנו שהייתה אתמול ביום טוב יחסית צריכה יציבות כדי לקבל חזרה את הביטחון שאבד ולחזור להציג את היכולות שמצפים משחקנים כמו סוארז וצדק. אתמול זה עבד טוב למרות שרואים עדיין שחסרים העוד משחק או שתיים טובים כדי שזה ממש יחזור להיות זה. בגלל הסיבות האלו אני נותן את הקרדיט לאוחיון ועולה איתוTotti כתב:על אף המשחק הטוב של מתן אוחיון, אם בן ביטון כשיר אני עולה איתו.
הוא פוגע בהנעת הכדור, בכל היתר אין לו כל כך נחיתות
רק אני רואה הבדל מהותי בין אוחיון לביטון? אוחיון נראה מבוהל. שלא לדבר על הצד ההתקפי שלא קיים
הוא חסר בטחון וזה ברור.yedidel כתב:רק אני רואה הבדל מהותי בין אוחיון לביטון? אוחיון נראה מבוהל. שלא לדבר על הצד ההתקפי שלא קיים
ראיתי אותו לא מעט גם בשנים קודמות והוא שחקן הגנה לא רע. הרבה יותר כבלם.
הגנתית הוא לא נופל מביטון בהרבה, לא פשוט לעבור אותו, יש לו מהירות טובה ובאגרסיביות.
בצד ההתקפי הוא די חלש, אבל נתן אתמול הגבהה מצויינת לטוני שראויה לציון
אוחיון נופל בהנעת הכדור, ועוד יותר בתרומה ההתקפית.
רואים בבירור שהוא רמה מתחת, יותר מדי פעמים מעיף כדורים בזמן שהשאר מניעים בנינוחות. כמעט תמיד רוחב או אחורה.
הוא נועד להיות סותם חורים והוא בסדר בזה. ברגע שביטון כשיר אין ספק שהוא צריך לקבל את החולצה.
רואים בבירור שהוא רמה מתחת, יותר מדי פעמים מעיף כדורים בזמן שהשאר מניעים בנינוחות. כמעט תמיד רוחב או אחורה.
הוא נועד להיות סותם חורים והוא בסדר בזה. ברגע שביטון כשיר אין ספק שהוא צריך לקבל את החולצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על מה אתה מדבר הוא היה בסדר גמור ביחס לעובדה שהוא בכלל בלם במקור.yossi כתב:אוחיון נופל בהנעת הכדור, ועוד יותר בתרומה ההתקפית.
לדעתי הוא בהחלט סותם חורים מושלם, ובטח שעדיף על החור שנקרא אילוז....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1דר אדום בנשמה כתב: על מה אתה מדבר הוא היה בסדר גמור ביחס לעובדה שהוא בכלל בלם במקור.
- The red one
Totti כתב: +1

אני בשוק ממה שאני קורא.
טוטי הסכים עם דר... עוד יש סיכוי לשלום
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אנחנו זוג נשוי עוד לא הבנתם?dor69 כתב:טוטי הסכים עם דר... עוד יש סיכוי לשלום
פעם רבים, פעם מתפייסים, טוטי ודר טוטי, משפחת טוטי

ולגביי ההסכמה, אומנם מתן אוחיון הוא לא מגן במקור אבל אם היינו מעלים את אילוז כפי שרצה באר שבעי באדום אולי לא היינו חוגגים בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:רק אני רואה הבדל מהותי בין אוחיון לביטון? אוחיון נראה מבוהל. שלא לדבר על הצד ההתקפי שלא קיים
רק אני ראיתי שסוארס נמנע מלמסור לו במכוון? לא סמך על הילד?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כבר זמן רב משחק כמגן, אצלנו משחק כמגן ולכן אשפוט אותו כמגן.דר אדום בנשמה כתב: על מה אתה מדבר הוא היה בסדר גמור ביחס לעובדה שהוא בכלל בלם במקור.
מבחינת הנעת כדור הוא רמה מתחת וראו את זה פעם אחרי פעם. אם 7 בום יעלו סטטיסטיקות יראו את זה מצוין.
אולי זה גם עניין של ביטחון. יכול להיות.
שוב, כמחליף הוא בסדר אך לא צריך לעלות לפני ביטון כשהוא בכושר נורמלי בשום מצב.