את המתנות השנה גמרנו לחלק אני מקווה
את המתנות השנה גמרנו לחלק אני מקווה
כךל עוד מכבי באירופה פצועה חבולה נפלה עם הזרים וגם שבעה מ 3 אליפויות
זה הזמן שלנו לרוץ חזק בליגה
חילקנו השנה 3 מתנות מתוך 8 המשחקים ששוחקו עד עתה
הפסד לעכו,
תיקו ביתי עם מכבי חיפה
והפסד מטומטם למכבי בטדי
מקווה שהשחקנים הפנימו ואין יותר מתנות לחלק
עד ינואר שמכבי יתחזקו בוודאות צריך ללהתמיד ביכולת 3 המשחקים האחרונה
ולנסות לברוח למכבי תל אביב
זה הזמן שלנו לרוץ חזק בליגה
חילקנו השנה 3 מתנות מתוך 8 המשחקים ששוחקו עד עתה
הפסד לעכו,
תיקו ביתי עם מכבי חיפה
והפסד מטומטם למכבי בטדי
מקווה שהשחקנים הפנימו ואין יותר מתנות לחלק
עד ינואר שמכבי יתחזקו בוודאות צריך ללהתמיד ביכולת 3 המשחקים האחרונה
ולנסות לברוח למכבי תל אביב
Re: את המתנות השנה גמרנו לחלק אני מקווה
נושא קריטי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גם אנחנו וגם מכבי ת"א נאבד עוד הרבה נק'.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הם יכולים להרשות לעצמם
אנחנו לא
בגלל הסיבות שציינתי לעיל :
ליגת אלופות
עומס משחקים
פציעות
זרים פושרים שיוחלפו
אנחנו לא
ליגת אלופות
עומס משחקים
פציעות
זרים פושרים שיוחלפו
מכבי תל אביב בחוץ וחיפה בחוץ, אלו שני המשחקים היחידים עד הפלייאוף העליון שיהיה 'מותר' לאבד נקודות.
עד אז לא רואה משחק שאנחנו צריכים לאבד בו נקודות.
הכי חשוב מבחינתנו זה לא לאבד את הראש, להמשיך באותו סדר וארגון במשחק ובאותה יכולת.
עד אז לא רואה משחק שאנחנו צריכים לאבד בו נקודות.
הכי חשוב מבחינתנו זה לא לאבד את הראש, להמשיך באותו סדר וארגון במשחק ובאותה יכולת.

אם תפסיק לכתוב מודגש ולרדת שורה כל שתי מילים אתחיל להתייחס אלייך ברצינות, באמא שלישימי כתב:הם יכולים להרשות לעצמם
אנחנו לא
ליגת אלופות
עומס משחקים
פציעות
זרים פושרים שיוחלפו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרגת אותי..Totti כתב: אם תפסיק לכתוב מודגש ולרדת שורה כל שתי מילים אתחיל להתייחס אלייך ברצינות, באמא שלי
לנושא עצמו- בהחלט, אסור לנו לאבד נקודות. הגיע הזמן לייצר רצף נצחונות עד סוף הסיבוב.
אני חושב שהעבודה המנטלית בשילוב שימור ושיפור היכולת המקצועית שהקבוצה מציגה במשחקים האחרונים זה המפתח לבניית כח הרתעה כאן ועכשיו ורצף נצחונות ארוך.
אחרי שראיתי את השידור חוזר אתמול של מכבי בית"ר תרשו לי לצנן קצת התלהבות
לפחות בפן ההתקפי מכבי יודעת ועוד איך להתמודד עם קבוצה מתגוננת ובנס בית"ר לא חטפה. אם ההגנה שלה לא היתה עושה טעויות קריטיות כולל השוער הכי טוב בעולם אין ספק שמכבי היתה מבקיעה שוב וסוגרת סיפור.
אנחנו לעומת זאת עדיין יותר מתקשים מול הגנות צפופות. בכל אופן את הטעויות במכבי יש מספיק אנשים (וכסף) לתקן וכרגע עם כל העומס של מכבי וההפתעות שבאו בעקבות זאת הם יגמרו מתישהו וכרגע אנחנו באותו מספר נקודות.
הליגה התחילה אתמול - 3 2 1 !fight
לפחות בפן ההתקפי מכבי יודעת ועוד איך להתמודד עם קבוצה מתגוננת ובנס בית"ר לא חטפה. אם ההגנה שלה לא היתה עושה טעויות קריטיות כולל השוער הכי טוב בעולם אין ספק שמכבי היתה מבקיעה שוב וסוגרת סיפור.
אנחנו לעומת זאת עדיין יותר מתקשים מול הגנות צפופות. בכל אופן את הטעויות במכבי יש מספיק אנשים (וכסף) לתקן וכרגע עם כל העומס של מכבי וההפתעות שבאו בעקבות זאת הם יגמרו מתישהו וכרגע אנחנו באותו מספר נקודות.
עניין של תיאום נטו. למכבי התקפה שרצה יחד כמה שנים טובותadomi כתב:אחרי שראיתי את השידור חוזר אתמול של מכבי בית"ר תרשו לי לצנן קצת התלהבות
לא רק תיאום. עם כל הכבוד לכושר המעולה שלנו, הם עדיין טובים ומנוסים יותר
עד סוף הסיבוב יש לנו מבחן. האם אנחנו יכולים לרשום כמות ניצחונות רצופים ולשמור על המקום הראשון.
המבחן השני יהיה בפלייאוף שבו קרסנו פיזית ומנטלית בשנתיים הקודמות. אם אנחנו רוצים סיכוי טוב, חייבים לפתוח פער מסוים בטבלה עד סיום הקמפיין האירופי של מכבי
עד סוף הסיבוב יש לנו מבחן. האם אנחנו יכולים לרשום כמות ניצחונות רצופים ולשמור על המקום הראשון.
המבחן השני יהיה בפלייאוף שבו קרסנו פיזית ומנטלית בשנתיים הקודמות. אם אנחנו רוצים סיכוי טוב, חייבים לפתוח פער מסוים בטבלה עד סיום הקמפיין האירופי של מכבי
אנחנו חייבים עד סוף הסיבוב להשיג 8 ניצחונות רצופים.
נתמקד ב-"טובים".CrazyRed7 כתב:לא רק תיאום. עם כל הכבוד לכושר המעולה שלנו, הם עדיין טובים ומנוסים יותר
במה?
בשיא הרצינות והצניעות
בשביל הפרוטוקול, הנפילה המנטלית באה בסיום הקמפיין האירופי. לא במהלכו.
זוכרים את מרץ-אפריל אצל סוזה?
יכולת חלשה מאוד בשביל אלופה. עדיין הספיקה לנקודות אך יותר בגלל הרוח הקבוצתית והאופי.
אתמול לראשונה ראיתי את מכבי חסרה את אותה הרוח. פיגור של שני שערים, אך כמעט חצי שעה לשחק ואין את הברק/אמונה בעיניים.
רחוק מאוד מלזלזל במכבי אך הם כבר לא מעט זמן ביכולת שאם הייתה קבוצה שיודעת לקחת הדברים היו נראים אחרת.
וזו המשימה שלנו העונה. שאם יהיה צ'אנס הכי קטן, נסתער עליו בכל הכוח.
זוכרים את מרץ-אפריל אצל סוזה?
יכולת חלשה מאוד בשביל אלופה. עדיין הספיקה לנקודות אך יותר בגלל הרוח הקבוצתית והאופי.
אתמול לראשונה ראיתי את מכבי חסרה את אותה הרוח. פיגור של שני שערים, אך כמעט חצי שעה לשחק ואין את הברק/אמונה בעיניים.
רחוק מאוד מלזלזל במכבי אך הם כבר לא מעט זמן ביכולת שאם הייתה קבוצה שיודעת לקחת הדברים היו נראים אחרת.
וזו המשימה שלנו העונה. שאם יהיה צ'אנס הכי קטן, נסתער עליו בכל הכוח.
לא מסתכל על מכבי בכלל, לא המשחקים מולה יקבעו, נטו עלינו.
במה הם טובים יותר?
מקצוענים יותר? כבר לא בטוח.
כושר גופני עדיף? לא משוכנע.
עומק? רוחבי. באיכות לא.
ביתיות? הכי 2014.
איפה?
במה הם טובים יותר?
מקצוענים יותר? כבר לא בטוח.
כושר גופני עדיף? לא משוכנע.
עומק? רוחבי. באיכות לא.
ביתיות? הכי 2014.
איפה?
לא חוכמה לשפוט עכשיו ולהשוואת בין הקבוצות.
לפני 3 שבועות כמעט קיפלנו את העונה בגלל הפסד לעכו.
מכבי תחזור לדרוס. לכל קבוצה יש את התקופה הפחות טובה שלה. הם יביאו חיזוק בינואר(מקווה שגם אנחנו), הפצועים יחזרו והם יחזרו לעצמם.
מה שכן, מסכים איתך שמכבי לא מעניינת. אליפות לוקחים נגד שאר הליגה ולא במשחקי הראש בראש.
אם לא נעשה פדיחות ונעשה את העבודה מול שאר הליגה - אנחנו נהיה במצב טוב ביחס לשנתיים הקודמות.
לפני 3 שבועות כמעט קיפלנו את העונה בגלל הפסד לעכו.
מכבי תחזור לדרוס. לכל קבוצה יש את התקופה הפחות טובה שלה. הם יביאו חיזוק בינואר(מקווה שגם אנחנו), הפצועים יחזרו והם יחזרו לעצמם.
מה שכן, מסכים איתך שמכבי לא מעניינת. אליפות לוקחים נגד שאר הליגה ולא במשחקי הראש בראש.
אם לא נעשה פדיחות ונעשה את העבודה מול שאר הליגה - אנחנו נהיה במצב טוב ביחס לשנתיים הקודמות.