גורדנה אם לא טוב לך הדלת פתוחה
- dardasmiley
גורדנה אם לא טוב לך הדלת פתוחה
את מה שאני באמת חןשב עליו אני אשמור לעצמי.
אבל האפס הזה היום כשכולם באו לחגוג עם הקהל, הגיע עד הקהל ואז ירד לחדר ההלבשה בהפגנתיות... בןשה.
לא אכפת לי כמה אתה כועס על המאמן שלא עלית, תבןא ותכבד את הקהל ששר לך ועודד אותך. מבחינתי יכול כבר מחר להפסיק להגיע לאימונים. שחקן שרואה רק את עצמו ולא את הקבוצה מקומו לא אצלנו.
אבל האפס הזה היום כשכולם באו לחגוג עם הקהל, הגיע עד הקהל ואז ירד לחדר ההלבשה בהפגנתיות... בןשה.
לא אכפת לי כמה אתה כועס על המאמן שלא עלית, תבןא ותכבד את הקהל ששר לך ועודד אותך. מבחינתי יכול כבר מחר להפסיק להגיע לאימונים. שחקן שרואה רק את עצמו ולא את הקבוצה מקומו לא אצלנו.
Re: גורדנה אם לא טוב לך הדלת פתוחה
רגע הוא בא לקהל ? לא התמקדתי בו.
אם כן אז זה בסדר
מחא כפיים וירד לחדר הלבשה
אם כן אז זה בסדר
מחא כפיים וירד לחדר הלבשה
שחקן שהיה נחוץ עבור הסגל הרחב בעונה שעברה.
העונה הוא ממש לא מאסט בסגל הרחב אלא אם הוא יתחיל לשחק כדורגל ויוכיח שהוא שווה הרכב
העונה הוא ממש לא מאסט בסגל הרחב אלא אם הוא יתחיל לשחק כדורגל ויוכיח שהוא שווה הרכב
וואלה ישבתי ביציע הכבוד וראיתי מה קרה עם גורדנה , פייר ? כאב לי עליו.
גורדנה התחמם חצי שעה ובערך בדקה 78 נקרא לחילוף , הגיע לספסל התלבש הכל כבר היה מוכן בא לכיוון השופט הרביעי .. ואז בכר ברגע האחרון קרא לביטון לעלות במקומו.
גורדנה חזר לספסל בשקט ובלי הפגנות וגם אחרי שנגמר( ממש עקבתי אחריו) הוא הלך לקהל ומחא כפיים ואז הלך לחדר הלבשה.
וואלה אני מהראשונים שגינה את ההתנהגויות האלו שלו, אבל הפעם היה נראה כאילו בכר עשה בכוונה . מקווה שלא בכל מקרה.
גורדנה התחמם חצי שעה ובערך בדקה 78 נקרא לחילוף , הגיע לספסל התלבש הכל כבר היה מוכן בא לכיוון השופט הרביעי .. ואז בכר ברגע האחרון קרא לביטון לעלות במקומו.
גורדנה חזר לספסל בשקט ובלי הפגנות וגם אחרי שנגמר( ממש עקבתי אחריו) הוא הלך לקהל ומחא כפיים ואז הלך לחדר הלבשה.
וואלה אני מהראשונים שגינה את ההתנהגויות האלו שלו, אבל הפעם היה נראה כאילו בכר עשה בכוונה . מקווה שלא בכל מקרה.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בכר הבין שיש לו שני מגנים פצועים..זה לא בכוונה.
בכר ממש לא עשה בכוונה.שי האדום כתב:וואלה ישבתי ביציע הכבוד וראיתי מה קרה עם גורדנה , פייר ? כאב לי עליו.
תוך כדי שגורדנה מתלבש, מתן אוחיון רץ לבכר וכנראה אמר לו שהוא לא יכול להמשיך. בפעולה הבאה שלו אגב, הוא לא הצליח לרוץ עם השחקן שלו. תוך כדי שגורדנה מתלבש, בן ביטון קם להתחמם ואז נכנס.
אם גורדנה הגיע, מחא כפיים וירד לחדר ההלבשה אז באמת לא קרה כלום ולא צריך לחפש אש איפה שאין עשן. מותר ורצוי שהוא יתאכזב מסיטואציה כזו.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
תפסיקו לעשות מכל דבר קטן את סיפור בניון והקופים...
אפשר להבין את התסכול שלו,רואים את זה בהחמצות שלו,הבחור באמת מנסה לתת את כולו ומשקיע ובסוף לא נכנס- מה אתם מצפים ממנו?
אבל בכל זאת למרות הכל הוא הגיע להודות לקהל ולא שכח את האוהדים שתומכים בו, על זה מגיע לו כבוד ענק.
אפשר להבין אותו בגדול,השנה יהיו הרבה מתוסכלים,פעם זה נואקמה,פעם זה ברדה,פעם זה ארבייטמן,ופעם זה גורדנה, אין מה לעשות הרוטציה העונה גדולה,וכל שחקן צריך לקחת את הצאנס שנותנים לו...
אבל תפסיקו בחייאת... תתמכו בו דווקא עכשיו!
אפשר להבין את התסכול שלו,רואים את זה בהחמצות שלו,הבחור באמת מנסה לתת את כולו ומשקיע ובסוף לא נכנס- מה אתם מצפים ממנו?
אבל בכל זאת למרות הכל הוא הגיע להודות לקהל ולא שכח את האוהדים שתומכים בו, על זה מגיע לו כבוד ענק.
אפשר להבין אותו בגדול,השנה יהיו הרבה מתוסכלים,פעם זה נואקמה,פעם זה ברדה,פעם זה ארבייטמן,ופעם זה גורדנה, אין מה לעשות הרוטציה העונה גדולה,וכל שחקן צריך לקחת את הצאנס שנותנים לו...
אבל תפסיקו בחייאת... תתמכו בו דווקא עכשיו!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
לתמוך !
לא להרוג שחקן,לשחקן מותר להיות מבואס וזה לגיטימי.
לא מצפה ממנו שירקוד אחרי שהוא לא משחק, סהכ יש לו מה לתת ונקווה שייתן את זה בקרוב
כנל ארבייטמן, הוא רוצה משקיע והיום זה יותר הצלה של ברק לוי מאשר החמצה שלו לדעתי
שמעתם את אופיר, בלי ביטחון אין לי מה לעלות, וראיתם מה ההבדל בין אופיר עם ביטחון לבלי
לא להרוג שחקן,לשחקן מותר להיות מבואס וזה לגיטימי.
לא מצפה ממנו שירקוד אחרי שהוא לא משחק, סהכ יש לו מה לתת ונקווה שייתן את זה בקרוב
כנל ארבייטמן, הוא רוצה משקיע והיום זה יותר הצלה של ברק לוי מאשר החמצה שלו לדעתי
שמעתם את אופיר, בלי ביטחון אין לי מה לעלות, וראיתם מה ההבדל בין אופיר עם ביטחון לבלי
בקשר לתמוך ההיתי שמח אם במשחק הבא בפתיחת המשחק נשיר לבוזגלו ושהר , זה שהם לא שותפים במשחקים האחרונים לא אומרים שהם לא חלק מהקבוצה ,זה שי !

שרו לבוזגלוזה שי ! כתב:בקשר לתמוך ההיתי שמח אם במשחק הבא בפתיחת המשחק נשיר לבוזגלו ושהר , זה שהם לא שותפים במשחקים האחרונים לא אומרים שהם לא חלק מהקבוצה ,זה שי !
לשהר לא חושב שיש טעם לשיר כי הקהל ממילא לא כל כך מכיר תשיר. כשהוא יחזור יותר יזרמו עם זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה עומק יש בדיוק?E.H.A כתב:שחקן שהיה נחוץ עבור הסגל הרחב בעונה שעברה.
רק ראדי הובאן ואוגו וואו איזה עומק....
לגורדנה כן יש מקום אם הוא יתאפס על עצמו וישפר את משחק ההגנה.
ובלי שום קשר אליו חסר עוד קשר הגנתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מותר לשחקן להתאכזב, לא צריך לעשות סיפור מכל זבוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
לא אכפת לי כמה הוא מאוכזב מהמאמן שלו, שלא יוציא את זה על הקהל.
לא מחא כפיים, עקבתי אחריו מהשניה של שריקת הסיום, בא לכיוון הקהל, ראה שכל הקבוצה שמחה ןביחד וירד לחדר ההלבשה בהפגנתיות.
אז רגע שאני אבין, שחקן שלא עלה לשחק זה לגיטימי בעיניכם שלא ישמח כשהקבוצה מנצחת, כי הוא לא שיחק? אחלה קבוצתיות!
דברים כאלה אני בטוח מובילים לשיתוף פעולה פורה וחדר הלבשה בריא...
מבחינתי זה שחקן שלא שווה את הדשא שהוא דורך עליו. ועדיף שיעזןב הןא ושלומי ארבייטמן כבר היום בבוקר, שלא יחכו לינואר, מבזבז מקום של מישהו שיכול אשכרה לעשות את העבודה שלו ולהתחפש לשחקן.
לא מחא כפיים, עקבתי אחריו מהשניה של שריקת הסיום, בא לכיוון הקהל, ראה שכל הקבוצה שמחה ןביחד וירד לחדר ההלבשה בהפגנתיות.
אז רגע שאני אבין, שחקן שלא עלה לשחק זה לגיטימי בעיניכם שלא ישמח כשהקבוצה מנצחת, כי הוא לא שיחק? אחלה קבוצתיות!
מבחינתי זה שחקן שלא שווה את הדשא שהוא דורך עליו. ועדיף שיעזןב הןא ושלומי ארבייטמן כבר היום בבוקר, שלא יחכו לינואר, מבזבז מקום של מישהו שיכול אשכרה לעשות את העבודה שלו ולהתחפש לשחקן.
לא ראיתי את המקרה ולכן לא אגיב עליו ספציפי. אבל רואים כבר כמה משחקים שגורדנה פשוט בלי ביטחון, בלי מצב רוח וחבל, הוא אחד השחקנים הכשרוניים שלנו, שיכול להתאים למערך של בכר כמו פצצה כי הוא משחק המון לעומק וגם יודע לעשות תנועה מעולה, יכול ממש לפרוח אצלנו. אני חושב שבכר חייב לשלוח עליו את עזריה או איך שלא קוראים לקאוצר שלנו ולעבוד איתו צמוד כמו שהוא עובד עם אופיר, לפי דעתי אנחנו רק נרוויח אותו במיוחד עכשיו כשבוזי פצוע והאופציות מהספסל מוגבלות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי התאוריה שלך במשחק הבא נצטרך לעלות עם שחקני נוער ואילוז מהספסל, זה יותר טוב בשבילך?dardasmiley כתב:לא אכפת לי כמה הוא מאוכזב מהמאמן שלו, שלא יוציא את זה על הקהל.
אתה קצת מגזים...
את ארבייטמן להעיף בינואר, את גורדנה בקיץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!