מפגן תמיכה באלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

מפגן תמיכה באלונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

התקופה האחרונה קשה לנו. הקבוצה לא עומדת בציפיות, הניצחונות לא מגיעים, ואנחנו רואים את המקום השישי מתקרב אלינו ממחזור למחזור. ועדיין, אם לנו קשה אני לא רוצה לחשוב עד כמה קשה לאלונה.
אלונה משקיעה כל כך הרבה בקבוצה. בניהול השוטף, בבוגרים, בנוער, והיא צופה מהצד בעוד הקהל מדבר על חרם כשהקבוצה דועכת.
אני לא רוצה לחשוב מה אני הייתי מרגיש אם אני הייתי משקיע 14 מיליון שקל בקבוצה, בנוסף לזמן אישי שלי, ומקבל בתמורה תפוקה כל כך מעטה.
כל מי שמתלבט בקשר למחר, שווה לנסוע רק בשביל אלונה. רק בשביל להיות שם ולתמוך באלונה ברגעים הקשים האלה.
זכינו בבעלים נפלאה, אחת שמשקיעה האבה כסף ובאמת חשובה לה הקבוצה. למען עתיד הקבוצה, וכדי להגיד תודה לאלונה, אני מבקש ממי שיכול לבוא מחר ולהגיד תודה. 100 גרונות שידחפו את הקבוצה ויגידו תודה לאלונה ישמעו הרבה יותר טוב מאשר 20.
שיהיה שבוע טוב, נתראה מחר בעילוט.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: מפגן תמיכה באלונה

שליחה על ידי ניב »

ממש לא מאשים את האוהדים שהחליטו לא להגיע מחר.
אמעצ שבוע, 3.5 שעות נסיעה מבאר שבע, אנשים עובדים, לומדים וגם המזג האוויר לא מאיר פנים, אטימות של ההתאחדות והטוטו, בושה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אני מציעה משה אולי לחכות עם זה ליום שישי...

רעיון יפה, במיוחד לאור מה שקרה ביום שלישי. אני אישית לא הייתי שם אבל הבנתי שאלונה הסתובבה באזור היציאה של השחקנים והגיעה לידי דמעות בעקבות התנהגות האוהדים, מהמשחק ובעיקר אלו שחיכו בחוץ.

פשוט בושה.

שוב, חבל שהיא לא משתמשת בכוח שלה בצורה דומיננטית יותר. להפיץ פלייארים ולהוסיף את החתימה שלה זה לא מה שיעשה את העבודה. "אלונה ברקת" זה מותג, זה כוח השפעה על המון אנשים, כרגע, עדיין. כל עוד יש לה אותו, גברת ברקת חייבת לצאת מהביישנות ולבלוט בשטח. כי היא סובלת ואנחנו סובלים והשחקנים והמאמן סובלים. ולה יש יותר כוח מלכל אנשי המועדון גם יחד (לא מדברת על כוח כספי או יכולת לפטר וכאלה), יש לה כוח כי אוהבים אותה כל כך, מעריצים אותה אפילו. יש לה עדיין את ההילה החיובית והאוהבת מסביבה, מצרך נדיר שמעטים בעלי המועדונים בארץ שזוכים לו (נראה לי שרק יעקב שחר)

מישהו צריך ללמד אותה להשתמש בכוח הזה, או לשכנע אותה להשתמש בו.

אלונה אל תבכי, תתעוררי למחר חדש ותנצלי את הילת האהבה ואת הכוח שלך להשפיע ולשנות.
אף אחד לא רוצה לראות אותך נשברת. (נכון שאני רוצה לקנות את הפועל אבל לא בשנים הקרובות, הן שלך :-} )

סמל אישי של משתמש
moti

שליחה על ידי moti »

אם זה נכון והיא בבאמת הגיעה למצב של דמעות....אני חושב שאנחנו צריכים לעשות אם עצמנו חשבון נפש עמוק.....לא יכול להיות שהיא תבכה...בגלל המצב ואנחנו נמשיך לקלל כאילו אין מחר.....
תבינוו אם נפטר את גיא לוי לא נעלה ליגה.....
תנו לו לסיים את מה שהוא התחיל בתקווה שהוא יוביל אותנו לליגת העל.....או אנשים מטומטמים מעדיפים שגיא לוי ילך הביתה,ולא נעלה ליגה????תחשבו לבד.....מה עדיף!!!!!

עדיף שנעלה ליגה אם גיא לוי ואם השיטה המסריחה שלו,מאשר נפטר את גיא לוי,ואז הדרך לליגת העל תהייה רחוקה מתמידדד.....
את מי נביא לב"ש?נניח ונפטר את לוי איזה מאמן טוב יש בשוקק שירצה להגיע לבאר שבע???
ועוד באמצע העונה...!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לצערי זה נכון כמעט וודאית וגם לא הפעם הראשונה.

בקשר למאמן... אף מאמן שפוי בדעתו לא יכניס את עצמו לסיר לחץ הזה. מצד שני, יש כמה שהיו רוצים להיות מי שמעלה את באר שבע סוף סוף חזרה לליגת העל. (מישהו אמר לופא?).

עדיף לסיים את העונה עם גיא לוי, לסיים עונה אחת בלי לפטר מאמן (זה כבר היסטוריה) ולעשות חושבים לשנה הבאה.

אבל עזוב מאמנים עכשיו, זה טופיק לאלונה. בוא לא ניכנס לוויכוחי מאמנים כאן.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

מלכה!

שלח תגובה