הפינה הפסימית למחזור ה12
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה הפסימית למחזור ה12
ברדה (למרות השער)+וואקמה+מליקסון: לא נראים טוב מקווה שיחזרו לעצמם כבר בשבוע הבא כי משבוע הבא יש לנו 6 משחקים קשים מאוד.
הובאן ואוגו: היום הם איבדו יותר מדיי כדורים לדעתי...
הובאן ואוגו: היום הם איבדו יותר מדיי כדורים לדעתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הפינה הפסימית למחזור ה12
תוצאה לא משקפת בכלל נכון זה קשה לשחק מול בונקר אבל מה לעשות זה מה שצריך לעשות מקווה שבכר מבין שלא כל משחק הוא יתן שלוש גולים בכדורים נייחים , המשחק לא זרם היום המון איבודי כדור המון ראש בקיר ,זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא הייתי מגדיר את המשחק של כפ״ס בונקר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מהחמור לפחות
1. משחק גרוע- אף שער לא מתוכנן הכל מקרי ממצבים נייחים(זה גם כדורגל אבל זה אומר שלא השכלנו לפרוץ משחק הגנתי שוב)
2. שלישית ההתקפה משחקת שבעה עייפה ולא יצירתית,האמצע כבד ולא מרווח את המשחק, ניצול מצבים זוועה שלא נדבר על כך שלא מגיעים להרבה
3. הכותרות זועקות ומדברות על שערוריית שיפוט- ינעל ***! שער שלא קובע כלום ולא מכריע ואתם מדברים על שערוריית שיפוט כשגם בהילוך חוזר לא ברור מי מוסר לברדה צדק או הבלם של כפ"ס ,כשהשופטים מכריעים על ימין ועל שמאל משחקים של מכבי הם עוד מסיתים נגדנו?! חבל שאושר למען האמת. שלא נדבר על זה שבמשחק של מכבי השער הראשון מאושר והקוון לא יטרח בכלל להודיע ובטח לא להתעקש על יד(עיין ערך השער של בדש לפני 2 עונות)
1. משחק גרוע- אף שער לא מתוכנן הכל מקרי ממצבים נייחים(זה גם כדורגל אבל זה אומר שלא השכלנו לפרוץ משחק הגנתי שוב)
2. שלישית ההתקפה משחקת שבעה עייפה ולא יצירתית,האמצע כבד ולא מרווח את המשחק, ניצול מצבים זוועה שלא נדבר על כך שלא מגיעים להרבה
3. הכותרות זועקות ומדברות על שערוריית שיפוט- ינעל ***! שער שלא קובע כלום ולא מכריע ואתם מדברים על שערוריית שיפוט כשגם בהילוך חוזר לא ברור מי מוסר לברדה צדק או הבלם של כפ"ס ,כשהשופטים מכריעים על ימין ועל שמאל משחקים של מכבי הם עוד מסיתים נגדנו?! חבל שאושר למען האמת. שלא נדבר על זה שבמשחק של מכבי השער הראשון מאושר והקוון לא יטרח בכלל להודיע ובטח לא להתעקש על יד(עיין ערך השער של בדש לפני 2 עונות)
לא מבין איך ר"ג חוזר מן המתים עם הזנחה של איזה שנה ועדיין יש לו דשא טוב בהרבה מטרנר וסמי.CrazyRed7 כתב:הדשא
בשני האצטדיונים דשא פשוט מזעזע. בקיץ חייבים לעשות שינוי רציני.
אין ספק שיש ירידה ברמה.
טוני&מליקסון היו בכושר של שחקני על לליגה הזו, ברגע שהם ירדו העניינים נעשו יותר קשים.
חזרה של לפחות אחד מהם זו נקודת המפתח לטעמי.
- The red one
איזה כותרוןת זועקות ? לא בוואן ולא בספורט 5.
פסימי:
מליקסון ואווקמה היו חלשים. אווקמה כבר כמה וכמה משחקים ברצף.
הדשא זוועת עולם, זוועת עולם!
ארגון השאטלים לא ברור כלל. החליטו הפעם להעביר את כ-ל השאטלים לאחרי היציע המערבי, אבל זה נעשה בלי סדר איזה שאטל לאן, וזה הגיע למצב ש200-300 איש התאספו שם על המדרכה. אני בסוף החלטתי לא להכנס לכל הבלאגן והצלחתי למצוא דרך אחרת להגיע, אבל אני מניח שהיה שם ממש בלאגן כי אף אחד לא ידע איזה שאטל מגיע ואני מאמין שכולם הלכו אחרי אוטובוס שהגיע, דוחק, בלאגן. מקווה שהצליחו לעשות שם סדר אחרי שהלכתי. לא ברור איך 5 משחקים כבר ולא מצליחים להתארגן על משהו מסודר ובטיחותי.
פסימי:
ארגון השאטלים לא ברור כלל. החליטו הפעם להעביר את כ-ל השאטלים לאחרי היציע המערבי, אבל זה נעשה בלי סדר איזה שאטל לאן, וזה הגיע למצב ש200-300 איש התאספו שם על המדרכה. אני בסוף החלטתי לא להכנס לכל הבלאגן והצלחתי למצוא דרך אחרת להגיע, אבל אני מניח שהיה שם ממש בלאגן כי אף אחד לא ידע איזה שאטל מגיע ואני מאמין שכולם הלכו אחרי אוטובוס שהגיע, דוחק, בלאגן. מקווה שהצליחו לעשות שם סדר אחרי שהלכתי. לא ברור איך 5 משחקים כבר ולא מצליחים להתארגן על משהו מסודר ובטיחותי.
אבל איך זה יכול להיות שהדשא נראה ככה אחרי השזרוע?
איפה כל האגרונומים מהקיץ נעלמו?
- The red one
חבר אמר שזה בגלל שלא היה זמן לדשא להיקלט ואמר שבמשחק מול ק"ש זה אמור להיות דשא אחר לגמריי. את המידע הוא הביא מאלה שעבדו על הדשא. נחיה ונראה.CrazyRed7 כתב:אבל איך זה יכול להיות שהדשא נראה ככה אחרי השזרוע?
אתרי הספורט אחרי המשחק - כותרות זועקות כאילו מה קרה. גול בנבדל בגארבץ' אחרי שהניצחון היה כבר בכיס שלנו.
כדורגל ישראלי - ההתחזויות והעברות הזמן פשוט מייאש ברמה אחרת. השופטים שלא עושים כלום ומפנים גב למתרחש עוד יותר מעייפים.
כדורגל ישראלי - ההתחזויות והעברות הזמן פשוט מייאש ברמה אחרת. השופטים שלא עושים כלום ומפנים גב למתרחש עוד יותר מעייפים.
- red and white
- Title: Almog
200 -300?אדום בלב בנשמהההה כתב:איזה כותרוןת זועקות ? לא בוואן ולא בספורט 5.
פסימי:
יותר בכיוון של 2000-1000, אני הייתי באוטובוס של 70 אנשים ומהחלון ראיתי התאספות אנשים לאורך המדרכה של בערך 150 מטר.
ולעניין,טוני ,בן תורגמן, ומאור היו חלשים
דווקא מליקסון היה בסדר גמור לדעתי
חילק כמה מסירות יפות
לא איבד יותר מדי
חילק כמה מסירות יפות
לא איבד יותר מדי
- ForeverRed
הכי פסימי שלי - התקשורת.
מדברים על שערוריית שיפוט, כאילו שהשופט קבע את התוצאה.
ושום מילה על מכבי.
מביש.
משחק מנומנם מאוד שלנו. לא אהבתי את הזלזול הזה בסוף. המשחק היום היה צריך להיגמר בחמישייה.
מהראן ראדי - הבחור מאבד כמויות של כדורים. זה מחרב לנו את כל משחק ההתקפה.
ברדה ונוואקמה - ירידה תלולה ביכולת.
מליקסון - מסיבה אחת. לא יכול להיות שהוא לא בועט נגד קבוצה כמו כפר סבא אפילו פעם אחת לשער.
חייב לפתח יותר קילריות.
מדברים על שערוריית שיפוט, כאילו שהשופט קבע את התוצאה.
ושום מילה על מכבי.
מביש.
משחק מנומנם מאוד שלנו. לא אהבתי את הזלזול הזה בסוף. המשחק היום היה צריך להיגמר בחמישייה.
מהראן ראדי - הבחור מאבד כמויות של כדורים. זה מחרב לנו את כל משחק ההתקפה.
ברדה ונוואקמה - ירידה תלולה ביכולת.
מליקסון - מסיבה אחת. לא יכול להיות שהוא לא בועט נגד קבוצה כמו כפר סבא אפילו פעם אחת לשער.
חייב לפתח יותר קילריות.
תורגמן, אומנם הוא סבבה בהתקפה אבל הוא איטי וחור הגנתי. דוידזאדה ממש חסר.
התקשורת, על גול שלא קובע כלום אומרים הכל אבל כשמכבי מקבלת פנדל שפותח את המשחק כלום. בושה.
התקשורת, על גול שלא קובע כלום אומרים הכל אבל כשמכבי מקבלת פנדל שפותח את המשחק כלום. בושה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
וואקמה - כפרה עלייך פה זה לא רעננה, או שתתחיל לחזור על עצמך או שתחזור ל 4 אוהדים וחצי בנתניה.
הקהל - מחצית ראשונה מזעזעת. כאילו מה, לא בא לכם להתעורר על החיים שלכם ?
הקהל - מחצית ראשונה מזעזעת. כאילו מה, לא בא לכם להתעורר על החיים שלכם ?