תכינו את הארנק המשחק מול מכבי תל אביב לא בבלומפילד ??
תכינו את הארנק המשחק מול מכבי תל אביב לא בבלומפילד ??
חבר טוב
אוהד שרוף שלהם עם מינוי
בטוח שהם מקבלים עונש רדיוס
הלוואי +
https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=164278" onclick="window.open(this.href);return false;
אוהד שרוף שלהם עם מינוי
בטוח שהם מקבלים עונש רדיוס
הלוואי +
https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=164278" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: תכינו את הארנק המשחק מול מכבי תל אביב לא בבלומפילד ??
לא מאמין. היו מקרים קשים יותר העונה (כמו סכנין, למשל) והם קיבלו עונש מצחיק והזוי...
זה יגמר בקנס מגוחך ועוד איזה עונש שקר כלשהוא על תנאי.
ותאכלס, מה עדיף? סמי עופר עם 26 אלף צהובים על הראש שלך? או בלומפילד עם כמעט פחות שליש של צהובים?
אני מעדיף את בלומפילד, לא מבין למה אנחנו צריכים לפחד מהמגרש הזה? אחלה מגרש ואווירה לשחקן כדורגל...
זה יגמר בקנס מגוחך ועוד איזה עונש שקר כלשהוא על תנאי.
ותאכלס, מה עדיף? סמי עופר עם 26 אלף צהובים על הראש שלך? או בלומפילד עם כמעט פחות שליש של צהובים?
אני מעדיף את בלומפילד, לא מבין למה אנחנו צריכים לפחד מהמגרש הזה? אחלה מגרש ואווירה לשחקן כדורגל...
הפעם האחרונה שהם הדליקו אבוקות קיבלו קנס על תנאי בסך של 30 אלף ש"ח, מאמין שעכשיו פשוט הקנס יתממש.

- dardasmiley
יקבלו קנס, נו נו נו עם האצבע, וליטוף בשיער לגורדי כמו לאיזה ילדון שובב ששכח לסדר את הלגו.
מה שכן, שהארגון יכין את עצמו, לדעתי, לא יאושרו תפאורות. בכלל.
- red and white
- Title: Almog
שיעשו משהו עם פלקטים, או שקיות, כי פריסה אני בטוח שלא יאשרוdardasmiley כתב:יקבלו קנס, נו נו נו עם האצבע, וליטוף בשיער לגורדי כמו לאיזה ילדון שובב ששכח לסדר את הלגו.
- The red one
גם זה לא יאשרו להם.red and white כתב: שיעשו משהו עם פלקטים, או שקיות, כי פריסה אני בטוח שלא יאשרו
לגבי האשכול - למכבי עונש על תנאי של 30,000. אין סיבה בתכל'ס שיקבלו רדיוס על פי החוק היבש..
לא טדי ולא סמי.
רוצה לנצח אותם בבלומפילד!
רוצה לנצח אותם בבלומפילד!
מצידי לנצח אותם באיצטדיון גאון ביפו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אולי זה רק אני, אבל המחסום הכי גדול של הפועל ב"ש בשנתיים האחרונות היה מכבי בבלומפילד. מת כבר לראות מה אנחנו שווים שם מולם בלי הנחות.Totti כתב:מצידי לנצח אותם באיצטדיון גאון ביפו.
אומנם ניצחון על מכבי זה ניצחון לא משנה מה, אבל מסכים איתך, אנחנו צריכים לנצח אותם בבלומפילד בעיקר בשביל הפן הפסיכולוגי.izguy83 כתב: אולי זה רק אני, אבל המחסום הכי גדול של הפועל ב"ש בשנתיים האחרונות היה מכבי בבלומפילד. מת כבר לראות מה אנחנו שווים שם מולם בלי הנחות.
blueman כתב: אומנם ניצחון על מכבי זה ניצחון לא משנה מה, אבל מסכים איתך, אנחנו צריכים לנצח אותם בבלומפילד בעיקר בשביל הפן הפסיכולוגי.
מצד אחד אני סומך על ברק בכר. ראינו את ק"ש שלו עושה בית ספר למכבי בבלומפילד, היה חסר להם הגרוש ללירה שם, מה שנראה שלא חסר בסגל שלנו.
מצד שני, זה השחקנים שתמיד מפקששים שם, משהו במנטליות. נראה מה ברק יבשל לנו הפעם.
קודם קש ניצחון שלנו במשחק בית הקרוב יתן להם לחץ לחזה לקראת סכנין ,זה שי !

אם לנצח אז מצידי אפשר ליסוע שוב לסכנין...Totti כתב:מצידי לנצח אותם באיצטדיון גאון ביפו.