אנטי גיא לוי!!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

אנטי גיא לוי!!!!!!!

שליחה על ידי OMERREMO »

אז מה גיא לוי אשם?
אז מה גיא לוי עשה?

מאיפה נתחיל?

אולי מזה שיש לו את התקציב הכי גבוה בליגה (וגם מחלק מהקבוצות בליגת העל) והוא בנה קבוצה בינונית בלשון המעטה!

אולי מזה שכל שבוע הוא עושה ניסויים שונים משונים ומוזרים ולא רץ עם הרכב קבוע!

אולי מזה שהוא "העניש" מספר שחקנים חשובים ללא סיבה!

אולי מזה שהוא משחק משחק פחדני והגנתי שלא נאמר בונקריסטי ולא משנה איפה נגד מי ומה התוצאה!

אולי מזה שאנחנו (בקושי) במקום החמישי ומציגים כדורגל שהוא ממש לא הנאה לעיניים!

אולי מזה שאחרי מי יודע כמה זמן עפנו מהגביע כבר בסיבוב ט!

אולי מזה שהוא מזלזל ב"תואר" כמו גביע הטוטו ומשדר לשחקנים כאילו לא עשו כלום!

אולי מזה שהוא פה אך ורק בגלל הכסף(אלונה) ולא שם על האוהדים קצוץ!

אולי מזה שגם אם נעלה(וזה לא בטוח שנעלה עם הליצן הזה) אנחנו נעוף חזרה לליגה המגעילה כי אין שיטה ואין דרך ואין חומר שחקנים!

אז לכל התומכים שחושבים ואומרים ש 99 אחוז בעדו תסבירו לי איך זה שאלפים מקללים אותו???

אז תמשיכו לתמוך במצחיקול הזה שאין לו ולא היה לו שום קשר לענף בו הוא נמצא. הרי ברור שאם היינו בתקופת זינו כבר הייתם עושים משמרות ליד הבית שלו והפגנות עד שהוא יתפטר.
אני לא סובל את השיטה שלו (אם בכלל יש לו שיטה) וגם אם העולם יתהפך וננצח מעכשיו עד סוף העונה ונעלה ממקום ראשון(כמובן שזה תסריט דימיוני) אני עדיין יחשוב כך.
בלי או עם קשר תמיד צריך להמשיך לתמוך בקבוצה ובשחקנים.
להגיע לכל משחק ולעודד אבל זה לא סותר שאפשר ורצוי אפילו להעיף את גיא לוי אם אוהדים חפצי עלייה אנחנו.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: אנטי גיא לוי!!!!!!!

שליחה על ידי clark kent »

ברגע שאתה מקלל את גיא לוי אתה מקלל גם את השחקנים, ברגע שאתה שורק בוז השחקנים לא מבדילים בין בוז למאמן לבין בוז לקבוצה (זהירות מטאפורה) אם תשים שולחן מעשנים צמוד לשולחן לא מעשנים העשן לא נעצר באוויר! הוא מגיע ופוגע בכל האיזור!
שריקות הבוז לא יעצרו בספסל של גיא לוי או הקורבן התורן באותו היום!
את הטענות שלך למאמן תביע לפני או אחרי המשחק אבל במשחק עצמו אסור שזה יהיה מה שמעסיק אותך כי אז תשכח את המטרה האמיתי ששילמת 50 ש"ח והיא לתמוך בקבוצה שלך ולראות אותה מגיעה להשגים בזכות הקהל ולא למרות הקהל!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

OMERREMO כתב:אז מה גיא לוי אשם?
אז מה גיא לוי עשה?

מאיפה נתחיל?

אולי מזה שיש לו את התקציב הכי גבוה בליגה (וגם מחלק מהקבוצות בליגת העל) והוא בנה קבוצה בינונית בלשון המעטה!

אולי מזה שהוא משחק משחק פחדני והגנתי שלא נאמר בונקריסטי ולא משנה איפה נגד מי ומה התוצאה!

אולי מזה שגם אם נעלה(וזה לא בטוח שנעלה עם הליצן הזה) אנחנו נעוף חזרה לליגה המגעילה כי אין שיטה ואין דרך ואין חומר שחקנים!

אז לכל התומכים שחושבים ואומרים ש 99 אחוז בעדו תסבירו לי איך זה שאלפים מקללים אותו???

אז תמשיכו לתמוך במצחיקול הזה שאין לו ולא היה לו שום קשר לענף בו הוא נמצא. הרי ברור שאם היינו בתקופת זינו כבר הייתם עושים משמרות ליד הבית שלו והפגנות עד שהוא יתפטר.
אני לא סובל את השיטה שלו (אם בכלל יש לו שיטה) וגם אם העולם יתהפך וננצח מעכשיו עד סוף העונה ונעלה ממקום ראשון(כמובן שזה תסריט דימיוני) אני עדיין יחשוב כך.
להגיע לכל משחק ולעודד אבל זה לא סותר שאפשר ורצוי אפילו להעיף את גיא לוי אם אוהדים חפצי עלייה אנחנו.
תוסיף לזה ספסלו של סמיוני
תוסיף לזה זרים ברמה ירודה שהוא הביא לפה !
תוסיף את קבוצת השלושה שניראת קטסטרופה
תוסיף לזה יציאות על הקהל הבארשבעי כבר במחזור השני !

כל מה שאמרת זה מה שאני אומר מהמחזור אולי ה 5 6 !!!
גיא לוי גם עם יעלה אותנו ליגה חייב ללכת הביתה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

ואולי כבר תעזבו אותו ?

תראה לי קבוצת כדורגל שמשחקת טוב שיש מאחורייה "99 אחוז" של אוהדים שליילים. גם אני לא הייתי משקיע את כולי. נקודה!

כבר מזמן הוא הפסיק עם הניסויים, כהגדרתך.

אתה פשוט אבא של אחד אחד מהם שאתה יודע מה הייתה הסיבה, לא?..ומי יודע, אולי הם קיללו אותו בחדר הלבשה?! אה, שחכתי, צריך לעבור על זה לסדר היום.

וואלה...שחכתי שאנחנו מנצ'סטר יונייטד. שאנחנו צריכים לדרוס כל קבוצה 5-0 . צאו מזה. אנחנו ל-א !

סתכל לתשובה של השאלה הראשונה.

חח..מצחיק לדעת שגיא לוי אשם בזה שבנופלד עושה עקב ברחבה דקה 90. גיא - פישלת בגדול בזה שבונפלד עושה עקבים ברחבה דקה 90!!

מכיר תמושג "ציניות"..?

אולי בגלל שהאוהדים לוקחים דברים איך שבא להם? הוא צודק ! הוא פה בגלל הדרך והשיטה שאלונה רוצה להכניס למועדון הזה !! שכל המסביב לא נותן לזה לקרות כי האוהדים בב"ש מפחדים להתפתח כנראה..!

מבטיח לך שמשחקים בליגת העל יראו אחרת עם אותו סגל בדיוק(כולל מאמן)!

כי זה ה-99 אחוז (לפי מה שאתה אומר) הכי צבועים שיש !!! מעניין שה-99 אחוז קוראים בשם של לופא. אותו אחד שהצליח פה הרימו אותו על הכפתיים ושלא הצליח פה זרקו עליו ביצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

OMERREMO כתב:אולי מזה שיש לו את התקציב הכי גבוה בליגה (וגם מחלק מהקבוצות בליגת העל) והוא בנה קבוצה בינונית בלשון המעטה!

1. רק מהכח ר"ג בליגת העל אבל זה לא חשוב. מה שחשוב זה להסתכל כמה מתוך הלך לרכש+משכורות לשחקנים. זה לא אומר שאני לא חושב שהוא קיבל את כל התנאים - אבל זה בטוח לא 14 מיליון כמו שכולם אוהבים לזרוק באוויר. ועם פחות לחץ מסביב, היית רואה קבוצה הרבה יותר טובה.

2. את 'הניסויים' כהגדרתך הוא הפסיק מזמן-מזמן, אבל מה אכפת לך להמשיך להגיד שהוא עושה את זה משבוע לשבוע.

3. "העניש" שחקנים עם סיבות טובות מאוד. את אלול הוא העניש ולצערי בגלל הקהל שלנו גם החזיר. את סימיוני העניש כי הבן אדם חצה גבולות.
את פדלון, נסים ואופיר הוא רצה לשחרר (מי לא היה עושה את זה אחרי העונה הקודמת?) ולא להעניש אך התעשת והחזיר אותם (והיה מספיק גבר בשביל זה).

4. אתה ראית בונקר. אני לא (ברוב העונה). והאמת? אם היה בונקר אמיתי? לא הייתי מתנגד, העלייה הרבה יותר חשובה.

5. צודק, כי עד שבא גיא לוי כל ה-800 מאמנים הקודמים שעברו פה נתנו עשיריות לכל מי שבאה לשחק בוסרמיל...בגלל זה אנחנו 70 שנה בליגת העל. תלביש את אותו סגל, עם אותו מאמן בקבוצה כמו רמה"ש נניח - ותראה שהם לפחות ראש בראש מול חיפה. הסיבה? הקהל (ואני בכוונה לא אומר האוהדים).

6. מתי בפעם האחרונה פגשת קבוצה מליגת העל כבר בסיבוב ט'? אה צודק, לנצח את מרמורק בפנדלים זה הרבה יותר קשה.

7. נכון, הוא מזלזל בגביע הטוטו. בגלל זה הוא עלה עם ההרכב הכי חזק, התייחס למפעל במלוא הרצינות אפילו כשההתאחדות עשתה מהמפעל הזה בדיחה וגם גרם לשחקנים להבין שהם חייבים לזכות בתואר. בכלל, זה אחד הטיעונים הכי צבועים שיש לך כאן.

8. למה שישים על אוהדים קצוץ? למה הוא צריך להתייחס לקהל? למה הוא צריך להתייחס לאנשים שמקללים אותו מהרגע שדרך בב"ש? נגמרה השכונה, הקהל לא קובע שום דבר. בא בשביל הכסף? שיהיה לו לבריאות. שירוויח ביושר ושיעשה את העבודה. כי שכחתי שיניב אלול פשוט יורק דם בשביל הסמל. רגע, ומי היו אלה שמכרו אותך? אה, שחקני בית? ומי סירב? אה, אלה שבאו רק בשביל ה'כסף'?

9. אתה אומר שנרד. אני אומר שלא ואף שנתמודד בצמרת, יחד עם גיא לוי. אף אחד מאיתנו לא יכול להוכיח את הטיעונים שלו. בע"ה הזמן יוכיח.

תמשיכו לנסות לפטר פה מאמנים. ראינו כמה זה עזר בכל 12 השנים האחרונות. מעניין שההצלחה הגיעה רק כשהיה מאמן שהחזיק פה כמה שנים (לופא) וכשמאמן אחר שיחק 'בונקר' (גוטמן).

כל הקבוצות שנמצאות מעלינו בטבלה מאומנות ע"י אותו מאמן כבר כמה שנים...גם זאת מקריות נכון?
כולל את הפועל חיפה שלה יש ציפיות לפחות כמו שלנו להיות בליגת העל אבל אף אחד לא העיף שם את דורה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זרקו עליו ביצים כולה 10 איש שהם מושפעים וכאילו שלופא היה אשם בזה ששחררו את אליניב !!
המצב היה על הפנים במועדון לא שאני מצדיק תמכירה אבל לא היה כבר ברירות
עדי התשובות שלך ממש לא מספקות ובורחות מהמציאות לחלוטין כאילו אתה רוצה לצאת מיזה איכשהו
כי כולם יודעים שאנחנו משחקים חרא וכולם יודעים שעם הסגל הזה גיא צריך לעשות יותר וכולם יודעים שהוא ממש לא בנאדם שיודע לדבר לתקשורת כמו שצריך
וכולם יודעים שבלי אבי לוזון אנחנו לא עולים ליגה נקודה !!!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

שי תעשה טובה לכולנו ותצא לפגרת חורף של שבוע-שבועיים, אני רוצה לראות את השיפור שיחול באוהדים של הפועל ב"ש

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אליק כתב:
1. רק מהכח ר"ג בליגת העל אבל זה לא חשוב. מה שחשוב זה להסתכל כמה מתוך הלך לרכש+משכורות לשחקנים. זה לא אומר שאני לא חושב שהוא קיבל את כל התנאים - אבל זה בטוח לא 14 מיליון כמו שכולם אוהבים לזרוק באוויר. ועם פחות לחץ מסביב, היית רואה קבוצה הרבה יותר טובה.

2. את 'הניסויים' כהגדרתך הוא הפסיק מזמן-מזמן, אבל מה אכפת לך להמשיך להגיד שהוא עושה את זה משבוע לשבוע.

3. "העניש" שחקנים עם סיבות טובות מאוד. את אלול הוא העניש ולצערי בגלל הקהל שלנו גם החזיר. את סימיוני העניש כי הבן אדם חצה גבולות.
את פדלון, נסים ואופיר הוא רצה לשחרר (מי לא היה עושה את זה אחרי העונה הקודמת?) ולא להעניש אך התעשת והחזיר אותם (והיה מספיק גבר בשביל זה).

4. אתה ראית בונקר. אני לא (ברוב העונה). והאמת? אם היה בונקר אמיתי? לא הייתי מתנגד, העלייה הרבה יותר חשובה.

5. צודק, כי עד שבא גיא לוי כל ה-800 מאמנים הקודמים שעברו פה נתנו עשיריות לכל מי שבאה לשחק בוסרמיל...בגלל זה אנחנו 70 שנה בליגת העל. תלביש את אותו סגל, עם אותו מאמן בקבוצה כמו רמה"ש נניח - ותראה שהם לפחות ראש בראש מול חיפה. הסיבה? הקהל (ואני בכוונה לא אומר האוהדים).

6. מתי בפעם האחרונה פגשת קבוצה מליגת העל כבר בסיבוב ט'? אה צודק, לנצח את מרמורק בפנדלים זה הרבה יותר קשה.

7. נכון, הוא מזלזל בגביע הטוטו. בגלל זה הוא עלה עם ההרכב הכי חזק, התייחס למפעל במלוא הרצינות אפילו כשההתאחדות עשתה מהמפעל הזה בדיחה וגם גרם לשחקנים להבין שהם חייבים לזכות בתואר. בכלל, זה אחד הטיעונים הכי צבועים שיש לך כאן.

8. למה שישים על אוהדים קצוץ? למה הוא צריך להתייחס לקהל? למה הוא צריך להתייחס לאנשים שמקללים אותו מהרגע שדרך בב"ש? נגמרה השכונה, הקהל לא קובע שום דבר. בא בשביל הכסף? שיהיה לו לבריאות. שירוויח ביושר ושיעשה את העבודה. כי שכחתי שיניב אלול פשוט יורק דם בשביל הסמל. רגע, ומי היו אלה שמכרו אותך? אה, שחקני בית? ומי סירב? אה, אלה שבאו רק בשביל ה'כסף'?

9. אתה אומר שנרד. אני אומר שלא ואף שנתמודד בצמרת, יחד עם גיא לוי. אף אחד מאיתנו לא יכול להוכיח את הטיעונים שלו. בע"ה הזמן יוכיח.

תמשיכו לנסות לפטר פה מאמנים. ראינו כמה זה עזר בכל 12 השנים האחרונות. מעניין שההצלחה הגיעה רק כשהיה מאמן שהחזיק פה כמה שנים (לופא) וכשמאמן אחר שיחק 'בונקר' (גוטמן).

כל הקבוצות שנמצאות מעלינו בטבלה מאומנות ע"י אותו מאמן כבר כמה שנים...גם זאת מקריות נכון?
כולל את הפועל חיפה שלה יש ציפיות לפחות כמו שלנו להיות בליגת העל אבל אף אחד לא העיף שם את דורה.
כמה הבלים[שלא נגיד סילופים] מבנאדם כל-כך אינטלגנט!
בליל של שטויות כזה מזמן לא קראתי.
אפשר לחשוב שבלי גיא לוי אפשר לנעול את הכדורגל בארץ.
למרות שאני מסכים שהקללות רק הורסות יותר, גיא לוי לא דמות שהייתי נותן לילדיי ללמוד ממנו משהו.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

המאירי כתב:כמה הבלים[שלא נגיד סילופים] מבנאדם כל-כך אינטלגנט!
למרות שאני מסכים שהקללות רק הורסות יותר, גיא לוי לא דמות שהייתי נותן לילדיי ללמוד ממנו משהו.
שום דבר לא שטויות, זו האמת והגיע הזמן שאנשים פה יתחילו להתרגל אליה.
צריך לתת למאמן לסיים את העונה וזה לא אומר שאסור אף פעם לפטר אלא הגענו למצב
של החלפת מאמנים סיטונאי בעשור האחרון והגיע הזמן לעשות לזה סוף ואין קשר לשאלה
האם גיא לוי מתאים או לא.
לגבי הטענות שהועלו ע"י פותח הטופיק אין טעם יותר מדיי להתייחס מפני שמי שדורש התייחסות
רצוי שיכתוב דברים נכונים ולא מסולפים שאינם תואמים למציאות.
רק לשם דוג' אני יכול לומר שעפנו בסיבוב ט' לפני שנתיים מול הפועל אשקלון שהיתה בתחתית הליגה הלאומית.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כן ערן וגם ניצחת 3-2 את ביתר שההית בליגה השנייה והם היו קבוצה עם התקציב הכי גדול בארץ אז???
וניצחת שנתיים אחרי זה את הפועל ת"א בת"א ואת מכבי חיפה 3-0 בחצי הגמר
אזזזזזזזזזזז????
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

אזזז? אז זה אומר שבגביע הכל מזל! כי זה משחק אחד
ומצד אחד אתה יכול להיות מודח ע"י קבוצה חרא, ומצד שני אתה יכול לעבור תקבוצה הכי טובה
זה לא תירוץ לכמה גיא לוי מאמן לא טוב.

ואני לא מנסה לברוח ממציאות שי, כל אחד והמציאות שלו .
כמו שאני יכול להגיד שאתה סתם מנסה להמציא מציאות. כי אני חושב שגיא לוי טוב לב"ש.
והיה יותר טוב אם היו מתייחסים אליו כמו שצריך והאווירה במגרש הייתה טובה !

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

תעשו לי טובה
גיא לוי משחק בונקרסטי והגנתיי והוא פחדן מסכים עם זה, אבל אולי זה בגלל שלשחקנים שלו אין ביטחון בגלל שהקהל שלהם לא תומך בהם? שאחרי 10 דק' משחק מתחילים לקלל?
יש בעיות בקבוצה לא אומר שלא, וגם אני לא אוהב בכלל איך שהקבוצה נראת ואיך שהיא משחקת אבל עזבו את המאמן בשקט, הוא לא צדיק גדול והוא עושה מלא טעיות אבל תתנו לו את השקט ותתנו לשחקנים שלכם ביטחון במגרש ותעדדו גם כשקשה זה לא יעזור לכם בכלום שיעפו עכשיו את גיא לוי, יקח שבוע עד שימצאו מאמן חדש ובנתיים יעבור עוד משחק חשוב, אחר כך יקח שבועים למאמן להכיר תקבוצה בשביל מה כל זה
תנו לו לסיים תעונה, תנו לו ולשחקנים ביטחון, תעדדו תבאו ותראו שגם בסוף תהנו מהמשחק וגם בעזרת השם נעלה ליגה ובעזרת השם לא מהמקום החמישי אלא מהמקומות הראשונים
ותבינו את זה כבר המאמןן אולי אחראיי והוא זה שצריך לקחת את האחריות אבל הוא לא אשםם בהכללל!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

המאירי כתב:כמה הבלים[שלא נגיד סילופים] מבנאדם כל-כך אינטלגנט!
אח יקר, טיעונים...טיעונים.
יכול להיות שמדובר בבליל של שטויות. אבל רצוי שתנמק...
אין שום קשר ל'לנעול את הכדורגל'. כמעט ולא ראית מחמאה אחת לגיא לוי בכל ההודעה הזאת. תתייחס לדברים עצמם...לצערי, גם אתה הפנית עורף לגיא לוי מהרגע הראשון כמעט (כמובן שלא בצורה הברברית של חלק גדול מהקהל שלנו - ובכל זאת).

דמות שלא היית נותן לילדיך ללמוד ממנו? פסדר, מעטים הם אנשי הכדורגל הישראלים שהייתי נותן לילדים שלי ללמוד מהם. זה לא מה שצריך להכריע בעניינו.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

OMERREMO כתב:אז מה גיא לוי אשם?
אז מה גיא לוי עשה?

מאיפה נתחיל?

אם אלול היה יודע להתחבר לאינטרנט
הייתי בטוח שזה הוא..

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אליק כתב:

בוא ואנמק את הלך מחשבתי:
1.התקציב שלנו גדול מהכח ר"ג וזה בטוח.
2.ניסויים עדיין ממשיכים...אורן ניסים קשר?! קידר משחק כמגן?! בונפלד קשר אחורי?! ועוד...
3.היה מספיק גבר להחזיר את שלושת האסים?! ואני אומר לך שהוא חוייב ע"י אלונה, אבל עזוב אני לא אהיה קטנוני אחי, אתה אומר "מי לא היה נוהג כמוהו אחרי העונה הקודמת" ואני אומר לכל אחד יש עונות פחות טובות היום פדלון אחד השחקנים האהובים עליי וזה אחרי שכל העונה שעברה קטלתי אותו.
מליקסון היה גרוע בכפר-סבא אז למה להביא אותו... הרי את השלושה שהיו להם חוזים הוא לא רצה בגלל יכולתם בעונה שחלפה[כטענתך].
4.בונקר היה גם היה ברבה משחקים, אילו היה פותח משחקים בצורה ראוייה היינו מתחילים כל משחק בלחץ על היריב ואז היית רואה לחץ חיובי, אבל אפילו מול קריית אתא האדירה אנחנו פתחנו 10 דקות ראשונות כששחקני הקריה מגיעים למצבים נוחים.
5.שטות גמורה להגיד הקהל אשם, הקהל הזה לא הפריע ללופא לעלות ליגה וזה למרות שביצים הוא לא אוהב יותר, הקהל הזה לא הפריע לקחת אליפות או גביע.. מדובר בקהל האוהדים הטוב בארץ[דעתי האישית, אולי אנחנו חלוקים אבל זכותך אחי] לא יכול להיות שמאמן עדיין לא התחיל את דרכו בקבוצה והוא כבר מבטל את הקהל הזה.
6.הכח ר"ג אולי רשומה בליגת העל אבל אתה יודע לאן היא שייכת. כבר פגשנו קבוצות מליגת העל בסיבוב מוקדם כאנו היינו ליגה שניה... "גאון כדורגל לופא קדוש"!!!
7.וואלה אחי היקר אני מסכים איתך, אז למה להגיד את מה שאמר אחרי הזכיה? מראה על הרבה מאד חוכמה מצידו.
8.אין קבוצה בלי אוהדים!!! גם אתה דגלת בזאת בתקופת זינו, אז נכון שהקהל לא יכול לקבוע[5000 אוהדים הם 5000 מאמנים בעלי דיעות שונות] אבל לבטל קהל מהשניה הראשונה? מה הפלא שאנשים רק מחפשים אותו אפילו כשהוא כבר שינה את השיטה לפי בקשתם, אוהדים כמו שי שהכי נוח להיכנס בו[על הנייר] היו פה לפי ויהיו פה אחרי גיא ואחרי אלונה.
9.אני מקווה מאד שגיא לא ימשיך איתנו בליגת העל, כי יהיה מאד קשה להנות מכדורגל איתו.
פיטורי מאמנים זה דבר רע, אבל לא בבאר-שבע המציאו זאת, לפעמים דברים לא הולכים ואז צריך לדעת להיפרד בצורה יפה.
בחיפה אף אחד לא העיף את דורה?! תן לי להראות כמו חיפה ותראה שגם פה לא ירצו להעיף את גיא לוי.
למרות כל מה שכתבתי אני מבין אותך שאתה כועס בגלל התנהגות של אוהדים כלפי המאמן, כמה שאני לא אוהב את המאמן הזה אני איתך בקטע הזה ב100%!!! אסור לקלל את המאמן ושיהיה הגרוע ביותר, זה פוגע בכל הקבוצה.

שלח תגובה