עניין של אמונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

עניין של אמונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ב20 דקות האחרונות של המשחק מצאתי את עצמי יותר מידי פעמים שר כמעט לבד או מציק לאנשים כדי שיתעוררו ויצטרפו לעידוד. אפילו כשעידכנתי שהרצליה עלו ל1-0 על אחי נצרת משער בדקה ה90, שאומר במילים פשוטות שגם עם התיקו הפער מהמקום שלא עולים גדל, אנשים המשיכו לשמור על שתיקה.
מקריאות "הנה בא הגול של עכו", עד לקריאה הזויה של "כיפה אדומה תגיע לאכול איתנו ארוחת שבת לפני שהפועל באר שבע תבקיע שער ניצחון היום" היו עיקר הדברים. ואז בא אוהד קדוסי והסוף ידוע...
ואני שואל, איפה האמונה שלכם חברי? הכיצד יכול להיות שהכעס הגדול כלפי הקבוצה שהיא "חסרת אופי" ו"לוזרית" בא מפי אנשים שהם לוזרים לא פחות מהשחקנים על הדשא.
כבר במחצית הראשונה מצאתי את עצמי מתווכח עם אנשים לגבי המשחק, ומסביר לאנשים מדוע צריך לתמוך בדקה ה20 כשהקבוצה בפיגור 1-0.

כל אוהד ואוהד של הפועל באר שבע צריך לבחון את עצמו טוב טוב ולבדוק האם חיידק הלוזריות דבק בו.
תעזבו רגע את המאמנים והשחקנים, שאין ספק שלאור שנים האכילו אותנו מרורים, היכן האמונה שלכם?

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

Re: עניין של אמונה

שליחה על ידי עדי פרץ »

משה אוחיון כתב: ואני שואל, איפה האמונה שלכם חברי? הכיצד יכול להיות שהכעס הגדול כלפי הקבוצה שהיא "חסרת אופי" ו"לוזרית" בא מפי אנשים שהם לוזרים לא פחות מהשחקנים על הדשא.
?
תודה תודה תודה !
סוף סוף מישהו בדעתי.
ויש פה מישהו שיעיד. שאמר עוד אתמול שמה יש לצפות מהקבוצה הזאת.
ואמרתי לו שהעיקר זה להיות פסימיים הא?!

תפסיקו עם זה! אתם תהיו פסימיים אז למה שהשחקנים לא יהיו פסימיים ?!?!?

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

משה, אחי, אני מודה גם אני נשברתי ולא האמנתי.
אבל מה לעשות זה קשה. קשה כבר לשמור על האמונה אני מקווה שלאט לאט נכנס למומנטום חיובי ובע"ה שבוע הבא עוד שלוש נק' (רק שלא יגיע שוב בדקה האחרונה כי לא מתאים לקבל התקף לב בגיל 22)
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

עדי, זה היה רגע של חולשה, די להיתפס בקטנות :) .
אופטימי אני בערך כל העונה, חושב שאין סיכוי שלא נעלה ונעשה את זה מאחד משני המקומות הראשונים, אבל במחזורים האחרונים, כן הקבוצה הביאה אותי למצב שהתחלתי לאבד תקווה.

לגביי המצב שקורה במהלך המשחק משה אתה צודק, גול בדקה 20 זה לא משהו שאי אפשר לחזור ממנו, צריכים לעודד באותו כוח שמועדדים לפני שהקבוצה עולה למגרש.
אבל מצד שני? לא מאשים את האוהדים, שנים שהקבוצה מאכילה אותנו מרורים, מפסידה במאני טיים וחוטת גולים בדקות קריטיות, זה מוציא לך את האוויר מהמפרשים.

אבל עזבו את זה, יום שישי הבא, רעננה, כולם שם, מעודדים 90 דקות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מוטי, הבעיה היא שכולם מחכים לקבוצה שתתפוס מומנטום חיובי במקום שאנחנו בעזרת עידוד נייצר אותו. ע"י עידוד בלי סוף, ע"י תמיכה במיוחד כשלא הולך. אחרי הגול בדקה ה-90 כל היציע שאג...אבל זה הכי קל!

נכון שאנחנו במיעוט, אבל אם אנחנו נישבר...אז מה נשאר?

תזכרו בטירוף שהלך בקהל בעונת העלייה, בצבע, באווירה...הכל התחבר בינגו. אנחנו חייבים לנסות לשחזר את העידוד של הימים ההם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:מוטי, הבעיה היא שכולם מחכים לקבוצה שתתפוס מומנטום חיובי במקום שאנחנו בעזרת עידוד נייצר אותו. ע"י עידוד בלי סוף, ע"י תמיכה במיוחד כשלא הולך. אחרי הגול בדקה ה-90 כל היציע שאג...אבל זה הכי קל!

תזכרו בטירוף שהלך בקהל בעונת העלייה, בצבע, באווירה...הכל התחבר בינגו. אנחנו חייבים לנסות לשחזר את העידוד של הימים ההם.
אליק בדיוק מכוון לנקודה שלי. לפעמים יש משחקים חלשים, לפעמים גם יש משחקים שנכנסים בהם לפיגור, אבל באותם משחקים אנחנו חייבים לדחוף את הקבוצה.
אם היינו דוחפים את הקבוצה, כמו בעידוד לאחר השער, כבר מהדקה ה70, היינו משיגים את השני מוקדם יותר.
הקהל שלנו הפך לקהל של לוזרים. קהל שגם אחרי שער השיווין המשיך לשתוק, גם אחרי קבלת ההודעה בנוגע לשער שחטפו אחי נצרת, שאז היה בדיוק הזמן לדחוף ולעודד, המשיך לשתוק, וחמור מזה, כאילו חיכה בקוצר רוח לשער של עכו כדי לבכות שוב.

נכון, אופי זה הדבר האחרון שהקבוצה שלנו הראתה בשנים האחרונות. אבל בניגוד לשנים עברו, עונת העלייה, העונות בליגת העל, השנה, גם האוהדים שלנו הפכו ללוזרים ולכאלה שמראש מוותרים על לדחוף את הקבוצה כי הסיכוי לכבוש שער ניצחון, הוא קטן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אליק כתב:מוטי, הבעיה היא שכולם מחכים לקבוצה שתתפוס מומנטום חיובי במקום שאנחנו בעזרת עידוד נייצר אותו. ע"י עידוד בלי סוף, ע"י תמיכה במיוחד כשלא הולך. אחרי הגול בדקה ה-90 כל היציע שאג...אבל זה הכי קל!

אתם מדברים כאילו שרק הקהל של הפועל ב"ש נזכר לעודד כשהקבוצה במומנטום - תראו לי עוד קהל אחד בליגה (חוץ מהפועל ת"א,וגם זה לפרקים) שממשיך לעודד בטירוף וברעל גם כשהקבוצה שלו בפיגור או שמציגה אנטי כדורגל מוחלט.

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

משיח או לא יודע איך קוראים לך.

זה היה הייחוד של הקהל של באר-שבע הרבה שנים !!
לעודד גם שלא מובילים.
ומה לעשות זה הדרדר לאט לאט....

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מכיוון שהייתי אחד מהאנשים שאתה ניסית לעורר, משה, אני אתייחס לדברים שלך באופן אישי.
קודם כל אני לא בא לעשות תחרות עידוד עם אף אחד - למרות שאני יכול להגיד בוודאות שבמשחק הבית הקודם מול הפועל רמת גן בדקות לא מעטות לקראת הסיום פשוט שמעתי רק את עצמי מנסה לשיר "לעולם לא תצעדי לבד הפועל ב"ש" שכל השאר עברו להתווכחויות או קיללו או פשוט בהו ושתקו.
לגבי המשחק מול עכו - הגעתי אל המשחק הזה תשוש ועייף אחרי שבוע של שינה מאוחרת (בגלל העבודה ובגלל ליגת האלופות) והשכמה מוקדמת ובכל זאת לא ראיתי בזה תירוץ לא לעודד. דווקא אחרי ההחמצה המזעזעת של בונפלד הייתי כזה מבואס ועצבני שעמדו לי דמעות בעיניים, כי זה לא היה רחוק שההחמצה הזאת תשאיר אותנו בפער לא מספיק ממקום 6. נכון הפסקתי חלקית לעודד (עד להחמצה ההיא שבאה אחרי השיוויון נתתי את כל מה שאני יכול), אבל זה לא אומר שהפסקתי להאמין ולהתפלל ולקוות שנכריע את המשחק.גם אמרתי למי שהיה ליידי שהגיע הזמן שגם אנחנו ניתן גול בדקה ה-90. לשימחתי התפילות שלי נענו - ואפילו בבית שמחו בשבילי שאני אבוא רגוע ושמח ולא מעוצבן ומאוכזב כמו בשבועות האחרונים, כי הם יודעים עד כמה המשחק משפיע לי על מצב הרוח.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה