אני שומע יותר ויותר את הסברה ש'המאמן לא מתחבר לאוהדים'.
טוב אני מבין שחואנדה ראמוס יושב כל ערב בבתי קפה במדריד,ומתדיין עם הקהל על קפה על ההרכב שצריך להעלות במשחק הבא,
וכמובן שמאמנה של ליברפול בניטס דן עם אוהדי קבוצתו בפאב המקומי על המקום בו בניון צריך לשחק, מתחת לחלוץ, שמאל, ימין.
חבר'ה תפסיקו להמציא את הכדורגל!
בולשיט אחד גדול, רוני לוי לא היה כוס התה של אוהדי מכבי חיפה ולמרות הכל הביא אותם להצלחות למורת/קורת רוחם-3 אליפויות!! וכל זאת למרות התחלה לא משהו, בחיפה הם יודעים, הם יכולים לרטון עד מחר, הבעלים שם לא רוקד לפי החליל שלהם, ולכן הם מרוסנים, אצלנו כל אחד רוצה פה להתוות דרך וכיוון, ולהחליט שהקבוצה תראה 'לוחמת, התקפית ודורסנית'.
מישהו חשב שאולי אלונה רוצה דברים אחרים? אולי בא לה 'הגנתי ומכוער'?
שחר עמד איתן כנגד הדרישה למאמן יותר 'סקסי', אז תרדו מהקטע של המאמן, הוא לא חייב לכם כלום, הוא חייב למעסיק/ה שלו וכל עוד המעסיק/ה מרוצים אנחנו יכולים לרטון עד מחר- למרות שאני די מרוצה (כסיל שכמותי)
אל תמציאו את הגלגל, בואו להנות ואם אתם לא נהנים, תשבו בבית, אני עושה את זה שאני לא נהנה בהרבה אספקטים בחיי, לא צריך בכח, ובטח לא בשביל לקלל.
המצאות וחידושים
Re: המצאות וחידושים
מה לעשות שהתרגלנו בשנים האחרונות למועדון שכונה. זה כנראה שינוי קיצוני מדי בשביל האוהדים. פתאום הפועל באר-שבע הופך למועדון מקצועי, זו כבר מכה קשה בשביל האוהדים.
אחי אתה צודק בכל מילה. אבל את מה שכתבת לא אני ולא אתה צריכים לראות, אלא שער 2 ועוד חלק נכבד משער 5.
אחי אתה צודק בכל מילה. אבל את מה שכתבת לא אני ולא אתה צריכים לראות, אלא שער 2 ועוד חלק נכבד משער 5.
סומסום יקירי
הרגלים קשה מאוד לשנות.בטח הרגלים שנתנו לאנשים מסוימים חשיפה ותחושת כוח במובנים מסוימים.בשום מקום/סיטואציה אחרת הם לא היו מקבלים כזאת תשומת לב.בהתנהגותם הנוכחית כל פרשן/עסקן/מאמן כדורגל במדינת ישראל כבר מכיר אותם.למה להם לחדול ולחזור לאלמוניותם ??? כאשר אין מנהיג רציני ווכריזמטי ביציע - איש הישר בעיניו יעשה.
הרגלים קשה מאוד לשנות.בטח הרגלים שנתנו לאנשים מסוימים חשיפה ותחושת כוח במובנים מסוימים.בשום מקום/סיטואציה אחרת הם לא היו מקבלים כזאת תשומת לב.בהתנהגותם הנוכחית כל פרשן/עסקן/מאמן כדורגל במדינת ישראל כבר מכיר אותם.למה להם לחדול ולחזור לאלמוניותם ??? כאשר אין מנהיג רציני ווכריזמטי ביציע - איש הישר בעיניו יעשה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא צריך מנהיגים, מנהיגים מחפשים להתפרסם על הגב של כולם ונוטים לקיצוניות או להתנהגות אבסורדית גרוטסקית עיין ערך אלפרד ברכה, וסילי ודומיהם, צריך להפנים שבאים לראות הצגה שלעתים היא נוראית ולפעמים טובה יותר אבל לא באים לחרב את ההצגה מראש , צריך להביא את התרבות מהבית, ולהתנהג בהתאם:)
זאת בדיוק הבעיה .מביאים את so called "תרבות" מהבית וככה זה נראה.יש מקום לפרוק בו את העצבים של כל השבוע.אני לא מחפש מישהו שינהיג את היציע אבל לפחות כמה חבר'ה שיקומו כנגד כל אלה שמקללים עוד לפני שהמשחק התחיל.
[align=center]
GIFSoup[/align]

ידידי המלומדים, אתם צודקים שניכם אבל שכחתם פה עוד צד:
המועדון.
המועדון צריך לתת לגיטימציה ולחזק את מועדוני האוהדים, לעבוד איתם בשיתוף פעולה יותר הדוק וכן - גם מידי פעם לזרוק להם איזה עצם ולעזור להם גם בצורה חומרית ולא רק ברמת ההצהרה (למרות שגם זה חשוב).
רק ככה אתה נותן כוח גדול לאירגונים האלו ומקרב אליהם את הילדים ורק ככה אתה יכול לעזור ולחנך את דור העתיד של אוהדי הקבוצה להמשיך ולעודד ושאלימות יכולה להוביל רק להרס של המועדון.
המועדון.
המועדון צריך לתת לגיטימציה ולחזק את מועדוני האוהדים, לעבוד איתם בשיתוף פעולה יותר הדוק וכן - גם מידי פעם לזרוק להם איזה עצם ולעזור להם גם בצורה חומרית ולא רק ברמת ההצהרה (למרות שגם זה חשוב).
רק ככה אתה נותן כוח גדול לאירגונים האלו ומקרב אליהם את הילדים ורק ככה אתה יכול לעזור ולחנך את דור העתיד של אוהדי הקבוצה להמשיך ולעודד ושאלימות יכולה להוביל רק להרס של המועדון.
הפועל אני כבר משתגע
הבעיה הכי גדולה של האוהדים בב"ש זה שהאנשים היחידים שיש להם איזושהי השפעה על חלק מהאוהדים (האוהדים שעומדים על הברזלים ומעודדים משער 5) גם הם לפעמים נגררים לקללות נגד המאמן, ועכשיו תגידו לי מה יעשה הילד בן 14 15 או לא משנה כמה שבא לעודד ורואה את ה"מורה" שלו מקלל?
תחשבו על זה.
תחשבו על זה.
רק אהבה תנצח...