בוקר טוב הפועל באר-שבע.
אוהדים, שחקנים, צוות מקצועי.
אתמול קיבלנו אגרוף. אגרוף חזק, מפתיע, כואב, שהפיל אותנו לרצפה. הרגשנו חבולים, אבודים, מיואשים. הרגשנו שלוקחים לנו את החלום. מסביבנו מחייכים, כל אלה שחיכו לנפילה שלנו קופצים עלינו עכשיו כמו על טרף קל. הם אומרים שזהו, נשברנו, עברנו את השיא. שעכשיו מגיעה הקריסה ושלא נקום ממנה יותר. כולם בטוחים שהפסדנו.
אבל אנחנו עדיין בזירה. לא קיבלנו נוק-אאוט.
אנחנו יכולים להישאר על הרצפה. לפרוש ידיים לצדדים, לספוג את כל החיצים, להישבר, לוותר. להגיד לעצמנו ששוב יצאנו לוזרים, שזאת המנטליות שלנו והיא לעולם לא תשתנה, שיש פה משהו יותר גדול וחזק מאיתנו.
אבל אנחנו גם יכולים לקום. לנקות את הפצעים, לשלוף את החיצים, להסתכל לכל הציניקנים בעיניים ולא להתבייש להגיד להם: "אנחנו יותר טובים". להזכיר לעצמנו שעד לפני פחות מחודשיים היינו הקבוצה הכי טובה בארץ, ששיחקה את הכדורגל הכי טוב בארץ, עם הסטטיסטיקות והמאזנים בין הטובים בהיסטוריה. להזכיר לעצמנו שאנחנו הכי קרובים שאפשר להיכנס לספרי ההיסטוריה. להזכיר לעצמנו שיש מאחורינו עיר שלמה, ציבור שלם, אלפי אנשים, דורות של אוהדים שחיכו לעונה כזאת. ובעיקר- שזה עדיין תלוי בנו. ואנחנו יכולים לעשות את זה. כי כבר הוכחנו לעצמנו ולכולם שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה, בכל מגרש.
לפני קצת פחות משנה היינו שם כולם בגמר הגביע. מרוסקים ומושפלים, ראינו רק שחור בעיניים. לא האמנו שנצליח להתאושש. אבל קמנו, חזקים יותר, והיום אנחנו מרחק נגיעה מהיסטוריה. אסור לנו לפספס את זה. אסור לנו להקשיב לכל מי שאומר שאנחנו לא מסוגלים, שאנחנו לא מספיק טובים. אנחנו כן. כבר היינו שם העונה, ולתקופה לא קצרה. אם נחזור לשם או לא- זה תלוי רק בנו.
אז מה עושים בפרקטיקה, על הדשא? עולים בשיא הטירוף, בשיא המוטיבציה, ומצד שני בשיא הרוגע. מתנתקים. משחקים את הכדורגל שלנו- הרגוע, הבטוח, הסבלני. הנעת הכדור והלחץ שעשינו כל כך טוב העונה. לא נגררים, מובילים, מכתיבים את הקצב, שולטים, מוסרים ומוסרים ונותנים ליריבה לרוץ ולהתעייף עד שתיפתח הפירצה. לא שוברים את הכלים, לא מפקירים את ההגנה, לא נלחצים.
לא הורסים את ההזדמנות המדהימה שיצרנו לעצמנו העונה.
הפועל באר-שבע, אלופת המדינה 2015-2016
בואו נגשים את החלום.
בוקר טוב הפועל באר-שבע
Re: בוקר טוב הפועל באר-שבע
מה יש לך לומר למשפחה של נסים אלמליח?
"שאני מודה להם ולו על זה שהוא הציב רף כל כך גבוה וגרם לי להזיע כל כך הרבה כדי לשבור אותו. עכשיו יש לי אתגר הרבה יותר גדול כי השחקנים הגדולים באמת רוצים כל הזמן לשבור את השיאים של עצמם וזה האתגר הכי קשה".
זאת הגישה חברים.
בואו נודה לזהבי ומכבי בסוף העונה.
"שאני מודה להם ולו על זה שהוא הציב רף כל כך גבוה וגרם לי להזיע כל כך הרבה כדי לשבור אותו. עכשיו יש לי אתגר הרבה יותר גדול כי השחקנים הגדולים באמת רוצים כל הזמן לשבור את השיאים של עצמם וזה האתגר הכי קשה".
זאת הגישה חברים.
בואו נודה לזהבי ומכבי בסוף העונה.
- simply-red
Re: בוקר טוב הפועל באר-שבע
[highlight=#FF4040]הפועל באר שבע אלופת המדינה 2015-2016
הפועל באר שבע אלופת המדינה 2015-2016
הפועל באר שבע אלופת המדינה 2015-2016[/highlight]
הפועל באר שבע אלופת המדינה 2015-2016[/highlight]