מאור מליקסון, תן לנו סימני חיים!
מאור מליקסון, תן לנו סימני חיים!
פעם היה לנו שחקן שהיה לוקח כדור באמצע המגרש ועושה נפלאות. פריצות, סחרורים, בישולים
ואפילו שערים. הגיע הפגרה ונדמה שמאור מליקסון שוחרר בצורה וירטואלית מהמועדון.
כבר מעל חודש שאני לא רואה אותו למרות שאני מחפש בנרות אבל לצערי ללא ממצאים.
אני פונה אליך מאור מליקסון! כולנו אוהבים ומתגעגעים, תן לנו סימני חיים!!!
ואפילו שערים. הגיע הפגרה ונדמה שמאור מליקסון שוחרר בצורה וירטואלית מהמועדון.
כבר מעל חודש שאני לא רואה אותו למרות שאני מחפש בנרות אבל לצערי ללא ממצאים.
אני פונה אליך מאור מליקסון! כולנו אוהבים ומתגעגעים, תן לנו סימני חיים!!!
Re: מאור מליקסון, תן לנו סימני חיים!
המבחן האמיתי שלו, העונה האחרונה שהוא יכול לבחור אם הוא שחקן כדורגל מצויין או "פוטנציאל" שלא יכול לתת יותר מחודש-חודשיים טובים בכל עונה.
אריק אני לא מסכים איתך בלעדי מאור מליקסון לדעתי היה לנו הרבה הרבה יותר קשה הבחור הזה אחראי לפחות לבדו ל20 נקודות עם לא יותר של הקבוצה
אין ספק שהוא טיפה נחלש אבל לדעתי לא צריכים לעשות דרמה מזה אני בטוח שניראה אותו שב לעניינים מהר מאוד סיבוב שלישי יהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי תזכרו מה שאמרתי !
זה שי !
אין ספק שהוא טיפה נחלש אבל לדעתי לא צריכים לעשות דרמה מזה אני בטוח שניראה אותו שב לעניינים מהר מאוד סיבוב שלישי יהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי תזכרו מה שאמרתי !
זה שי !

לא מובן מה עוברר עליו בתקופה האחרונה , הוא די נעלם .
כולנו מתגעגעים למאור האמיתי !
כולנו מתגעגעים למאור האמיתי !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
אני גם מסכים הוא די נחלש באחרונה.
באחד על אחד שלו אם הכדור הולך 30 ס"מ שמאלה אז הטופיק הזה לא היה נפתח בכלל.
כפי שזה נראה אנחנו הולכים להבטיח את העלייה בעוד3-4 משחקים ואז הכדורגל יהיה הרבה יותר משוחרר.כך נוכל לראות מכל הקבוצה ולא רק ממאור כדורגל יותר טוב.
כפי שזה נראה אנחנו הולכים להבטיח את העלייה בעוד3-4 משחקים ואז הכדורגל יהיה הרבה יותר משוחרר.כך נוכל לראות מכל הקבוצה ולא רק ממאור כדורגל יותר טוב.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לדעתי הוא דיי חזר לעצמו(כמובן שלא ב100 אחוז) במשחק מול עכו
היה יותר מעורב.
היה יותר מעורב.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ששששש....AS1 כתב:באחד על אחד שלו אם הכדור הולך 30 ס"מ שמאלה אז הטופיק הזה לא היה נפתח בכלל.
שלא ישמעו אותך!!!!
ועכשיו בלי שום קשר, ממתי שינית את הכותרת שלך? ולמה אתה לא רוצה לחלוק את הז'קט שלך??? קמצן!

אני חושב שקבוצות למדו את המשחק שלו וקשה לו ככה.
גם נראה שהוא סוחב פציעה ברגל.
אני מאמין שהוא ישתפר אחרי שנבטיח את העלייה ועכשיו זה נראה כאילו הוא חוזר לעצמו אז לא צריך באמת לעשות דרמה כי זה קורה לכל שחקן.
גם נראה שהוא סוחב פציעה ברגל.
אני מאמין שהוא ישתפר אחרי שנבטיח את העלייה ועכשיו זה נראה כאילו הוא חוזר לעצמו אז לא צריך באמת לעשות דרמה כי זה קורה לכל שחקן.
אביאל יקיריאביאל כתב:
ששששש....
שלא ישמעו אותך!!!!
ועכשיו בלי שום קשר, ממתי שינית את הכותרת שלך? ולמה אתה לא רוצה לחלוק את הז'קט שלך??? קמצן!
הכותרת הזו מאז ה0-4 על בני לוד .שלחתי לך הודעה בפרטית אבל כנראה שאתה מסנן אותי אז ....
בכל מקרה הנאחס נמצא והוא בטיפול כרגע.....
[align=center]
GIFSoup[/align]

צערי זו לא היכולת.
אני שם לב להמון שחצנות אם בסיבוב הראשון הוא היה עושה את השחקנים מסביבו יותר טובים היום זה לא ככה. היום הוא יותר מחפש את השואו ואת הסוליסטיות.
אריק, המשפט האחרון שלך אמר המון מאור תן לנו סימני חיים (וכולם יודעים לאיזה חיים אני מתכוון).
אני שם לב להמון שחצנות אם בסיבוב הראשון הוא היה עושה את השחקנים מסביבו יותר טובים היום זה לא ככה. היום הוא יותר מחפש את השואו ואת הסוליסטיות.
אריק, המשפט האחרון שלך אמר המון מאור תן לנו סימני חיים (וכולם יודעים לאיזה חיים אני מתכוון).
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
זה בסדר אז הוא בתקופה לא טובה, הוא עוד יחזור לעצמו העונה.. לכל אחד יש תקופה טובה ותקופה פחות טובה
לפי דעתי היכולת הטובה שלו באה שהוא שיחק בצד ימין עם אילוז.מאז שהוא עבר לצד שמאל יותר קשה,ובכלל גיא לוי שם אותו חלוץ אז עוד יותר קשה.מקווה שגיא יבין שהשיתוף פעולה בין מאור לבין אביתר הוא מצויין ויעביר אותו לימין.
אוי אוי אוי אוי אוי מאור מליקסון !!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מחזק את הדברים אבל אני רוצה להוסיף שאילוז חזר לאחר הפציעה שחקן אחר לחלוטין ממה שהיה בתחילת העונה. יותר מזכיר את אילוז של העונה הקודמת...KaduSimioni כתב:לפי דעתי היכולת הטובה שלו באה שהוא שיחק בצד ימין עם אילוז.מאז שהוא עבר לצד שמאל יותר קשה,ובכלל גיא לוי שם אותו חלוץ אז עוד יותר קשה.מקווה שגיא יבין שהשיתוף פעולה בין מאור לבין אביתר הוא מצויין ויעביר אותו לימין.
בנוסף, אני לא יודע איך קבדה יהיה בצד שמאל (לא נראה לי שרע) אבל בצד ימין אני נהנה מכל רגע שלו על הדשא - המצטיין שלי עד עכשיו אחרי אוקוגו.
מאור נחלש מאוד ושה לי להבין איך שחקן עם יכולות טכניות גבוהות
לא מצליח לשמור על יכולת טובה לאורך זמן ועל שיפור האפקטיביות שלו.
אם כבר הזכרתם את אביתר אני חייב לציין שהוא ממש מאכזב
בתחילת העונה הוא הפתיע אותי אבל עכשיו הוא חזר לעצמו
ומציג יכולת חלשה מאוד.
אם שואלים אותי אני לא לוקח אותו איתי שנה הבאה.
לא מצליח לשמור על יכולת טובה לאורך זמן ועל שיפור האפקטיביות שלו.
אם כבר הזכרתם את אביתר אני חייב לציין שהוא ממש מאכזב
בתחילת העונה הוא הפתיע אותי אבל עכשיו הוא חזר לעצמו
ומציג יכולת חלשה מאוד.
אם שואלים אותי אני לא לוקח אותו איתי שנה הבאה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים