תראו את הראיון אני בטוח שראיתם אותו כבר אבל בכל זאת
https://www.youtube.com/watch?v=24CxiYY ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה מלך תגידו מה שתגידו ושהוא בן ז*** ושהוא מנ*אק ושהוא בונקסריט אבל הוא צודק הוא מדבר לענין ומדבר כמו שכולם פה מדברים למשל שאמרו שרוצים התקפי אז לא היו תוצאות ואז רצו יותר הגנתי וראיתי מליון דיונים פה על זה
ואני חושב שאולי הגיע הזמן שבאמת נקשיב לו, אולי באמת ננסה לשנות את ההרגלים אלה שהוא אמר ננסה לשנות את עצמנו ונתן יותר לקבוצה ונתן לשחקנים של ביטחון אחרי הכל אנחנו אלה שנשארים עם המעדון לא הוא, הוא יעזוב מתישהו הוא פה רק בשביל לקדם אותנו
לא ידוע אם הוא דבר מציבעות או מלא יודע מה אבל אני דווקא מאמין לו אני איתוו ואני בעד לשנות, בעד השינוי נגד הקללות וכל זה ואני בעד לעודד את הקבוצה גם בפיגור וגם בהפסדים אחרי הכל כולנו בני אדםם וגם החשקנים וגם המאמן צריכים ביטחון וגם הם יכולים להפסיד לפעמים ותאמינו לי שאם יהיה להם ביטחון זה לא יקרה כל כך הרבה כי יש לנו קבוצה מצוינת עם שחקנים מעולים עם סגל שלפי דעתי הוא מתאים לליגת העל רק צריך עוד קצת שיפורים אבל לא משהו רצייני, וזה לא חוכמה לעודד רק אחרי ניצחון!
גיא לוי מלך
Re: גיא לוי מלך
וואי, די להתעסק איתו, לטוב ולרע.
לא מתכוונת להביע את הדעה שלי עליו , שילך שישאר ..
לא אכפת לי.
העיקר לעלות ליגה, מצידי עם משחק מסריח וגול בדקה ה-90 (הגיע הזמן שגם אנחנו נעשה את זה
)
מלך לא מלך , שגם הוא יפסיק להתעסק בקהל ובללות, שיתעלם, זה יעלם לבד. שיתעסק בעבודה שלו, הוא לא בא לפה לשנות סדרי עולם, הוא בא לאמן !
לא מתכוונת להביע את הדעה שלי עליו , שילך שישאר ..
לא אכפת לי.
העיקר לעלות ליגה, מצידי עם משחק מסריח וגול בדקה ה-90 (הגיע הזמן שגם אנחנו נעשה את זה

מלך לא מלך , שגם הוא יפסיק להתעסק בקהל ובללות, שיתעלם, זה יעלם לבד. שיתעסק בעבודה שלו, הוא לא בא לפה לשנות סדרי עולם, הוא בא לאמן !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!