אוהד קדוסי לאט לאט מעלה את נתוני הכיבושים שלו, הרבה בזכות המהירות והתנועה המצויינת שלו.
מצד שני, הוא שחקן נמוך שלא יכול ממש להתמודד עם בלמים גבוהים, ועם בעיטה חלשה כך שהוא לא מהווה איום על השער ממרחק.
השאלה היא האם יש היום בכלל חלוצים בסגנון הזה ברמות הגבוהות? לי אישית לא עולה משהו בראש. חלוץ שאין לו את האלמנטים שהזכרתי וכובש בעצם רק משערי "נגיעה" שנובעים ממהירות ומיקום נכון.
חלוץ בנגיעה
Re: חלוץ בנגיעה
אני חושב שיש אחד כזה, רוברטו קולאוטי שמו. ואליניב ברדה גם.
- אדומה דרומית
תכלס
ובניון נראה לי גם...
bs war מסכימה עם החתימה שלך חוץ מהסימני שאלה במשפט האחרון. כי זה בהחלט לא מאוחר!!!!
ובניון נראה לי גם...
bs war מסכימה עם החתימה שלך חוץ מהסימני שאלה במשפט האחרון. כי זה בהחלט לא מאוחר!!!!

יוסי בניון לא ממש חלוץ...אדומה דרומית כתב:תכלס
ובניון נראה לי גם...
ובקשר לחתימה, אין לדעת מה לגבי המשפט האחרון...

לא חושב שההגדרה מתאימה לקדוסי.
יש לו כבר כמה גולים בנגיחות, ואני חושב שעוצמת הבעיטה היא נגדרת ישירה של החוסר ביטחון שהוא סבל ממנו לאורח מחזורים ארוכים, הוא היה בועט כמו ילדה בת 3 כשהוא היה מגיע לשער, אני רוצה להאמין שאין באמת שחקן בארץ שזו העוצמת בעיטה שהוא יכול להגיע אלייה.
הרי לפניי 5 מחזורים אפילו חלוץ בנגיעה הוא לא היה.
יש לו כבר כמה גולים בנגיחות, ואני חושב שעוצמת הבעיטה היא נגדרת ישירה של החוסר ביטחון שהוא סבל ממנו לאורח מחזורים ארוכים, הוא היה בועט כמו ילדה בת 3 כשהוא היה מגיע לשער, אני רוצה להאמין שאין באמת שחקן בארץ שזו העוצמת בעיטה שהוא יכול להגיע אלייה.
הרי לפניי 5 מחזורים אפילו חלוץ בנגיעה הוא לא היה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אחמד סע מלוד זה השחקן שהיינו צריכים..
כבר כמה עונות הוא מסתובב בלאומית ואף אחד לא שם ליו עין,נתניה כבר עשתה רכישה מצויינת לעונה הבאה.
כבר כמה עונות הוא מסתובב בלאומית ואף אחד לא שם ליו עין,נתניה כבר עשתה רכישה מצויינת לעונה הבאה.