קצת היסטוריה וסטטיסטיקה כדי להמחיש למתקשים את התמונה:
- אדומה דרומית
קצת היסטוריה וסטטיסטיקה כדי להמחיש למתקשים את התמונה:
לא חסרים אנשים שטוענים כאן ובכל מקום אחר שיש לבאר שבע בעיה בוסרמיל. שזה משהו מנטלי, שלשחקנים "רועדות הרגליים" במגרש הביתי.
כך זה כבר שנים, "הלחץ" של הקהל וכולי...
אולם, יש הרבה המסרבים להקשיב, להבין ולהפנים את העניין. לא ממש מאשימה אותם כי מה זה אומר בעצם? שאנחנו האוהדים עושים נזק? זה נוגד את הטבע של הכדורגל! קבוצה אמורה להיות טובה יותר, אמורה לשמור על הנקודות בבית. למה כאן בבאר שבע זה שונה? יכול להיות שקשה לשחקנים לתפקד בוסרמיל לעיני אוהדיה המסורים? הכצעקתה?!
אז הנה כמה נתונים מעונות קודמות, עד עונת העליה ב - 2001, תסיקו את המסקנות לבד. מי שלא טוב במתמטיקה שייקח מחשבון.
בעונת העלייה - 01\00 : גם כשהקבוצה היתה במומנטום טוב, שהכל היה בסדר לכאורה והקבוצה עלתה ליגה, באר שבע הגיעה רק ל50% הצלחה בבית!
ניצחונות: 10 מתוך 20 משחקי בית (50%)
6 מתוך 18 משחקי חוץ (33%)
הפסדים: 4 מתוך 20 משחקי בית (20%)
4 מתוך 18 (22%)
6 תיקו בבית ו 6 בחוץ
סך הכל 42% הצלחה (ניצחונות)
רק אחרי 4 משחקי בית מפתיחת העונה הקבוצה הצליחה לנצח ולהשאיר את הנקודות בבית. במשחק הבית האחרון לעונה זו באר שבע הפסידה. (מישהו אמר "לחץ"?)
איך מסבירים?
עונת 02\01. בליגת העל: עולה מפלס ההפסדים. עונה ראשונה מזה שנים בליגת העל, האוהדים מתעוררים וחוזרים לוסרמיל, ברור לכל שלא הכל יהיה ורוד, עונת התאקלמות... דווקא השנה אפשר לראות שינוי מגמה: בבית מנצחים יותר ומפסידים פחות לעומת משחקי חוץ.
ניצחונות: 8 מתוך 17 משחקי בית (47%)
5 מתוך 16 משחקי חוץ (31%)
הפסדים: 6 מתוך 17 משחקי בית (35%)
8 מתוך 16 משחקי חוץ (50%)
תיקו: 3 מתוך 17 משחקי בית (17%)
2 מתוך 16 משחקי חוץ (12%)
סך הכל 39% הצלחה (ניצחונות)
עונת – 03\02: [/b]עונה שניה בליגת העל, זו העונה עם אחוז ההצלחה הגבוה ביותר מ2001 ועד היום, זה הכי קרוב ל"ביתי-מבצרי" בכל העשור האחרון. באר שבע עם רצף של 3 נצחונות בית בפתיחת העונה, הפסד שמקלקל ואז 4 ניצחונות ביתיים רצופים שנכללים ב8 משחקים ללא הפסד (הלוואי עלינו היום..)
ניצחונות: 10 מתוך 17 משחקי בית (59%)
תיקו: 1 בבית
5 בחוץ
סך הכל 45% הצלחה (ניצחונות)
עונת 04\03: בליגת העל. בסך הכל רק 4 הפסדים בבית בכל העונה! אין לחץ, הכל יחסית בסדר. אך שימו לב שהקבוצה ניצחה בבית ובחוץ אותה כמות משחקים עם יחס טוב יותר בחוץ. מה זה אומר בעצם?
הפסדים: 4 מתוך 17 בבית (23%)
6 מתוך 16 בחוץ (37%)
תיקו: 5 בבית, 2 בחוץ.
בך הכל 48% הצלחה (ניצחונות)
עונת 05\04: עונת הירידה ללאומית. קטסטרופה. 4 המשחקים האחרונים של באר שבע בעונה זה היא לא מצליחה לנצח, 2 הפסדים בחוץ ו2 תוצאות תיקו בבית. לא עמדו בלחץ.
ניצחונות: 4 (!) מתוך 16 משחקי בית (25%)
3 מתוך 17 משחקי חוץ (17%)
הפסדים: 5 מתוך 16 (31%)
8 מתוך 17 (47%)
תיק: 6 בבית, 5 בחוץ.
הרבה בלאגן שכלל חילופי מאמנים, אין שקט, אין תוצאות.
סך הכל 21% הצלחה (ניצחונות)
עונת 06\05: חזרה בליגה הלאומית. שימו לב לזה – באר שבע לא מצליחה לנצח בבית 7 משחקים רצופים מתחילת העונה! בחוץ היא ניצחה אחרי 4. על פי כמות המשחקים יש לה הצלחה זהה בבית ובחוץ מבחינת ניצחונות. אבל! בעוד שבחוץ נוצחה רק פעם אחת בלבד, בבית ספגה באר שבע 5 הפסדים, שחלקם הגדול היה תבוסות צורמות.
ניצחונות: 6 מתוך 17 משחקי בית (35%)
הפסדים: 5 מתוך 17 משחקי בית (29%)
1 (!) מתוך 16 משחקי חוץ (6%)
תיקו: 6 בבית וכ- 10 תוצאות תיקו בחוץ.
יש כאן הוכחה מספרית ברורה.
סך הכל 33% הצלחה (ניצחונות)
עונת 07\06: כאן בכלל המגמה היא ברורה – רק 4 נצחונות ביתיים מתוך 17 משחקי בית שזה בסביבות ה 22% מול 7 מתוך 16 בחוץ (בסביבות ה45%), 5 הפסדים בבית מול 4 בחוץ.
ניצחונות: 4 מתוך 17 משחקי בית (23%)
7 מתוך 16 משחקי חוץ (43%)
4 מתוך 16 משחקי חוץ (25%)
תיקו: 8 בבית ו5 בחוץ
סך הכל 33% הצלחה (בניצחונות)
עונת 08\07: עונה שעברה. משחק ראשון בעידן אלונה ברקת. פתיחת העונה בבית, באר שבע מפסידה 1-0 לרעננה. בעונה בה הציפיות פרצו את גבולות האטמוספרה, עונה בה הכל חשבו שכל הבעיות נפתרו ונעלמו כלא היו בעקבות הרכישה של ברקת וסילוקו של ההוא עם האולמות. אחוזי הניצחונות בבית לעונה זו עמדו על כ- 50% - 8 מתוך 16 משחקי בית. זה התחיל טוב, עם 4 ניצחונות ביתיים רצופים, אבל מאמנים סולקו והוחלפו כמו עונות השנה, השחקנים לא עמדו בלחץ העיר, בציפיות ובתקוות האוהדים, הקבוצה לא הצליחה לנצח בבית 5 משחקים רצופים. מבצר? עליה? בסוף העונה "נזכרה" באר שבע לנצח וב-5 המשחקים האחרונים של העונה ניצחה פעמיים בבית ו3 פעמים בחוץ, אבל זה כבר היה מאוחר מדי, לא עולים ליגה. אולי בפעם הבאה (השנה).
ניצחונות: 8 מתוך 16 משחקי בית (50%)
7 מתוך 17 משחקי חוץ (41%)
הפסדים: 5 מתוך 16 משחקי בית (31%)
5 מתוך 17 משחקי החוץ (29%)
תיקו: 4 בבית, 5 בחוץ
עונת 09\08- השנה, כשכמעט למן הרגע הראשון נוצר אי שקט סביב נושא המאמן והלחץ והדרישה שתמה תקופת ההתאקלמות והשנה רוצים לחגוג עליה - שימו לב לנתון הבא: הפועל באר שבע הפסידה השנה 4 מתוך 11 המשחקים ששוחקו בוסרמיל העונה, לעומת -0- בחוץ! (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה) ביתי מבצרי? האמנם?
ניצחונות: 5 מתוך 11 משחקי בית עד כה. (45%)
5 מתוך 10 משחקי חוץ עד כה. (50%)
הפסדים: 4 (!) מתוך 11 משחקי בית עד כה (36%)
0 מתוך 10 משחקי חוץ עד כה.
תיקו: 2 בבית, 5 בחוץ
סך הכל עד היום 47% הצלחה (ניצחונות)
עם כל הלחץ מסביב לקבוצה, עם כל הבלאגן סביב המאמן וחלק מהשחקנים, הקבוצה הגיעה בינתיים ל47% אחוזי הצלחה, אחד פחות מהעונה הכי מוצלחת של באר שבע בעשור האחרון!
אז לכל אלו שמתרפקים על זרי העבר, תתעוררו. הבית הוא כבר מזמן לא הבית וכמו שהביאו ציטוטים של אנשי כדורגל מלפני 20 שנה, יש אינספור ציטוטים של שחקני באר שבע בעונות שונות בעשור האחרון שטענו שקשה לשחק בבית ושיותר קל להם בחוץ. אפשר להתעצבן עליהם ולראות בזה ככפיות טובה ואפשר לנסות להבין מה הקטע ולראות מה ניתן לעשות כדי להחזיר את הימים היפים בהם "ביתי - מבצרי" לא היה סתם עוד סלוגן.
כי מצב הקבוצה הוא גם בידיים שלנו
כך זה כבר שנים, "הלחץ" של הקהל וכולי...
אולם, יש הרבה המסרבים להקשיב, להבין ולהפנים את העניין. לא ממש מאשימה אותם כי מה זה אומר בעצם? שאנחנו האוהדים עושים נזק? זה נוגד את הטבע של הכדורגל! קבוצה אמורה להיות טובה יותר, אמורה לשמור על הנקודות בבית. למה כאן בבאר שבע זה שונה? יכול להיות שקשה לשחקנים לתפקד בוסרמיל לעיני אוהדיה המסורים? הכצעקתה?!
אז הנה כמה נתונים מעונות קודמות, עד עונת העליה ב - 2001, תסיקו את המסקנות לבד. מי שלא טוב במתמטיקה שייקח מחשבון.
בעונת העלייה - 01\00 : גם כשהקבוצה היתה במומנטום טוב, שהכל היה בסדר לכאורה והקבוצה עלתה ליגה, באר שבע הגיעה רק ל50% הצלחה בבית!
ניצחונות: 10 מתוך 20 משחקי בית (50%)
6 מתוך 18 משחקי חוץ (33%)
הפסדים: 4 מתוך 20 משחקי בית (20%)
4 מתוך 18 (22%)
6 תיקו בבית ו 6 בחוץ
סך הכל 42% הצלחה (ניצחונות)
רק אחרי 4 משחקי בית מפתיחת העונה הקבוצה הצליחה לנצח ולהשאיר את הנקודות בבית. במשחק הבית האחרון לעונה זו באר שבע הפסידה. (מישהו אמר "לחץ"?)
איך מסבירים?
עונת 02\01. בליגת העל: עולה מפלס ההפסדים. עונה ראשונה מזה שנים בליגת העל, האוהדים מתעוררים וחוזרים לוסרמיל, ברור לכל שלא הכל יהיה ורוד, עונת התאקלמות... דווקא השנה אפשר לראות שינוי מגמה: בבית מנצחים יותר ומפסידים פחות לעומת משחקי חוץ.
תיקו: 3 מתוך 17 משחקי בית (17%)
2 מתוך 16 משחקי חוץ (12%)
סך הכל 39% הצלחה (ניצחונות)
עונת – 03\02: [/b]עונה שניה בליגת העל, זו העונה עם אחוז ההצלחה הגבוה ביותר מ2001 ועד היום, זה הכי קרוב ל"ביתי-מבצרי" בכל העשור האחרון. באר שבע עם רצף של 3 נצחונות בית בפתיחת העונה, הפסד שמקלקל ואז 4 ניצחונות ביתיים רצופים שנכללים ב8 משחקים ללא הפסד (הלוואי עלינו היום..)
ניצחונות: 10 מתוך 17 משחקי בית (59%)
תיקו: 1 בבית
5 בחוץ
עונת 04\03: בליגת העל. בסך הכל רק 4 הפסדים בבית בכל העונה! אין לחץ, הכל יחסית בסדר. אך שימו לב שהקבוצה ניצחה בבית ובחוץ אותה כמות משחקים עם יחס טוב יותר בחוץ. מה זה אומר בעצם?
הפסדים: 4 מתוך 17 בבית (23%)
6 מתוך 16 בחוץ (37%)
תיקו: 5 בבית, 2 בחוץ.
בך הכל 48% הצלחה (ניצחונות)
עונת 05\04: עונת הירידה ללאומית. קטסטרופה. 4 המשחקים האחרונים של באר שבע בעונה זה היא לא מצליחה לנצח, 2 הפסדים בחוץ ו2 תוצאות תיקו בבית. לא עמדו בלחץ.
ניצחונות: 4 (!) מתוך 16 משחקי בית (25%)
3 מתוך 17 משחקי חוץ (17%)
הפסדים: 5 מתוך 16 (31%)
8 מתוך 17 (47%)
תיק: 6 בבית, 5 בחוץ.
הרבה בלאגן שכלל חילופי מאמנים, אין שקט, אין תוצאות.
סך הכל 21% הצלחה (ניצחונות)
עונת 06\05: חזרה בליגה הלאומית. שימו לב לזה – באר שבע לא מצליחה לנצח בבית 7 משחקים רצופים מתחילת העונה! בחוץ היא ניצחה אחרי 4. על פי כמות המשחקים יש לה הצלחה זהה בבית ובחוץ מבחינת ניצחונות. אבל! בעוד שבחוץ נוצחה רק פעם אחת בלבד, בבית ספגה באר שבע 5 הפסדים, שחלקם הגדול היה תבוסות צורמות.
ניצחונות: 6 מתוך 17 משחקי בית (35%)
1 (!) מתוך 16 משחקי חוץ (6%)
תיקו: 6 בבית וכ- 10 תוצאות תיקו בחוץ.
יש כאן הוכחה מספרית ברורה.
סך הכל 33% הצלחה (ניצחונות)
עונת 07\06: כאן בכלל המגמה היא ברורה – רק 4 נצחונות ביתיים מתוך 17 משחקי בית שזה בסביבות ה 22% מול 7 מתוך 16 בחוץ (בסביבות ה45%), 5 הפסדים בבית מול 4 בחוץ.
ניצחונות: 4 מתוך 17 משחקי בית (23%)
7 מתוך 16 משחקי חוץ (43%)
4 מתוך 16 משחקי חוץ (25%)
תיקו: 8 בבית ו5 בחוץ
סך הכל 33% הצלחה (בניצחונות)
עונת 08\07: עונה שעברה. משחק ראשון בעידן אלונה ברקת. פתיחת העונה בבית, באר שבע מפסידה 1-0 לרעננה. בעונה בה הציפיות פרצו את גבולות האטמוספרה, עונה בה הכל חשבו שכל הבעיות נפתרו ונעלמו כלא היו בעקבות הרכישה של ברקת וסילוקו של ההוא עם האולמות. אחוזי הניצחונות בבית לעונה זו עמדו על כ- 50% - 8 מתוך 16 משחקי בית. זה התחיל טוב, עם 4 ניצחונות ביתיים רצופים, אבל מאמנים סולקו והוחלפו כמו עונות השנה, השחקנים לא עמדו בלחץ העיר, בציפיות ובתקוות האוהדים, הקבוצה לא הצליחה לנצח בבית 5 משחקים רצופים. מבצר? עליה? בסוף העונה "נזכרה" באר שבע לנצח וב-5 המשחקים האחרונים של העונה ניצחה פעמיים בבית ו3 פעמים בחוץ, אבל זה כבר היה מאוחר מדי, לא עולים ליגה. אולי בפעם הבאה (השנה).
ניצחונות: 8 מתוך 16 משחקי בית (50%)
7 מתוך 17 משחקי חוץ (41%)
הפסדים: 5 מתוך 16 משחקי בית (31%)
5 מתוך 17 משחקי החוץ (29%)
תיקו: 4 בבית, 5 בחוץ
עונת 09\08- השנה, כשכמעט למן הרגע הראשון נוצר אי שקט סביב נושא המאמן והלחץ והדרישה שתמה תקופת ההתאקלמות והשנה רוצים לחגוג עליה - שימו לב לנתון הבא: הפועל באר שבע הפסידה השנה 4 מתוך 11 המשחקים ששוחקו בוסרמיל העונה, לעומת -0- בחוץ! (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה) ביתי מבצרי? האמנם?
ניצחונות: 5 מתוך 11 משחקי בית עד כה. (45%)
5 מתוך 10 משחקי חוץ עד כה. (50%)
הפסדים: 4 (!) מתוך 11 משחקי בית עד כה (36%)
0 מתוך 10 משחקי חוץ עד כה.
תיקו: 2 בבית, 5 בחוץ
סך הכל עד היום 47% הצלחה (ניצחונות)
עם כל הלחץ מסביב לקבוצה, עם כל הבלאגן סביב המאמן וחלק מהשחקנים, הקבוצה הגיעה בינתיים ל47% אחוזי הצלחה, אחד פחות מהעונה הכי מוצלחת של באר שבע בעשור האחרון!
אז לכל אלו שמתרפקים על זרי העבר, תתעוררו. הבית הוא כבר מזמן לא הבית וכמו שהביאו ציטוטים של אנשי כדורגל מלפני 20 שנה, יש אינספור ציטוטים של שחקני באר שבע בעונות שונות בעשור האחרון שטענו שקשה לשחק בבית ושיותר קל להם בחוץ. אפשר להתעצבן עליהם ולראות בזה ככפיות טובה ואפשר לנסות להבין מה הקטע ולראות מה ניתן לעשות כדי להחזיר את הימים היפים בהם "ביתי - מבצרי" לא היה סתם עוד סלוגן.
כי מצב הקבוצה הוא גם בידיים שלנו
נערך לאחרונה על ידי אדומה דרומית ב 02 מרץ 2009, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: קצת היסטוריה וסטטיסטיקה כדי להמחיש למתקשים את התמונה:
מוזר מאוד למה אין תגובות
דורון, שי וחבריהם היכן אתם???
מה קרה? לא מגיבים כיש עובדות? כי איתן אי אפשר להתווכח!!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
למה שיגיבו כשהם רואים את האמת ?
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
אני יכול להבין מה אתה רוצה ממני???מוטי כתב:מוזר מאוד למה אין תגובות
אמרתי מתחילת העונה משהו נגד המאמן????
אמרתי משהו נגד הקהל חוץ מקומץ החוליגנים שהורסים את הכל????
אם לא התכוונת אליי אלא לדורון אחר אז סבבה, אם התכוונת אליי אז אודה לך מאוד אם תסביר איפה
אני טעיתי, יום טוב.
- אדומה דרומית
מוטי, לא להלהיט פה רוחות בבקשה
לא רוצה לפתח פה וויכוח סרק, מי שיש לו משהו להגיד על הסטטיסטיקה, על העובדות, על איך מסבירים את זה, איך מטפלים בזה, אני יותר מאשמח.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מוטי, אני חייב להגיד שדורון לא נגד המאמן.דורון כהן כתב:
אני יכול להבין מה אתה רוצה ממני???
אמרתי מתחילת העונה משהו נגד המאמן????
אמרתי משהו נגד הקהל חוץ מקומץ החוליגנים שהורסים את הכל????
אם לא התכוונת אליי אלא לדורון אחר אז סבבה, אם התכוונת אליי אז אודה לך מאוד אם תסביר איפה
אני טעיתי, יום טוב.
האובייקט שהוא רודף אחריו הוא אופיר חיים. למרות שגם פה אני בטוח שהוא יודה בטעות בסוף העונה ואף הבטיח לאכול כובע.

חחחחחחחחחחחחח
וואלה הרגתם אותי עכשיו!
זה בדיוק מה ששי טוען, אין לחץ לא בטיח, המצב בדיוק כמו שהיה לפני גיא לוי אז שיתעסק בכדורגל ולא יבכה על לחץ.
ואני לא נגד המאמן, אני בעד הפועל באר-שבע!!![בניגוד למאמן שמחפש רק את טובתו האישית].
וואלה הרגתם אותי עכשיו!
זה בדיוק מה ששי טוען, אין לחץ לא בטיח, המצב בדיוק כמו שהיה לפני גיא לוי אז שיתעסק בכדורגל ולא יבכה על לחץ.
ואני לא נגד המאמן, אני בעד הפועל באר-שבע!!![בניגוד למאמן שמחפש רק את טובתו האישית].
מאיר זה שזה היה בעבר לא אומר שאין את זה עכשיו, כבר שנים לשחקנים רועדות הרגליים שהם נכנסים לבאר שבע.המאירי כתב:חחחחחחחחחחחחח
וואלה הרגתם אותי עכשיו!
גם לשחקנים יש חלק לא קטן בזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא רק שאני לא נגד המאמן, אני מבין הבודדים שחושב שהוא גאון כדורגל.אביאל כתב: מוטי, אני חייב להגיד שדורון לא נגד המאמן.
האובייקט שהוא רודף אחריו הוא אופיר חיים. למרות שגם פה אני בטוח שהוא יודה בטעות בסוף העונה ואף הבטיח לאכול כובע.
מתחילת העונה אמרתי בואו ניתן לגיא לוי סיבוב אחד של חסד בטרם נשפוט אותו לחיוב או לשלילה.
במשך סיבוב שלם לא פציתי פה נגד המאמן, אחרי סיבוב וקצת הוא התמקם במקום השני.
אבל לקומץ החוליגנים זה לא היה מספיק , אז הם דרשו לשנות את שיטת המשחק "להתקפית".
אז המאמן שינה את שיטת המשחק (זה לא עזר נגד הקללות) אבל שום דבר לא מספק אנשים.
אין לי כוח לרשום את כל הישגיו של גיא לוי כמאמן , אני צריך 20 דפים.......
אני חושב שמדובר בגאון כדורגל!! אבל אני יודע שאני בעמדת מיעוט לכן לא ארחיב את הדיבור, בלי כל קשר את העונה המאמן יסיים בוודאות, בסוף העונה אלונה תחליט אם צריך לתת לו את המושכות בליגת העל או לא, תפקידנו האוהדים זה להתעסק בעידוד ולא בהחלטות מסוג אלה.
אופיר חיים???אתה יכול להזכיר לי מה הוא עשה ביום שישי חוץ מלהתרוצץ כמו ברווז????
התפוקה של אופיר מאז חזר לליגה זה גול (נגד חיפה) ובישול (נגד נצרת), את הגול בגביע אני לא מחשיב, אני יאכל בכיף את הכובע , אבל בשביל זה אני דורש תפוקה הרבה יותר גבוהה, בינתיים כל מה שנותר לי הוא לתפוס מחסה מפני אופיר חיים!!
ההסבר- ביום שישי אני מתדלק קבוע בפז האיצטדיון, בכניסה לתחנה יש תמרור שבו מצוייר איש עם ידיים על הראש, שאלתי את בעל התחנה לפשר הדבר , הוא הסביר לי שזה תמרור שאומר זהירות אופיר חיים בועט כדור.........שיהיה בריא קונילמל (אופיר חיים)
עכשיו תבין שכל הקישקוש של גיא על לחץ זה רק הוא ולא אחר.ניב כתב:
מאיר זה שזה היה בעבר לא אומר שאין את זה עכשיו, כבר שנים לשחקנים רועדות הרגליים שהם נכנסים לבאר שבע.
גם לשחקנים יש חלק לא קטן בזה.
כבר אמרו טובים ממני "מי שלא יכול לעמוד בלחץ שיחפש מקצוע אחר".
- אדומה דרומית
איך הגעת למסקנה שאין לחץ אני לא יודעת. בגלל שאחוזי ההצלחה גבהוים כמעט כמו השנה הטובה בעשור? אבל איך אתה מסביר שספגנו 4 הפסדים בבית לעומת....? אני לא רוצה לפתוח פה אז אני לא כותבת מה 
צודק במאה אחוז שכולנו צריכים לשים את טובת הקבוצה כעדיפות ראשונה!
תראו את האוהדים של חולון בכדורסל, תפסו את עצמם בידיים, עודדו גם כשלא היה מזהיר והנה, תראה את חולון... לעומת זאת תראה את אוהדי בית"ר בכדורגל... ל-ח-ץ.
מאירי אני מתה עליך בלי שום קשר, אתה יודע
נתראה ברעננה!

תראו את האוהדים של חולון בכדורסל, תפסו את עצמם בידיים, עודדו גם כשלא היה מזהיר והנה, תראה את חולון... לעומת זאת תראה את אוהדי בית"ר בכדורגל... ל-ח-ץ.

נתראה ברעננה!
אני אומר שאין לחץ???אדומה דרומית כתב:איך הגעת למסקנה שאין לחץ אני לא יודעת. בגלל שאחוזי ההצלחה גבהוים כמעט כמו השנה הטובה בעשור? אבל איך אתה מסביר שספגנו 4 הפסדים בבית לעומת....? אני לא רוצה לפתוח פה אז אני לא כותבת מה
נתראה ברעננה!
אני רק אומר שהלחץ שעל גיא לוי והשחקנים הוא בדיוק כמו שהיה לפניו למרקו או ללופא ואפילו לאלי פוקס.
אז מי שלא יכול לעמוד בלחץ הזה מוזמן להניח את המפתחות, אבל בשביל זה צריך מישהו בעל כבוד..... וזה לא גיא.
ברור שגם אני חולה עליך ואנחנו נתראה ברעננה!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אתה מוזמן לקרוא שוב פעם ושוב פעם חברי היקרהמאירי כתב:אני אומר שאין לחץ???
אני רק אומר שהלחץ שעל גיא לוי והשחקנים הוא בדיוק כמו שהיה לפניו למרקו או ללופא ואפילו לאלי פוקס.
אז מי שלא יכול לעמוד בלחץ הזה מוזמן להניח את המפתחות, אבל בשביל זה צריך מישהו בעל כבוד..... וזה לא גיא.
ברור שגם אני חולה עליך ואנחנו נתראה ברעננה!
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=116" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
הוא עומד בלחץ, השחקנים לא! זו הבעיה.
לא הוא זה שצריך לרוץ ולהבקיע, ולא הוא שצריך לשמור על השער של אסי. ומה תגיד? אף אחד לא עומד בלחץ? אז למה ליצור אותו? הרי הוא לא הראשון שמקללים וכנראה גם לא האחרון. מאמנים מתחלפים כאן בקצב מסחרר. חבל שלא בדקתי בכל עונה כמה מאמנים היו...
הרי ברור לך שזה שיבוא אחריו, מתי שזה לא יהיה, גם יסבול פה אחרי חודש חסד. ושחקנים? גם שהם ילכו? נו באמת. לא יותר פשוט למתן קצת את הלחץ? הרבה יותר פשוט. לא בשבילו, בשבילנו, כי אם השחקנים ישחקו טוב יותר, כולנו נהנה מזה
לא הוא זה שצריך לרוץ ולהבקיע, ולא הוא שצריך לשמור על השער של אסי. ומה תגיד? אף אחד לא עומד בלחץ? אז למה ליצור אותו? הרי הוא לא הראשון שמקללים וכנראה גם לא האחרון. מאמנים מתחלפים כאן בקצב מסחרר. חבל שלא בדקתי בכל עונה כמה מאמנים היו...
הרי ברור לך שזה שיבוא אחריו, מתי שזה לא יהיה, גם יסבול פה אחרי חודש חסד. ושחקנים? גם שהם ילכו? נו באמת. לא יותר פשוט למתן קצת את הלחץ? הרבה יותר פשוט. לא בשבילו, בשבילנו, כי אם השחקנים ישחקו טוב יותר, כולנו נהנה מזה
נשמה שלי! אילו הוא היה עומד בלחץ הוא לא היה נוםל כל שבת בפליטות פה אוויליות.אדומה דרומית כתב:הוא עומד בלחץ, השחקנים לא! זו הבעיה.
גיא לא הראשון ובטח שלא האחרון שמקללים, אבל הוא משתמש בזה כסיבה לכישלון במקום לפעול כנגד זה הוא נופל לתוך זה.