טוב כמובן שזה קצת להקדים את המאוחר, אבל אנשים פה רוקדים עם השחקנים על הגגות של מכוניות, אז אני מניח שאפשר גם לדבר על אירופה.
עשיתי מחקר קצרצר ולהלן התוצאות - אני מניח שרובכם יודעים רוב מה שכתוב פה אבל לא הכל.
אנחנו מתחילים מסיבוב 2 באירופה ולא מדורגים. עלולים לקבל קבוצה חזקה (למשל סלטיק זלצבורג, באטה בוריסוב, דינמו זגרב או הכוכב האדום בלגרד).
הנקודה הקריטית: אם עפים בסיבוב 2 של מ. אלופות - נגמרה העונה האירופית. אין נפילה לליגה אירופית. זה יהיה בסביבות אמצע יולי.
סיבוב שלישי אם נעלה - נקבל את הדירוג של מי שאנחנו מעיפים. זה יהיה בסוף יולי-תחילת אוגוסט. אם עפים בסיבוב השלישי - נופלים ישר לפליאוף של הליגה האירופית (סיבוב אחרון לפני הבתים).
אם עוברים סיבוב שלישי - עולים לפליאוף על ליגת אלופות ואם לא עוברים אותו נכנסים אוטמטית לבתים של הליגה האירופית. הפליאוף יהיה ב-אמצע אוגוסט.
מסקנה: המשחקים הכי חשובים, שיקבעו את המשך דרכו של המועדון, אם הוא מקבל המון תקציבים, משתדרג, מתחיל לצבור נקודות דירוג, מאפשר לנו לבנות סגל חזק עוד יותר גם לליגה - ייערכו *באמצע יולי*. המשחק הראשון ב-12 או 13 והשני ב19 או 20 ביולי. ואין משם חזרה כי אם עפים משום עפים לקבינימט. שימו לב, אנחנו למעשה מקבלים מצב קשה הרבה יותר משנה שעברה שבו היה לנו סיכוי יותר טוב לעבור. בניגוד למכבי שקיבלו את אלופת מלטה בסיבוב הזה כי היו מדורגים - אנחנו מקבלים יריבה קשה - הרבה יותר קשה מת'ון שהעיפה אותנו שנה שעברה.
מסקנה של המסקנה - פשוט חייבים, *בכל מחיר* להשאיר את כל הזרים בדגש על אוגו, וואקמה, סוארס. לא משנה כמה נקבל עליהם, לא נצליח להביא זרים שיהיו מחוברים לקבוצה ובטח שלא יהיו בכושר, עד אמצע יולי. זה פשוט לא יקרה ואנחנו נצטער על זה מאד. חייבים להשאיר אותם, ולנסות להתחזק בעוד זר לפחות (אולי עוד אחד אם היוזמה של אלונה ומיץ' תתקבל) - רצוי על משבצת אחד המגנים (בוודאי אם דודזאדה יקבל הצעה מאירופה) או השוער, אבל זו כבר דעתי כמובן. מה שאני חושב אין בו מקום כמעט להתלבטות זה שחייבים להשאיר את הזרים לעוד עונה לפחות.
אירופה
Re: אירופה
עוד מוקדם, חכה עוד לפחות שבוע עם זה, ואז בע"ה נתחיל עם כל הספקולציות שאני אישית מת עליהן.
הקפצה של הטופיק, עליי.
הקפצה של הטופיק, עליי.
Re: אירופה
האתר הכי טוב לבדוק ולתעדכן מי יריבותינו האפשריות
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- אוהד בגולה
- הודעות: 352
- הצטרף: 14 מאי 2015, 10:37
- Title: קרייזי-רד
Re: אירופה
הספקולציות לא חשובות וברור לי שהעסק עוד לא גמור וכו' - צריך אבל להבין את המסקנה כמה קריטיים וקשים מאד יהיו המשחקים באמצע יולי וכמה אין מצב למכור את אוגו ו-וואקמה אם רוצים לעבור אותם - אם וכאשר, עמה יעמיק וגו'.Noam98 כתב:עוד מוקדם, חכה עוד לפחות שבוע עם זה, ואז בע"ה נתחיל עם כל הספקולציות שאני אישית מת עליהן.
הקפצה של הטופיק, עליי.
Re: אירופה
בואו נקווה שנקבל את דינאמו טיביליסי, זה הכי טוב שאפשר לבקש מבין האופציות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
Re: אירופה
אסור לשכוח שאין לנו את שיר צדק ואני לא יודע מה יהיה מצבו של הובאן אחרי היורוdoctorslayer כתב:בואו נקווה שנקבל את דינאמו טיביליסי, זה הכי טוב שאפשר לבקש מבין האופציות.
- אורי אדום בנשמה
- הודעות: 16505
- הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 11:59
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: אירופה
אם נפסיד בחיפה ונקרוס בבית מול סכנין עם איזה תיקו או הפסד תהיה התאבדות המונית בבאר שבע..אורי אדום בנשמה כתב:יטחמז'לו, רותמים את העגלה לפני הסוסים.... שקט!
- The red one
- הודעות: 20633
- הצטרף: 03 יולי 2009, 13:03
Re: אירופה
הלו, הגזמתם, ואני כמו שאולי עקבתם אחד שבטוח שזה שלנו.
נפתח אשכול מסודר על אירופה כשנדע הכל.
נפתח אשכול מסודר על אירופה כשנדע הכל.