אפשר לפתוח פה מחול שדים שלם, להיכנס לפאניקה וכו' וכו' וכו'.
קחו נשימה עמוקה, זה עדיין ברגליים שלנו.
להוריד לחץ, אצל כולם עובר התסריט שזהבי שוב יעשה את מה שעשה אז, ששוב שוברים את שיאי הלוזריות של עולם הכדורגל אבל באמת שזה לא יתן כלום.
עולים שבוע הבא ועושים את זה כמו גדולים.
הכל בראש. זה תלוי בנו, בטרנר אין מצב שלא עושים את זה.
להרים את הראש
- red and white
- Title: Almog
Re: להרים את הראש
+10000yossi כתב:אפשר לפתוח פה מחול שדים שלם, להיכנס לפאניקה וכו' וכו' וכו'.
קחו נשימה עמוקה, זה עדיין ברגליים שלנו.
להוריד לחץ, אצל כולם עובר התסריט שזהבי שוב יעשה את מה שעשה אז, ששוב שוברים את שיאי הלוזריות של עולם הכדורגל אבל באמת שזה לא יתן כלום.
עולים שבוע הבא ועושים את זה כמו גדולים.
הכל בראש. זה תלוי בנו, בטרנר אין מצב שלא עושים את זה.
לאט לאט הלחץ דם יורד, והמוח מתחיל לתפקד כרגיל.
נכון, מעצבן, כואב, שוב עושים במכנסיים.
אבל אם מרעידים את טרנר, ומנצחים, גם 50-0 של מכבי על חיפה לא יעזור.

הלחץ , השחקנים יעלו עם משקולות 70 קילו על הרגליים , משחק היסטורי , לא קל בכלל.maor20094 כתב:לאט לאט הלחץ דם יורד, והמוח מתחיל לתפקד כרגיל.
לא לאבד את הראש - זה שלנו!
יותר מותח - יותר מתוק!
אין כמו לחגוג אליפות בטרנר!
יותר מותח - יותר מתוק!
אין כמו לחגוג אליפות בטרנר!
בדקה ה50 מישהו צריך להפיץ שמועה שקרית שמכבי בפיגור.
זה עבד טוב נגד בית"ר ועורר את השחקנים
זה עבד טוב נגד בית"ר ועורר את השחקנים
הכל תלוי בנו, עדיין. במקום שמכבי יבואו עם הראש באדמה אנחנו מתנדבים למלא את התפקיד.
אסור להתייחס לשום פיפס שנאמר בתקשורת לגבי פייר פליי או משהו בסגנון. שיעבדו טקטית איך לנצח תמשחק, זהו. לא מעניין אותי אם סכנין תיתן לנו או מכבי חיפה תיתן להם. זה רק הופך את זה ליותר מתוח, יותר מתוק. אנחנו צריכים פרץ שמחה גדול יותר, כדי לכפר על כל המרורים, אין מה לעשות.
אסור להתייחס לשום פיפס שנאמר בתקשורת לגבי פייר פליי או משהו בסגנון. שיעבדו טקטית איך לנצח תמשחק, זהו. לא מעניין אותי אם סכנין תיתן לנו או מכבי חיפה תיתן להם. זה רק הופך את זה ליותר מתוח, יותר מתוק. אנחנו צריכים פרץ שמחה גדול יותר, כדי לכפר על כל המרורים, אין מה לעשות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

או שאולי זה יהיה עוד מרור לאוסףGuevara כתב:הכל תלוי בנו, עדיין. במקום שמכבי יבואו עם הראש באדמה אנחנו מתנדבים למלא את התפקיד.