התקשורת הצהובה והמזורגגת !
התקשורת הצהובה והמזורגגת !
מעניין....
מאז אתמול בלילה כל אמצעי התקשורת עסוקים רק בסכנין, יפתחו רגליים כן או לא ? יתנו לבאר שבע ? ועוד ועוד...ראיונות וכתבות.
האלו !!! מה קורה עם מכבי חיפה ? מה בנוגע לזה שהם ישחקו עם חצי הרכב מול מכבי ? מה בנוגע להאם הם ילחמו....
אז כן, זה ממש לא מעניין את כתבלבי מכבי הפרושים באופן רוחבי בכל ערוץ תקשורת אפשרי, הם מבחינתם כבר ניצחו את חיפה.
עכשיו כל המטרה היא בהפוך על הפוך לגרום לסכנין להלחם גם אם זה נגד רצונם הטיבעי.
כי הרי מי בישראל רוצה בטובת מכבי מלבד אוהדי מכבי ?
מאז אתמול בלילה כל אמצעי התקשורת עסוקים רק בסכנין, יפתחו רגליים כן או לא ? יתנו לבאר שבע ? ועוד ועוד...ראיונות וכתבות.
האלו !!! מה קורה עם מכבי חיפה ? מה בנוגע לזה שהם ישחקו עם חצי הרכב מול מכבי ? מה בנוגע להאם הם ילחמו....
אז כן, זה ממש לא מעניין את כתבלבי מכבי הפרושים באופן רוחבי בכל ערוץ תקשורת אפשרי, הם מבחינתם כבר ניצחו את חיפה.
עכשיו כל המטרה היא בהפוך על הפוך לגרום לסכנין להלחם גם אם זה נגד רצונם הטיבעי.
כי הרי מי בישראל רוצה בטובת מכבי מלבד אוהדי מכבי ?
- The red one
Re: התקשורת הצהובה והמזורגגת !
טוב עוד מישהו רוצה לפתוח על זה אשכול? יאללה זיינתם ת׳שכל
די!! לא מעניין!!
תנו להם להתעסק עם התקשורת ולנו לעשות את העבודה. כמו לפני שבועיים.
תנו להם להתעסק עם התקשורת ולנו לעשות את העבודה. כמו לפני שבועיים.
ומה הפתרון ? לא לקרוא תקשורת שבוע אחד, שימשיכו לדבר, הגיע הזמן שאנחנו נדבר במגרש סוף סוף.

אני הייתי מנתק את האינטרנט בכל האיצטדיון במהלך המשחק.
זה הפתרון הכי טוב.
זה הפתרון הכי טוב.
אחח אלוהים כמה הם שמחים שיש לנו את האוהדים החמורים שמתרגשים מכל הכתבות צבע האלה וינסו להשיב מלחמה. כאילו זה מעניין מישהו. שידברו עד מחר, מצידי לנצח עם גול עצמי של עותמאן. רק אנחנו קיימים, לא להתעסק בשום דבר אחר!!!!! פשוט לא מעניין
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
חלאס להתבכיין, התקשורת מפרגנת לנו כל העונה.
אתה טועה.Guevara כתב:אחח אלוהים כמה הם שמחים שיש לנו את האוהדים החמורים שמתרגשים מכל הכתבות צבע האלה וינסו להשיב מלחמה. כאילו זה מעניין מישהו. שידברו עד מחר, מצידי לנצח עם גול עצמי של עותמאן. רק אנחנו קיימים, לא להתעסק בשום דבר אחר!!!!! פשוט לא מעניין
הכתבים לא פונים אל הקהל שלנו ולא אל הקהל של מכבי....מדובר בלחץ פסיכולוגי שמופנה כלפי הנהלת ושחקני סכנין, הכתבים אוהדי מכבי מכוונים לשם ורק לשם.
תארו לכם עכשיו שאתם שחקני סכנין וכל שעה כותרת ועוד כותרת ועוד אחת.....בסגנון הזה :
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 81,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה זה יעשה לכם ? ותראו איך זה משרת את מכבי ואוהדיה בתקשורת הצהובה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 81,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה זה יעשה לכם ? ותראו איך זה משרת את מכבי ואוהדיה בתקשורת הצהובה.
למה אף מילה לא מכוונת למכבי חיפה?!
זה מרתיח אותי!!!!!
זה מרתיח אותי!!!!!
אצל חיפה חצי קבוצה מורחקת והחצי השני פצועים ו מדברים על סכנין לא רוצה לדעת מה יקרה אם אנחנו לא ניקח האיצטדיון יתפוצץ
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על זה החרדים אומרים ולשם שינוי אני מסכים איתם: "תשקורת"...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
זה שקוף שכל השבוע יתעסקו בתקשורת איך סכנין יפתחו רגליים ושאנחנו נגמור את הסיפור במחצית הראשונה, מראיינים את אנשי סכנין ואומרים להם שהם יסגרו חשבון עם מכבי ושהם לא יתאמצו מולנו וכו'. עזבו, זה לא צריך להעסיק אותנו, אנחנו צריכים לבוא ופשוט לקחת את האליפות ולא להאמין שסכנין, "ייתנו לנו אותה". לא מעניין בכלל אם סכנין ישקיעו 50% או 200%,אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו, אנחנו קבוצה יותר טובה ומשחקים בבית.
אם לא ננצח-לא מגיעה לנו האליפות.
חד משמעי ותוסיף אלף סימני קריאה.simply-red כתב:זה שקוף שכל השבוע יתעסקו בתקשורת איך סכנין יפתחו רגליים ושאנחנו נגמור את הסיפור במחצית הראשונה, מראיינים את אנשי סכנין ואומרים להם שהם יסגרו חשבון עם מכבי ושהם לא יתאמצו מולנו וכו'. עזבו, זה לא צריך להעסיק אותנו, אנחנו צריכים לבוא ופשוט לקחת את האליפות ולא להאמין שסכנין, "ייתנו לנו אותה". לא מעניין בכלל אם סכנין ישקיעו 50% או 200%,אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו, אנחנו קבוצה יותר טובה ומשחקים בבית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך, זה שקוף שכל השבוע יעסקו בסכנין מולנו ובסוף סכנין תתן משחק הקרבה וחיפה יהיו אלו שיפתחו רגליים ויעלו עם הרכב חלש להחריד...simply-red כתב:זה שקוף שכל השבוע יתעסקו בתקשורת איך סכנין יפתחו רגליים ושאנחנו נגמור את הסיפור במחצית הראשונה, מראיינים את אנשי סכנין ואומרים להם שהם יסגרו חשבון עם מכבי ושהם לא יתאמצו מולנו וכו'. עזבו, זה לא צריך להעסיק אותנו, אנחנו צריכים לבוא ופשוט לקחת את האליפות ולא להאמין שסכנין, "ייתנו לנו אותה". לא מעניין בכלל אם סכנין ישקיעו 50% או 200%,אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו, אנחנו קבוצה יותר טובה ומשחקים בבית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!