סכנין בלחץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

סכנין בלחץ

שליחה על ידי גדי »

זה לא הולך להיות משחק של קבוצה בלחץ של 40 שנה אל מול קבוצה משוחררת. שתי הקבוצות תעלנה למגרש עם משקולות ואם הבנה שלכל מה שיקרה תהיינה השלכות מרחיקות לכת.

תארו לכם לקנדיל או קדוש יעשו טעות קשה ? הם יכולים לסיים קריירה כמו איתן טייב.
חליילה יקבל אדום ? יגידו מכור. אבידור יחמיץ שער ? יגידו מכור.

בקיצור גם על סכנין יש הרבה לחץ. לא יודע אם זה לטובתנו.
הדבר שהכי מפחיד אותי זה שהם ישחקו על זמן ויתחילו לשכב על הדשא יחד עם בונקר. קשה לנו נגד סגנון כזה ויחד עם הלחץ שיהיה זה מתכון לאסון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: סכנין בלחץ

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניצחון קל שלנו.

כבר במחצית כולנו נרגע....

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מביך, כל הקטע הזה.

מכבי חיפה עולה עם פאקינג נוער, יותר לא ספורטיבי מזה אין.

כולם כבר אומרים שמכבי תנצח את חיפה בקל, איך התקשורת/מכבי יכולים להטיף מוסר בכלל זה נשמע לא הגיוני בעליל,
לראות את כל הפלאפון שלי מוצף בהתראות על " אבוקסיס: המשחק תלוי בב"ש " רק מעצים את הרעיון שסכנין פוחדת לצאת פה לא בסדר,
והם יבואו באטרף, למה אף אחד לא מדבר על המשחק של חיפה ומכבי ? מה קורה פה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דיי דיי גדי אני לא מאמין שאתה נכנס לזה.

נתנו לסכנין כבר רביעייה העונה ועוד בחוץ..חלאס כבר לפחד על הקטע הזה...שום קריירה לא תהרס לשום אדם, אלא אם כן באמת יהיה משהו מגוזם וזה ל-א הולך לקרות.

זה לא שאנחנו לא כובשים כבר 8 משחקים שפתאום אם ניתן שלושה שערים זה יהיה חשוד.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לא מדבר מהצד שלנו.
מדבר מהצד של סכנין. מדבר על איך הם יופיעו בגלל הלחץ הזה. לכאורה זה משחק שאין להם מה להפסיד בו אבל במצב הנוכחי זה יהיה בדיוק הפוך.
במצב רגיל אין סיבה לשוער שלהם למשוך זמן מהדקה השנייה. במצב רגיל לחליילה אין סיבה להיכנס בכל דבר שעובר לידו.
הם יהיו בלחץ כי כולם יסתכלו עליהם. זה גם יכול לעבוד לטובתנו.

אני רק פותח דיון על המשמעות המקצועית של זה ולא על עניין הספוטיביות כן או לא. זה בכלל לא העניין כי אנחנו אמורים לנצח וזו לא תהיה הפתעה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב: במצב רגיל אין סיבה לשוער שלהם למשוך זמן מהדקה השנייה. במצב רגיל לחליילה אין סיבה להיכנס בכל דבר שעובר לידו.
אתה טועה.

קנדיל בזבז נגדנו זמן בכל המשחקים העונה וחלאיילה נכנס בכל דבר שזז תמיד. זה בדיוק המצב הרגיל של שלהם. ותן לי לתת לך ספויילר - הם יעשו את זה גם בשבת, אולי לא באותה תדירות, אבל יעשו.

הם לא יוכלו למהר מדיי עם הכדור וגם לא יוכלו לא להכנס לתאקל אחד כל המשחק. זה בלי קשר ללחץ שמופעל עלייהם או לא.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה.

קנדיל בזבז נגדנו זמן בכל המשחקים העונה וחלאיילה נכנס בכל דבר שזז תמיד. זה בדיוק המצב הרגיל של שלהם. ותן לי לתת לך ספויילר - הם יעשו את זה גם בשבת, אולי לא באותה תדירות, אבל יעשו.

הם לא יוכלו למהר מדיי עם הכדור וגם לא יוכלו לא להכנס לתאקל אחד כל המשחק. זה בלי קשר ללחץ שמופעל עלייהם או לא.
זו הנקודה שלי. לכאורה קבוצה משוחררת אבל בפועל קבוצה לחוצה שתשחק על תיקו.
יהיה סיר לחץ מצידנו והם עלולים להוציא 15,500+11 אנשים משיווי משקל.

סמל אישי של משתמש
The red one

יהיה סיר לחץ מצידנו בלי קשר, גדי. בלי קשר!

אם מכבי עולים ליתרון מול חיפה לפני שאנחנו כובשים בטרנר, האצטדיון עתיד לקרוס. זה לא קשור לסכנין ולא לאף קבצה אחרת.

הקבוצה שלנו צריכה לשחק את המשחק הרגיל שלה (-לא- מה שהיה בסמי עופר) , להיות שקטה, לעמוד טוב על המגרש ולנצח. בדיוק כמו שעשינו כל כך הרבה פעמים העונה.

סכנין לא פקטור פה. הם לא ייתנו לנו. הם לא ייתנו לנו אם ידברו עלייהם והם לא ייתנו עלייהם אם לא ידברו עלייהם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מקווה שהאוהדים שיושבים מעל הספסל של סכנין "יתאפקו", ולא יקללו את אבוקסיס, ילדיו, אשתו ואמא שלו כל המשחק. חסר לנו שגם הוא יפתח אנטי כלפינו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יהיה סיר לחץ מצידנו בלי קשר, גדי. בלי קשר!

אם מכבי עולים ליתרון מול חיפה לפני שאנחנו כובשים בטרנר, האצטדיון עתיד לקרוס. זה לא קשור לסכנין ולא לאף קבצה אחרת.

הקבוצה שלנו צריכה לשחק את המשחק הרגיל שלה (-לא- מה שהיה בסמי עופר) , להיות שקטה, לעמוד טוב על המגרש ולנצח. בדיוק כמו שעשינו כל כך הרבה פעמים העונה.

סכנין לא פקטור פה. הם לא ייתנו לנו. הם לא ייתנו לנו אם ידברו עלייהם והם לא ייתנו עלייהם אם לא ידברו עלייהם.
אז זהו שכן. במצב שבלי הלחץ שמופעל עליהם הם היו באים לשחק משוחרר. עכשיו הם יבואו לשחק על תוצאה.
במשחק משוחרר אנחנו מנצחים אותם 9/10. במשחק על תוצאה זה סיפור אחר וכבר ראינו זאת.
אני לא מתבכיין. אני האחרון. אני אפילו משתעשע מהיסטריה של מכבי. זה יהפוך את הזכייה שלנו למתוקה יותר. אני פשוט חושב שהמצב שנוצר הולך לייצר משחק מסוג שונה.

גילוי נאות - הכותב לא לוקח בחשבון שום אפשרות מלבד צלחת. בעולם מקביל והיפוטתי ששם יקרה אסון אני לא אחראי למה שיקרה עם המשך החיים שלי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

למה הכנסנו את עצמנו.. איזה הפסד טפשי מול חיפה, פשוט הזוי!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:למה הכנסנו את עצמנו.. איזה הפסד טפשי מול חיפה, פשוט הזוי!
פשוט נורא. תיקו הייתה תוצאה נהדרת עבורנו בלי קשר להתפתחות המשחק. במקום זה רצנו להציל את המולדת ואיבדנו את האפשרות לעשות תיקו נגד סכנין.
פשוט הפקרות.
במקום שאנחנו נשחק על מתפרצות זה יצא הפוך. יצאנו ביסלי.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

שמעון א כתב:מקווה שהאוהדים שיושבים מעל הספסל של סכנין "יתאפקו", ולא יקללו את אבוקסיס, ילדיו, אשתו ואמא שלו כל המשחק. חסר לנו שגם הוא יפתח אנטי כלפינו.
אתה באמת חושב שבמצב של משחק אינטנסיבי של סכנין החלק הדפרי והטיפשי בקהל לא יקלל?! את כל העולם הוא יקלל
בכלל אני חוב שהאוהדים צריכים להתרכז בעידוד בלבד ויותר מזה אפילו שריקות בוז על בזבוזי זמן רק "ידליקו" את השחקנים של סכנין.
בפועל מה שיקרה זה שהקהל יקלל את קנדיל ואת חלאילה ואת אבוקסיס והופ כל הרצון שלהם לדפוק את מכבי יתמוסס. רק כי כמה בהמות לא מסוגלות לשמור על הפה שלהם

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מסכים, כמות הגאגים שרצים בפייסבוק על סכנין בלתי נתפס.
לרוב זה סתם ממקורות נייטרלים שרוכבים על הגל אבל קשה למצוא דף שלא הריץ איזו בדיחה על המשחק בשבת. אפילו חנוך פאקינג דאום.

לא יודע איך אני אסחוב עד יום שבת.

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:
אז זהו שכן. במצב שבלי הלחץ שמופעל עליהם הם היו באים לשחק משוחרר. עכשיו הם יבואו לשחק על תוצאה.
במשחק משוחרר אנחנו מנצחים אותם 9/10. במשחק על תוצאה זה סיפור אחר וכבר ראינו זאת.
אני לא מתבכיין. אני האחרון. אני אפילו משתעשע מהיסטריה של מכבי. זה יהפוך את הזכייה שלנו למתוקה יותר. אני פשוט חושב שהמצב שנוצר הולך לייצר משחק מסוג שונה.

גילוי נאות - הכותב לא לוקח בחשבון שום אפשרות מלבד צלחת. בעולם מקביל והיפוטתי ששם יקרה אסון אני לא אחראי למה שיקרה עם המשך החיים שלי.
הם יבואו לשחק ר-ג-י-ל ואנחנו כבר ניצחנו אותם פעמיים העונה כשהם באו לשחק על תוצאה, ולכן צריך להזהר שלא ליפול לפעם הזו שהם באו לשחק על תוצאה ואכן הוציאו אותה.

הרגיל שלהם בטרנר זה על תוצאה, אבל הפעם היא פחות תעניין אותם, כך שזה משחק לטובתנו. הם לא יבואו להתאבד על המגרש כמו שהם עשו נגד תל אביב בדוחא, לא, אבל הם גם לא יטיילו ברחבה כמו בית שאן. משהו באמצע. ואת המשהו באמצע הזה השקנים צריכים לדעת לפצח ולרדת ליתרון 0-2 במחצית.

שלח תגובה