מתכון להתרסקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אני איתך באש ובמיים

מתכון להתרסקות

שליחה על ידי אני איתך באש ובמיים »

אחרי ההצלחה הגדולה העונה,אחרי עונה שכזו,אחרי אליפות שכזו,אחרי חגיגות שכזו... בעונה הבאה הציפיות יהיו פי 2 יותר גבוהות!
ישנם אוהדים ביציע שברגע שהקבוצה סופגת/לא הולך לה- מתחילים לשרוק ולהלחיץ את הקבוצה ולצאת מתוסכלים(ראו אחרי המשחק בטרנר והתיקו מול חיפה
שהיה רצון מכמה אוהדים למכור את המנוי שלהם )

בשנה הבאה הציפיות מהקבוצה הולכות להיות בשמיים,מכאן צריך לשלוח מסר לאוהדים שגם את רומא הגדולה לא בנו ביום אחד,אנחנו עדין בשלב של בנייה לטווח ארוך,
נוסיף לזה שבשנה הבאה יהיו כמה וכמה קבוצות שיאבקו על התארים ולא רק 2 קבוצות שבורחות לליגה מהסיבוב השני...

בקיצור,המתכון שקיים הוא מתכון להתרסקות,מציע לכולם להוריד גובה,לקוות ששחקנים שוברי שוויון(דמארי) יגיעו וירימו את הרמה ואת DNA של הקבוצה כמו שעשו ברדה ובוזגלו,
שיגרום לעוד ליגיונרים לחזור לארץ ולבאר שבע בפרט.

סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: מתכון להתרסקות

שליחה על ידי zahipan »

אל תדאג, שנה הבאה כולם יהיו רגועים יותר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מסכים.
אנחנו חייבים להביא לפחות 3 שחקנים שוברי שיוויון רעבים.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

יהיה בסדר, עם רענון קל בסגל.
לגבי עוד קבוצות, כל שנה אומרים אז לא באמת בטוח שהגדולות יחזרו וחוץ מזה מתי וכמה פעמים היה בישראל מירוץ משולש בצמרת (שלא נדבר על יותר מזה)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

OMERREMO33 כתב:יהיה בסדר, עם רענון קל בסגל.
לגבי עוד קבוצות, כל שנה אומרים אז לא באמת בטוח שהגדולות יחזרו וחוץ מזה מתי וכמה פעמים היה בישראל מירוץ משולש בצמרת (שלא נדבר על יותר מזה)
ב2002-2003 היה מירוץ משולש שהפך למירוץ עם שניים רק כמה מחזורים לסיום.
שתי התל אביביות וחיפה התחרו בצמרת.
אבל הפועל תל אביב 3 מחזורים לסיום הפסידהלהפועל פתח תקווה ויצאה מהמירוץ לקראת הסוף.
מאז לא היה מירוץ משולש אמיתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

דר אדום בנשמה כתב:ב2002-2003 היה מירוץ משולש שהפך למירוץ עם שניים רק כמה מחזורים לסיום.
שתי התל אביביות וחיפה התחרו בצמרת.
אבל הפועל תל אביב 3 מחזורים לסיום הפסידהלהפועל פתח תקווה ויצאה מהמירוץ לקראת הסוף.
מאז לא היה מירוץ משולש אמיתי.
נו...זה בדיוק מה שאמרתי

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

האתגר הגדול מתחיל עכשיו.
טרנר הגיע יחד עם אליפות ולא מעט אוהדים שחזרו/נוספו למגרשים השנה.

ללא מעט מהם יש זיכרון קצר. יהיו גם עונות לא טובות והשאלה איך אותם אוהדים, שהתרגלו לקבוצה אלופה (ואתם יודעים שיש כאלה שמתרגלים מאוד מהר) יגיבו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

התומכים=יתמכו יותר
הביקורתיים=יבקרו יותר
והחופרים=יחפרו יותר

לדעתי הקהל יהפוך ליותר קיצוני ברגשות שלו.
יהיה חם יותר אבל גם יעניש יותר
מה שבטוח טרנר יגיע לגבהים אדירים העונה והעידוד ישתפר

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

נכון, היה צריך להישאר בפליאוף התחתון השלו והרגוע.
הפליאוף האמצעי בכלל היה קונספט אדיר.

די עם השטויות.
אז יהיו כמה שישרקו, ביג דיל.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

yossi כתב:נכון, היה צריך להישאר בפליאוף התחתון השלו והרגוע.
הפליאוף האמצעי בכלל היה קונספט אדיר.

די עם השטויות.
אז יהיו כמה שישרקו, ביג דיל.
חחחחח וואו הפלייאוף אמצעי הזה היה הדבר הכי אידיוטי שאני זוכר בכדורגל שלנו.
מה שכן, זה הניב את הבישול היפה בהיסטוריה של הליגה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

קצת לפני שנפתח הגרנד קניון ב-2013 נכנסתי לשם וקיבלתי כמה כרטיסים בחינם לשער 2, אז הלכתי למשחק (זה היה נגד עכו) עם כמה חברים שלא עשו מנוי, אחרי 5 דקות בערך הבנתי איזה טעות זו הייתה (זה היה הפעם הראשונה והאחרונה שלי בשער 2), כמות המטומטמים שלא הפסיקו לקלל את כל העולם בערך הייתה לא קטנה...

מה שאני מנסה לומר זה שאותם מטומטמים שישבו בשער 2 ולא הפסיקו לחפור רק מחכים לרגע הזה שהקבוצה תדשדש קצת כדי להמשיך עם הזוהמה שלהם (אם בכלל הפסיקו עם זה).

לפי דעתי שאר האוהדים יהיו פחות או יותר בסדר, אבל אני מקווה שנהיה כל שנה בצמרת, הכל תלוי עכשיו בניהול של אלונה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

zahipan כתב:קצת לפני שנפתח הגרנד קניון ב-2013 נכנסתי לשם וקיבלתי כמה כרטיסים בחינם לשער 2, אז הלכתי למשחק (זה היה נגד עכו) עם כמה חברים שלא עשו מנוי, אחרי 5 דקות בערך הבנתי איזה טעות זו הייתה (זה היה הפעם הראשונה והאחרונה שלי בשער 2), כמות המטומטמים שלא הפסיקו לקלל את כל העולם בערך הייתה לא קטנה...

מה שאני מנסה לומר זה שאותם מטומטמים שישבו בשער 2 ולא הפסיקו לחפור רק מחכים לרגע הזה שהקבוצה תדשדש קצת כדי להמשיך עם הזוהמה שלהם (אם בכלל הפסיקו עם זה).

לפי דעתי שאר האוהדים יהיו פחות או יותר בסדר, אבל אני מקווה שנהיה כל שנה בצמרת, הכל תלוי עכשיו בניהול של אלונה.
ברור שלא הפסיקו

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

zahipan כתב:קצת לפני שנפתח הגרנד קניון ב-2013 נכנסתי לשם וקיבלתי כמה כרטיסים בחינם לשער 2, אז הלכתי למשחק (זה היה נגד עכו) עם כמה חברים שלא עשו מנוי, אחרי 5 דקות בערך הבנתי איזה טעות זו הייתה (זה היה הפעם הראשונה והאחרונה שלי בשער 2), כמות המטומטמים שלא הפסיקו לקלל את כל העולם בערך הייתה לא קטנה...

מזלך שלא היית בשער 2 בימי הליגה השנייה. הקללות התחילו כבר בחימום. בשיא מחאו כפיים לשערים של היריבה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אריאל2 כתב: מזלך שלא היית בשער 2 בימי הליגה השנייה. הקללות התחילו כבר בחימום. בשיא מחאו כפיים לשערים של היריבה.
יצא לי להיות עונה אחת בתחתית מנוי ב2(בעונה שנשארנו במחזור אחרון מול נתניה), היה גם בתחתית.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אליפות אחרי 40 שנה קשה יותר מאליפות בק טו בק לדעתי.הלחץ ירד כמו הגורילה שירדה מהגב

שלח תגובה