בבקשה ממך, אני יודע שזה לא נהוג להיענות לבקשות האוהדים, אבל תשאיר את סוארז!!!!!!!!!!!
גם על חשבון זר. אנחנו בפתחה של עונה מפרכת וחייבים 4 בלמים טובים
בקשה מברק בכר
Re: בקשה מברק בכר
אם הוא מוצא בלם ברמה גבוהה ורוצה מקום לעוד זר, למה שלא ניפרד מסוארס?
כי יש דברים שהם מעבר... קשה לי להסביר אבל בתחושה: סוארס חייב להשאר!!zahipan כתב:אם הוא מוצא בלם ברמה גבוהה ורוצה מקום לעוד זר, למה שלא ניפרד מסוארס?
חוץ מזה, איזה בלמים ישראלים יותר טובים ממנו יש לך כיום? מי מהם ריאלי? ועזוב, טיבי לא יבוא...
הוא המשתכר הכי גבוה בקבוצה ונמצא בירידה עקבית בכושר שלו.
אני גם אוהב אותו אבל חייבים להשתדרג.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
באמת? המשתכר הבכיר?אסי, דגים כתב:הוא המשתכר הכי גבוה בקבוצה ונמצא בירידה עקבית בכושר שלו.
לא הכי גבוה נטו. סביב ה260 אלף דולר. אבל הזר הכי יקר בגלל המיסוי.dardasmiley כתב:
באמת? המשתכר הבכיר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
והוא לא רוצה להתאזרח בגלל שיש לו שני אזרחויות כבר, ובמידה יקבל את הישראלית אז יצטרך לוותר על הפורטוגלית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת, דיי כבר, אוהדים מסוימים הפכו להיות ממש הזוים, גם בוזגלו צריך להשאר גם סוארס.
אם כי סוארס לפחות לא יצא בתקשורת על המועדון, אבל במקרה שלו אם בכר מחליט שמקצועית הוא כבר לא מתאים אז צריך להמשיך הלאה, אי אפשר להשאיר אותו לנצח.
בסופו של דבר הפועל באר שבע הייתה קיימת לפניו ותהיה קיימת אחריו ועם כל הצער של העזיבה הצפויה שלו צריך להבין שזה חלק מהשתדרגות של המועדון.
אני רק מקווה שהבלם שנביא באמת יהיה אחד שישכיח מאיתנו את סוארס ולא אחד שיגרום לנו להתגעגע אליו.
אם כי סוארס לפחות לא יצא בתקשורת על המועדון, אבל במקרה שלו אם בכר מחליט שמקצועית הוא כבר לא מתאים אז צריך להמשיך הלאה, אי אפשר להשאיר אותו לנצח.
בסופו של דבר הפועל באר שבע הייתה קיימת לפניו ותהיה קיימת אחריו ועם כל הצער של העזיבה הצפויה שלו צריך להבין שזה חלק מהשתדרגות של המועדון.
אני רק מקווה שהבלם שנביא באמת יהיה אחד שישכיח מאיתנו את סוארס ולא אחד שיגרום לנו להתגעגע אליו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך לסדר לו את הרו״ח של ענבל אור והוא הופך למשתכר הזוטר בקבוצהגדי כתב:
לא הכי גבוה נטו. סביב ה260 אלף דולר. אבל הזר הכי יקר בגלל המיסוי.