אהלן.
זה רק אני ששם לב שבזמן האחרון,
אנחנו לא משחקים בכלל עד דקה 30-40 אנחנו לא זזים,
ובזמן הזה שאנחנו לא זזים הקבוצה היריבה רצה כמו משוגעת ואנחנו שקטים.
יכול להיות שזו חלק מהטקטיקה של גיא, לעייף את הקבוצה היריבה ולאחר מכן לתקוף ללא הפסקה?
זה רק אני או ש..?
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
Re: זה רק אני או ש..?
לא נראה לי, גיא היה מאוד עצבני במחצית הראשונה וגם אמר שצעק על השחקנים בחדר ההלבשה.
המחצית הראשונה השחקנים עדיין היו בחגיגות של רעננה, פשוט חצי מהמסירות שלנו הלכו החוצה/לרגלי שחקני רמת גן ובכלל לא סיכנו את שערו של רפי כהן עד לתוספת הזמן של המחצית הראשונה.
פשוט לא באו מפוקסים מההתחלה, הם צריכים לדעת לעשות הפרדה בין כל משחק ומשחק וכמו שגיא לוי אמר, לבוא מוכנים מהבית, הם לא צריכים לחכות למחצית עד שהמאמן יעיר אותם.
המחצית הראשונה השחקנים עדיין היו בחגיגות של רעננה, פשוט חצי מהמסירות שלנו הלכו החוצה/לרגלי שחקני רמת גן ובכלל לא סיכנו את שערו של רפי כהן עד לתוספת הזמן של המחצית הראשונה.
פשוט לא באו מפוקסים מההתחלה, הם צריכים לדעת לעשות הפרדה בין כל משחק ומשחק וכמו שגיא לוי אמר, לבוא מוכנים מהבית, הם לא צריכים לחכות למחצית עד שהמאמן יעיר אותם.
יש משו בזה, רק שהמשחק זה נמשך יותר.. בדר"כ ב-15-10 דקות הראשונות אנחנו נותנים יותר לקבוצה היריבה לשחק פתוח, יש מצב שזה טקטיקה ויש מצב שלא.
מה שכן, ניראלי שגם הקבוצות האחרות שמות לב לזה ומנסים לכבוש בדקות האלה
מה שכן, ניראלי שגם הקבוצות האחרות שמות לב לזה ומנסים לכבוש בדקות האלה
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסניגורון... כתב:יכול להיות שזו חלק מהטקטיקה של גיא, לעייף את הקבוצה היריבה ולאחר מכן לתקוף ללא הפסקה?
חחחח אהבתי!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
רון ימכעור למה לא באתה למכתש ואתה צודק