קמפיין "מביאים את סמיוני לטרנר" **מוזמנים לתרום**
- The red one
קמפיין "מביאים את סמיוני לטרנר" **מוזמנים לתרום**
מגשימים לסימיוני חלום
*
זה הזמן שלנו להתנתק לרגע מהמחלוקות ולהתאחד למען מטרה אחת - להגשים ללאנדרו סימיוני חלום ולהביאו לביקור באיצטדיון 'טרנר'.
סימיוני שיחק במועדון בתקופת הליגה הלאומית, לאחר שעזב וחזר לברזיל, עבר תאונת דרכים קשה שהותירה אותו משותק בפלג גופו התחתון. למרות המצב שאליו נקלע, סימיוני נשאר אוהד שרוף של הפועל באר שבע ועוקב אחרי כל מה שקורה כאן.
ויש לו חלום, לבקר באיצטדיון 'טרנר' מלא באוהדים ולהתרגש ביחד - בואו נעשה מה שאף קהל אחר בעולם לא חשב לעשות לשחקן שלו, בואו נגשים לסימיוני חלום!
זה הזמן שלכם לתרום לפרויקט ולקחת אותו צעד אחד קדימה לעבר החלום! הפרטים בלינק הבא:
https://www.giveback.co.il/project.aspx?id=297" onclick="window.open(this.href);return false;
*
זה הזמן שלנו להתנתק לרגע מהמחלוקות ולהתאחד למען מטרה אחת - להגשים ללאנדרו סימיוני חלום ולהביאו לביקור באיצטדיון 'טרנר'.
סימיוני שיחק במועדון בתקופת הליגה הלאומית, לאחר שעזב וחזר לברזיל, עבר תאונת דרכים קשה שהותירה אותו משותק בפלג גופו התחתון. למרות המצב שאליו נקלע, סימיוני נשאר אוהד שרוף של הפועל באר שבע ועוקב אחרי כל מה שקורה כאן.
ויש לו חלום, לבקר באיצטדיון 'טרנר' מלא באוהדים ולהתרגש ביחד - בואו נעשה מה שאף קהל אחר בעולם לא חשב לעשות לשחקן שלו, בואו נגשים לסימיוני חלום!
זה הזמן שלכם לתרום לפרויקט ולקחת אותו צעד אחד קדימה לעבר החלום! הפרטים בלינק הבא:
https://www.giveback.co.il/project.aspx?id=297" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: קמפיין "מביאים את סמיוני לטרנר" **מוזמנים לתרום**
סימיונייייי סימיוניייי עולה עולה עולה!
עד היום לא שכחתי לגיא לוי איך היה מקים אותו לחימום ולא מכניס אותו, אחד הזרים הכי מרגשים שהיו פה.
מטרה לא פחות חשובה ונעלית מפרויקט המנואלה, חובה לתרום.
עד היום לא שכחתי לגיא לוי איך היה מקים אותו לחימום ולא מכניס אותו, אחד הזרים הכי מרגשים שהיו פה.
מטרה לא פחות חשובה ונעלית מפרויקט המנואלה, חובה לתרום.
- red and white
- Title: Almog
סתם שאלה, אולי מציקה אבל איך הגעתם לסכום של 20 אלף שקל כמטרה?
שאלה עוד יותר מציקה זה איפה המועדון בתמונה?
לא גזרו את האוהדים מספיק השנה?
לא גזרו את האוהדים מספיק השנה?
לא חושב שיידעו בכלל את המועדון, יותר יוזמה של וסרמיליה.
איך הגיעו לסכום הזה אני לא יודע. אבל בכל מקרה מדובר באחד הזרים היותר מרגשים ששיחקו בו ובן אדם מדהים, לכן תרמתי.
הסגירת מעגל הזאת בהחלט מגיעה לו
איך הגיעו לסכום הזה אני לא יודע. אבל בכל מקרה מדובר באחד הזרים היותר מרגשים ששיחקו בו ובן אדם מדהים, לכן תרמתי.
הסגירת מעגל הזאת בהחלט מגיעה לו
אני מניח שבשקלול של טיסה לינה ושינוע של ציוד לנכה (למי שלא ידע לצערי סימיוני היום מרותק לכיסא גלגלים) גם לסימיוני וגם למלווה שאני מניח שהוא לא יכול להגיע בלעדיו זה לא סכום כזה מופרך, אני לא מאמין שמישהו כאן גוזר את אוהדי באר שבע.red and white כתב:סתם שאלה, אולי מציקה אבל איך הגעתם לסכום של 20 אלף שקל כמטרה?
לגבי המועדון, זאת יוזמה של אוהדים כמו שאמרו ולמועדון אין יד בדבר, למרות שאני מאמין שבסוף גם הם ירתמו לעניין.
אם אלונה הייתה יודעת מזה היא הייתה ממנת את הכל, יש דברים שמועדון צריך לעשות ולא אוהדים.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מרגש.. אחד השחקנים שהכי נכנסו לי ללב, שעות עמד והצתלם עם אוהדים וגביע הטוטו לאומית ליד שער השחקנים בוסרמיל.
מחכה כבר למשחק שהוא יעשה הקפה של טרנר. חברים אתם ענקיים! יאללה לתרום!
מחכה כבר למשחק שהוא יעשה הקפה של טרנר. חברים אתם ענקיים! יאללה לתרום!
זה חלוץ 9 אמיתי
משחק ראש, דריבל,משחק גב, בעיטות מרחוק
חלוץ חלוץ
זה שי !
משחק ראש, דריבל,משחק גב, בעיטות מרחוק
חלוץ חלוץ
זה שי !

סתם שאלה...
הוא נקלע למצב כלכלי קשה או משהו כזה?
למה בעצם צריכים לתרום?
שואל ברצינות, אני באמת לא יודע.
למה בעצם צריכים לתרום?
מרותק לכסא גלגליםשמעון א כתב:סתם שאלה...
למה בעצם צריכים לתרום?
https://m.one.co.il/Mobile/Article/09-1 ... 46891.html" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יודע שהוא על כסא גלגלים.
לא ידעתי שאין לו כסף לכרטיס טיסה לישראל.
- The red one
זה לא רק כרטיס טיסה זה כל ההוצאות הלוגיסטיות מסביב וכמובן צריך לכפול הכל ב-2 כי הוא מגיע עם אישתו.שמעון א כתב:יודע שהוא על כסא גלגלים.
לא, אין לו הרבה כסף לבחור. הוא לא הרוויח הון במונחים של היום וכמובן הטרגדיה הזאת שתתה לו לא מעט מהכסף.
אוקיי הבנתי.The red one כתב: זה לא רק כרטיס טיסה זה כל ההוצאות הלוגיסטיות מסביב וכמובן צריך לכפול הכל ב-2 כי הוא מגיע עם אישתו.
לא, אין לו הרבה כסף לבחור. הוא לא הרוויח הון במונחים של היום וכמובן הטרגדיה הזאת שתתה לו לא מעט מהכסף.
באמת שלא ידעתי את הפרטים.