שבוע טוב חברים, אין ספק שמאכזב להפסיד.. אבל משהו בפקקים הארוכים מחוץ לנתניה הוריד לי את האסימון- הפסדנו בקרב זה נכון אבל לא במלחמה. במשחק הזה הכל הלך הפוך - מהמחלה שפתאום צצה למליקסון, הגנה מאולתרת נגד מכבי ובן ביטון בערך 7 דק בחוץ מחכה לחבישה.. לא היו לנו פתרונות לצפיפות של מכבי והפסדנו את המשחק. אבל בחיי שבתיקו נגד מכבי פ"ת יצאתי יותר מבואס.
אני בטוח שגם לברק בכר נפלו כמה אסימונים הערב - בן תורגמן לא ברמה. הובאן חייב לעזוב. וובה לא בכיוון ולואי טאהא במקסימום בלם לגיבוי. אין לי ספק שלקראת העונה הבאה נתחזק בספסל שלנו. אני מקווה מאוד שסוארז וקורהוט ייכנסו להרכב כבר בשבת נגד אשקלון ונראה הרבה יותר טכניים ורגועים מאחורה.
יש לנו עכשיו סדרה נוחה יותר עד הפליאוף וזו הזדמנות לייצר מומנטום חיובי. יאללה הפועל!!
הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה
Re: הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה
לא מעודד העניין עם תורג'מן, טאהה, הובאן ו וובה. ינואר עבר והם פה גם לפלייאוף....red ultras כתב:שבוע טוב חברים, אין ספק שמאכזב להפסיד.. אבל משהו בפקקים הארוכים מחוץ לנתניה הוריד לי את האסימון- הפסדנו בקרב זה נכון אבל לא במלחמה. במשחק הזה הכל הלך הפוך - מהמחלה שפתאום צצה למליקסון, הגנה מאולתרת נגד מכבי ובן ביטון בערך 7 דק בחוץ מחכה לחבישה.. לא היו לנו פתרונות לצפיפות של מכבי והפסדנו את המשחק. אבל בחיי שבתיקו נגד מכבי פ"ת יצאתי יותר מבואס.
אני בטוח שגם לברק בכר נפלו כמה אסימונים הערב - בן תורגמן לא ברמה. הובאן חייב לעזוב. וובה לא בכיוון ולואי טאהא במקסימום בלם לגיבוי. אין לי ספק שלקראת העונה הבאה נתחזק בספסל שלנו. אני מקווה מאוד שסוארז וקורהוט ייכנסו להרכב כבר בשבת נגד אשקלון ונראה הרבה יותר טכניים ורגועים מאחורה.
יש לנו עכשיו סדרה נוחה יותר עד הפליאוף וזו הזדמנות לייצר מומנטום חיובי. יאללה הפועל!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניקח אליפות, ושאף אחד לא ידאג.
רק שבטעות לא נעבור את בשיקטש, והכל יהיה בסדר.
רק שבטעות לא נעבור את בשיקטש, והכל יהיה בסדר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא נראה לי שיש קבוצות חוץ ממכבי, שיוכלו להתמודד מול לחץ כמו שהראינו במחצית השנייה.
אם נמשיך לשחק ככה עד הפלייאוף, אנחנו נקח את כל הנקודות.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
הפסדנו בינואר
משהו שמאוד מפריע לי...
מתחילת העונה השנאה בין מחנות האוהדים גדלה פי מיליון.
שני המשחקים האחרונים שלנו מול מכבי זה המשחקים עם הכי הרבה שנאה ורעל שראיתי בשנים האחרונות.
אני מבין שיש יריבות... אבל לי אישית כואב שזה מגיע לרמות כאלה של שנאה בין יהודים. וחבל שהתקשורת רק מחממת את האווירה עוד יותר.
כן, אני יודע שככה זה בכל העולם, רק רציתי לשפוך מה שעל ליבי.
מתחילת העונה השנאה בין מחנות האוהדים גדלה פי מיליון.
שני המשחקים האחרונים שלנו מול מכבי זה המשחקים עם הכי הרבה שנאה ורעל שראיתי בשנים האחרונות.
אני מבין שיש יריבות... אבל לי אישית כואב שזה מגיע לרמות כאלה של שנאה בין יהודים. וחבל שהתקשורת רק מחממת את האווירה עוד יותר.
כן, אני יודע שככה זה בכל העולם, רק רציתי לשפוך מה שעל ליבי.
איזה לחץ הראינו במחצית השניה? חוץ מהנעת כדור לרוחב וכדורי גובה לעומק אלישע סטייל לא עשינו שום דבר ולראיה הסטטיסטיקה החשובה באמת בכדורגל - אפס בעיטות למסגרת.
כל קבוצה מאורגנת טקטית הייתה מתמודדת עם זה בלי בעיות, לא כזה קשה להתמודד עם יכולת התקפית כזאת אימפוטנטית. לפעמים צריך ביקורת עצמית כדי להבין מה לא בסדר ולתקן לפעמים הבאות מאשר לחפש בכוח נקודות אור שפשוט לא היו קיימות אתמול.
כל קבוצה מאורגנת טקטית הייתה מתמודדת עם זה בלי בעיות, לא כזה קשה להתמודד עם יכולת התקפית כזאת אימפוטנטית. לפעמים צריך ביקורת עצמית כדי להבין מה לא בסדר ולתקן לפעמים הבאות מאשר לחפש בכוח נקודות אור שפשוט לא היו קיימות אתמול.
מה בדיוק היה בחצי השני, החזקת כדור ובעיטה אחת למסגרתzivmay כתב:לא נראה לי שיש קבוצות חוץ ממכבי, שיוכלו להתמודד מול לחץ כמו שהראינו במחצית השנייה.
וזה מה שיהיה עד הסוף