ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
צריך פשוט קצת תופים וזה יתן יותר אנרגיות לעודד, כל הכבוד לאנשים בדרומי שעודדו וניסו לחפור על זה שאין את האירגון
חחחח איך אני אוהב שכל בנאדם שני בטוח שצריך תוף ומישהו שיעמוד על הגדר וזהו יש עידוד.
אין לכם חצי מושג מה זה להיות בארגון אוהדים, מה זה מצריך וכמה זה שואב ממך.
כולם רואים שהם חסרים, מרגישים בחסרונם ונטו הרגשה שלי שלא מבוססת - אם הם נמצאים גם יותר קהל יחזור למגרש(אנשים אוהבים טרנדים והצלחות, זה מושך עוד ועוד נרצה או לא).
המועדון צריך למצוא דרך לעשות הכל כדי לדבר עם מי שצריך(וכן זה אפשרי) כדי לבטל את ההרחקות האלה לכמעט חצי ארגון שרבים מהם זה הפרצופים היותר מוכרים ביציע.
כולם רואים שהם חסרים, מרגישים בחסרונם ונטו הרגשה שלי שלא מבוססת - אם הם נמצאים גם יותר קהל יחזור למגרש(אנשים אוהבים טרנדים והצלחות, זה מושך עוד ועוד נרצה או לא).
המועדון צריך למצוא דרך לעשות הכל כדי לדבר עם מי שצריך(וכן זה אפשרי) כדי לבטל את ההרחקות האלה לכמעט חצי ארגון שרבים מהם זה הפרצופים היותר מוכרים ביציע.
מצטער אבל לא מסכים. מי שפרץ למגרש צריך להגיד תודה שהוא לא יושב באיזה תא עכשיו ורק מורחק ממגרשי הכדורגל. למועדון אסור להתערב. אם חברי הארגון רוצים להמשיך ולהחרים, שיהיה להם לבריאות. כמו שאומרים על כל שחקן או מאמן שעוזב, המועדון גדול מכל אחד, לא משנה כמה האגו שלו גדול.RedHell כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 08:42חחחח איך אני אוהב שכל בנאדם שני בטוח שצריך תוף ומישהו שיעמוד על הגדר וזהו יש עידוד.
מסכים עם אורן , מי ששיחק אותה גבר שיקבל את העונש כמו גבר ולמועדון אסור להתערב.
אם הם היו כאלה גברים היו רבים איתם בחוץ.
ובנושא התוף לא צריך להיות בטהובן כדי לעשות קצב עם התוף שיעזור לעידוד.
לא אמרתי לארגן עכשיו מופע פלקטים או איזה מנואלה כולה תוף.
אם הם היו כאלה גברים היו רבים איתם בחוץ.
ובנושא התוף לא צריך להיות בטהובן כדי לעשות קצב עם התוף שיעזור לעידוד.
לא אמרתי לארגן עכשיו מופע פלקטים או איזה מנואלה כולה תוף.
אורן אתה יודע מי חלק מהאנשים שהורחקו, מה אתה ממליץ לעשות? אתה רואה את הארגון חוזר בלעדיהם ליציע?oren2792 כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 09:05מצטער אבל לא מסכים. מי שפרץ למגרש צריך להגיד תודה שהוא לא יושב באיזה תא עכשיו ורק מורחק ממגרשי הכדורגל. למועדון אסור להתערב. אם חברי הארגון רוצים להמשיך ולהחרים, שיהיה להם לבריאות. כמו שאומרים על כל שחקן או מאמן שעוזב, המועדון גדול מכל אחד, לא משנה כמה האגו שלו גדול.
ברור לי ולך שלא, זה מהמקרים שכולם צריכים להיות חכמים יותר ולא צודקים יותר.
אם איכשהו אלונה יכולה להשפיע על הנושא אז שתשפיע העיקר שהדרומי יחזור לסורו כי ככה חצי שנה לא יהיה אפשר להמשיך...
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איך היא יכולה להשפיע?זה החלטה של שופט. מה נראה לכם שמישהו יכול לדאוג שיבטלו אותה?
וכמו שאמרו אם אתם גברים לעשות מעשה - תהיו מספיק גברים לעמוד מאחוריו ולספוג את העונש אם נתפסתם.
להיעלב כי הרחיקו את חברים שלהם זה ילדותי, זה לא רציני וככה לא אמור להתנהל ארגון שמוביל את קהל אוהדי הפועל באר שבע.
וכמו שאמרו אם אתם גברים לעשות מעשה - תהיו מספיק גברים לעמוד מאחוריו ולספוג את העונש אם נתפסתם.
להיעלב כי הרחיקו את חברים שלהם זה ילדותי, זה לא רציני וככה לא אמור להתנהל ארגון שמוביל את קהל אוהדי הפועל באר שבע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה לך שאלונה ברקת היא כל יכולה? ברגע שזה הועבר למשטרה ולבית המשפט זאת בעיה של מי שפרץ למגרש, ולא משנה כמה הסיבה אצילית ומדהימהRedHell כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 10:02אורן אתה יודע מי חלק מהאנשים שהורחקו, מה אתה ממליץ לעשות? אתה רואה את הארגון חוזר בלעדיהם ליציע?
אם איכשהו אלונה יכולה להשפיע על הנושא אז שתשפיע העיקר שהדרומי יחזור לסורו כי ככה חצי שנה לא יהיה אפשר להמשיך...
היה עדיף להם לא לפרוץ ואז היינו עם עוד 4 נקודות בקופה ועם קהל מלא
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני אלך צעד אחד קדימה ואומר שאלה שפרצו למגרש רק ממשיכים לגרום נזק.
שיגידו לחברים שלהם - צודק, לא צודק, אנחנו נענשים אבל הקבוצה תמיד מעל הכל. תחזרו לאיצטדיון, תתנו תמיכה ואנחנו נחזור למאני טיים.
אבל מה לעשות שאנשים ש"אם אני לא משחק אז אין משחק" מנהלים את הארגון.
שיגידו לחברים שלהם - צודק, לא צודק, אנחנו נענשים אבל הקבוצה תמיד מעל הכל. תחזרו לאיצטדיון, תתנו תמיכה ואנחנו נחזור למאני טיים.
אבל מה לעשות שאנשים ש"אם אני לא משחק אז אין משחק" מנהלים את הארגון.
ועוד הערה - רוצים למחות על מה שלטענכם הוא אי צדק? יש לכם את הכלים לעשות את זה. תעשו תפאורה, תרשמו "התאחדות מושחתת" או "עם ישראל חי" או אנא אערף, זה מה שארגון אולטרס אמיתי היה עושה ועשה בכל רחבי אירופה - מנצלים את הכלים שיש לרשותם להביע מחאה.
אבל להחרים את הקבוצה זה טמטום מדרגה ראשונה.
אבל להחרים את הקבוצה זה טמטום מדרגה ראשונה.
נערך לאחרונה על ידי oren2792 ב 30 ספטמבר 2024, 10:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
אפרופו להיות חכם ולא צודק.RedHell כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 10:02אורן אתה יודע מי חלק מהאנשים שהורחקו, מה אתה ממליץ לעשות? אתה רואה את הארגון חוזר בלעדיהם ליציע?
זו לא הפעם הראשונה שהארגון מנסה להילחם במערכת.
מערכה אבודה מראש של אנשים מפוצצים באגו שלא צופים מטר קדימה. בסוף הם פוגעים קודם כל בעצמם ובקבוצה שהם ״אוהדים״.
הם עושים חיים קלים יותר למשטרה שהחצי השני(שלא הורחק) לא מגיע, המשטרה יודעת שיהיה לה שקט ורוגע .
את המשטרה וגם את המנהלת הקהל לא מעניין , זה יותר נטל עליהם.
את המשטרה וגם את המנהלת הקהל לא מעניין , זה יותר נטל עליהם.
+1oren2792 כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 09:05מצטער אבל לא מסכים. מי שפרץ למגרש צריך להגיד תודה שהוא לא יושב באיזה תא עכשיו ורק מורחק ממגרשי הכדורגל. למועדון אסור להתערב. אם חברי הארגון רוצים להמשיך ולהחרים, שיהיה להם לבריאות. כמו שאומרים על כל שחקן או מאמן שעוזב, המועדון גדול מכל אחד, לא משנה כמה האגו שלו גדול.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חוזרים.