ההתקפה נחלשה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

ההתקפה נחלשה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מבחינה סטטיסטית מה שנחלש אצלנו הסיבוב זה לא רק כמו הנקודות שאספנו אלא בעיקר משחק ההתקפה.
בסיבוב הקודם כבשנו 38 שערים ובסיבוב הזה אנחנו עומדים על 14 שערים בלבד שזה נתון מביך.

דווקא עד כה מבחינה הגנתית ספגנו 6 שערים כמו הכמות שספגנו בסיבוב הקודם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: ההתקפה נחלשה

שליחה על ידי zivmay »

לא שמנו לב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:לא שמנו לב.
אני יודע שיודעים את זה, רק רציתי להמחיש את העניין מבחינה סטטיסטית.
דיי מפחיד איך ירדנו מבחינת כמות הכיבושים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

קונה עם אליפות עם 1-0 קטנים בלי כל החמישיות שהיו בנובמבר.
בקיץ צריך לעשות ריענון קל בעמדות ההתקפיות(לפחות 2 שינויים)

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

היום כבר כולם יודעים, התקפה מתחילה בהגנה ולהפך. אני מאמין בכל כולי שברגע שויטור יחזור (עמה יעמיק) נראה את ההבדל בין התקפה שלוקח 6-7 מסירות עד שהכדור מגיע לקשר עם הפנים לשער לבין התקפה שזה קורה בה תוך 2-3 מסירות. נראה הנעת כדור טובה יותר, לחץ טוב יותר. אני יודע שיש כאן הרבה שחושבים שההדרדרות לא קשורה לויטור אבל אני מאמין שאם ננצח את בית"ר במחזור הקרוב ונשלים 3 נצחונות רצופים הבטחון יעלה ובתוספת החזרה של מיגל נחזור להיות הקבוצה של הסיבוב הראשון.

מכבי עם 13 מ-14 בכל המסגרות- זה חייב להעצר וזה ייעצר בקרוב!

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

לא מבין מה קשור וויטור וולחץ טוב יותר וה200 מסירות שאנכנו עושים בכל התקפה,במחצית השניה היה ניסיון ללחץ מביך שאשדוד הצליחה לשבור פעם אחרי פעם בכמה מסירות

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

hb7 כתב:לא מבין מה קשור וויטור וולחץ טוב יותר וה200 מסירות שאנכנו עושים בכל התקפה,במחצית השניה היה ניסיון ללחץ מביך שאשדוד הצליחה לשבור פעם אחרי פעם בכמה מסירות
אחשלי אני לא אתחיל לכתוב לך מגילה באורך הגלות על שאלות בסיסיות של הבנת המשחק.

אנסה בקצרה- בכדורגל המודרני רוב השערים מובקעים בהתקפות מעבר (כן, גם של הקבוצות הגדולות שמשחקות נגד צפיפות במרכז). ברגע שהמעבר מהגנה להתקפה הוא איטי ומסורבל אתה הופך לצפוי והכל נעשה יותר קשה. גם לפוזישנים עומדים יש משמעות מכרעת כשיש לך על מי לסמוך מאחורה, שחקנים שרואים את המשחק שלב אחד קדימה הם נכס לקבוצת כדורגל.

עכשיו יבואו החכמולוגים ויגידו שלקחנו אליפות בלי ויטור - אבל אני מזמין אותך ואותם לדפדף כמה חודשים אחורה לתקופה הרעה שלנו בשנה שעברה ולראות שסוארס היה בכושר טוב ונפצע ומי שהחליף אותו היה לואי טאהא והנעת הכדור נפגמה. כרגע אין לך לא וויטור ולא סוארס בכושר.

אני לא מוריד מערכו של לואי שהוא שחקן הגנה טוב אבל לא כזה שמתאים לקבוצה יוזמת. שילוב שלו עם גורש מייצר הגנה שלא יודעת לצאת מהר.

בקיצור,
אני מתפלל שוויטור יחזור, ויחזור כמו שצריך ואז תזכור את ההודעה הזו ונדבר עליה.

שלח תגובה