This Is Fucking Turner :: סיכום משחק העונה
- המשוגע האדום
Re: This Is Fucking Turner :: סיכום משחק העונה
מיגל ויטור! הסיכום הכי קל שהיה לי
מיגל ויטור! אוגו ג'ון אוגו!
קארמה איז א ביצ'!!!!
אחרי כל הסאגה של 'הפצועים' וההתחמקות של שחקני הצהבת מהנבחרת... איתן טיבי לא שיחק, דסה גרם לפנדל ובן חיים החמיץ בדקות האחרונות ממצב קורץ.
אואואו איך שגלגל מסתובב לו...
אחרי כל הסאגה של 'הפצועים' וההתחמקות של שחקני הצהבת מהנבחרת... איתן טיבי לא שיחק, דסה גרם לפנדל ובן חיים החמיץ בדקות האחרונות ממצב קורץ.
אואואו איך שגלגל מסתובב לו...
פנדל מיליון אחוז
אפילו דסה לא התלונן!!
שילכו קיבינימאט עכשיו עם הפסטיבל התקשורתי
אפילו דסה לא התלונן!!
שילכו קיבינימאט עכשיו עם הפסטיבל התקשורתי
1. מה הדיבור על פנדל מפוקפק?מהיציע זה היה נראה פנדל של מיליון אחוז. דסה אפילו לא התלונן.
2. ג'ון אוגו ומיגל ויטור זה אירופה. אם אלונה רוצה להגיע לשלב בתים באירופה בעונה הבאה ולהכניס שוב סכומי כסף רציניים - היא חייבת לדחות כל הצעה מתחת ל5 מיליון יורו. אסור למכור שחקנים שמגיעים פעם בדור.
3. אובידיו הובאן. ממשיך לעשות כאב ראש לקראת העונה הבאה. להשאיר או לא?
4. בכר עם נוק אאוט מושלם במחצית הראשונה. עשה בית ספר לוידיגל וקרויף.
בסוף המחצית הראשונה העייפות שלנו הורגשה(מובן, אחרי הקצב המטורף שהיה), חזרנו ליכולת טובה בתחילת המחצית השניה ושוב התעייפנו בסביבות הדקה ה-65.
2. ג'ון אוגו ומיגל ויטור זה אירופה. אם אלונה רוצה להגיע לשלב בתים באירופה בעונה הבאה ולהכניס שוב סכומי כסף רציניים - היא חייבת לדחות כל הצעה מתחת ל5 מיליון יורו. אסור למכור שחקנים שמגיעים פעם בדור.
3. אובידיו הובאן. ממשיך לעשות כאב ראש לקראת העונה הבאה. להשאיר או לא?
4. בכר עם נוק אאוט מושלם במחצית הראשונה. עשה בית ספר לוידיגל וקרויף.
בסוף המחצית הראשונה העייפות שלנו הורגשה(מובן, אחרי הקצב המטורף שהיה), חזרנו ליכולת טובה בתחילת המחצית השניה ושוב התעייפנו בסביבות הדקה ה-65.
הכי פנדל בהיסטוריה, מגוחך לדבר על זה בכלל. אל תשאבו לבכי של הצהובים, תנו להם להמשיך לבכות כמו שהם אוהבים.
אגב
בעסה שחטפנו מהם חמישיה
הבנת את זה ימונגולי ! לך לקרוייף שבייש אותך ולא ספר אותך
בעסה שחטפנו מהם חמישיה
מיגל ואוגו מעלה המשחק הזה היו.
ובכלל אוגו היה בכל מקום היום, אפילו היה נדמה שהוא לבד באמצע במיוחד בחצי שעה הראשונה ראדי איפה שהו נעלם
ובכלל אוגו היה בכל מקום היום, אפילו היה נדמה שהוא לבד באמצע במיוחד בחצי שעה הראשונה ראדי איפה שהו נעלם
אוגו, ויטור ומליקסון המצטיינים. הובאן וצדק היו גם כן טובין.
כמובן שכל השאר נתנו את התחת והיו דקות שסוף סוף לחצנו אותם גבוהה ולא נתנו להם לפתח משחק.
כמה ניסו לנאחס את טרנר לפני המשחק, עמד בגבורה ועשינו את ה3/3 שרצינו.
אשכרה this is fucking terner.
כמובן שכל השאר נתנו את התחת והיו דקות שסוף סוף לחצנו אותם גבוהה ולא נתנו להם לפתח משחק.
כמה ניסו לנאחס את טרנר לפני המשחק, עמד בגבורה ועשינו את ה3/3 שרצינו.
אשכרה this is fucking terner.
מיגל זה לא בנאדם. זה מוטציה.
זה פלאש עם מספר 4 על הגב, הוא פאקינג בכל מקום זה לא אמיתי.
אם אני אלונה אני עומד מחוץ למקלחות עם חוזה לעשר שנים מחתים אותו עוד לפני שהוא מתקלח אחרי המשחק. שמישהו ישכפל אותו שיביא ילד וגם אותו להחתים לא יודע כבר מה להגיד על השחקן הזה.
זה פלאש עם מספר 4 על הגב, הוא פאקינג בכל מקום זה לא אמיתי.
אם אני אלונה אני עומד מחוץ למקלחות עם חוזה לעשר שנים מחתים אותו עוד לפני שהוא מתקלח אחרי המשחק. שמישהו ישכפל אותו שיביא ילד וגם אותו להחתים לא יודע כבר מה להגיד על השחקן הזה.
אנגוליadomi2 כתב:אגב
בעסה שחטפנו מהם חמישיה
מספיק לראות שדסה לא התווכח עם השופט כדי להבין שהיה פנדל ברור
כל הכבוד לשחקנים כולם היו נתנו מלחמה והשאירו תלב על המגרש
אוגו ומיגל אדירים היום
זה שי !
כל הכבוד לשחקנים כולם היו נתנו מלחמה והשאירו תלב על המגרש
אוגו ומיגל אדירים היום
זה שי !

פאדיחה רצינית!delta7 כתב: אנגולי
אגב האם מישהו שמבין בעריכת וידאו יכול לערוך סרטון שמראה את הכניסה של דסה ברגל של מליקסון?
התקשורת חוגגת על זה בראשות אתר one המצחין
איפה הם היו כשקיבלנו שער במשחק עונה ביד,פנדלים ואדומים מומצאים ועוד?!
בושה
נערך לאחרונה על ידי adomi2 ב 02 אפריל 2017, 00:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת מליקסון דפק הצגה תיאטרלית, אבל אני עומד בדרומי ממש ממש למטה בטריבונה האמצעית ויכולתי לשמוע את הרעש של המכה שדסה נתן לו, מין "פק" כזה.
הייתי צריך כמה הילוכים חוזרים כדי לראות את זה וזה לא הפנדל הכי ברור בעולם אבל היה בודאות מגע עוד לפני שדסה גלש לו לרגליים. האמת? הוא צריך לבוא בטענות רק לעצמו על גלישה כל כך מטומטמת בתוך הרחבה כשלפניך יש שחקן שמהיר ממך פי כמה. בסיטואציה כזאת גם אם שחקן מתחזה באופן ברור יהיה קשה לשופטים ללכת נגד השחקן שנפל.
אבל תנו לבכיינים לבכות לא מבין מה ההתעסקות הגדולה בזה, כמובן שהם שכחו את שטרית מאשר שער של בדש שהיה יותר סל משער, את משיח נותן לאלגרבלי אדום ופנדל הזוי בזמן שזהבי דופק לבן ביטון מספרת לפנים שניה לפני המהלך, זה כל כך ילדותי מבחינתי להתעסק בזוטות כאלה גם לטוב וגם ברע, כל המהומה סביב הפנדל הזה זה רק עוד תירוץ בשבילם להסתיר את העובדה שהם היו חלשים להחריד היום.
הייתי צריך כמה הילוכים חוזרים כדי לראות את זה וזה לא הפנדל הכי ברור בעולם אבל היה בודאות מגע עוד לפני שדסה גלש לו לרגליים. האמת? הוא צריך לבוא בטענות רק לעצמו על גלישה כל כך מטומטמת בתוך הרחבה כשלפניך יש שחקן שמהיר ממך פי כמה. בסיטואציה כזאת גם אם שחקן מתחזה באופן ברור יהיה קשה לשופטים ללכת נגד השחקן שנפל.
אבל תנו לבכיינים לבכות לא מבין מה ההתעסקות הגדולה בזה, כמובן שהם שכחו את שטרית מאשר שער של בדש שהיה יותר סל משער, את משיח נותן לאלגרבלי אדום ופנדל הזוי בזמן שזהבי דופק לבן ביטון מספרת לפנים שניה לפני המהלך, זה כל כך ילדותי מבחינתי להתעסק בזוטות כאלה גם לטוב וגם ברע, כל המהומה סביב הפנדל הזה זה רק עוד תירוץ בשבילם להסתיר את העובדה שהם היו חלשים להחריד היום.