ברוך דיין האמת - שחקן ומאמן העבר ג'קי דקל הלך לעולמו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ברוך דיין האמת - שחקן ומאמן העבר ג'קי דקל הלך לעולמו.
יהי זכרו ברוך.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 16 אפריל 2017, 08:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: שחקן ומאמן העבר ג'קי דקל הלך לעולמו.
עכשיו אתה בטח תזכיר לנו את הנס של ג'קי של לעתים יותר תכופות.
בכל מקרה יהי זכר ברוך, לא יצא לי להכיר אותו כמאמן, אבל אני בטוח שהוא היה בין היותר טובים.
בכל מקרה יהי זכר ברוך, לא יצא לי להכיר אותו כמאמן, אבל אני בטוח שהוא היה בין היותר טובים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
Re: ברוך דיין האמת - שחקן ומאמן העבר ג'קי דקל הלך לעולמו.
חסד של אמת: הלוויה היום ב-13:30 בבית העלמין החדש.
- The red one
יהי זכרו ברוך.
ניתן לקבל הסבר מפורט על נס ג׳קי דקל?
"שי ותמיר, אתם משחקים בכנפות"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עצוב, יהי זכרו ברוך.
עונת 1984/85, 3 מחזורים לסיום, ב"ש 5 נקודות מתחת לקו האדום (באותה התקופה על ניצחון קיבלו 2 נקודות בלבד).The red one כתב:יהי זכרו ברוך.
אלי ז'ינו ממנה את דקל כמאמן חירום.
שני נצחונות ומגיעים למשחק קריטי אחרון בבית מול בית"ר (כ"כ אקטואלי). בית"ר (אוחנה, מלמיליאן, יוסי מזרחי...) שיחקה נהדר באותה העונה , סיימה כסגנית האלופה וזכתה בגביע המדינה. חשוב לציין למען ההגינות והסדר הטוב כי המשחק לא שינה כלום לבית"ר היות והאליפות הוכרעה קודם לכן (מכבי חיפה).
במחצית הראשונה בית"ר הובילה 0-1 (אוחנה) כשיוסי מזרחי שערה של בית"ר נותן משחק אדיר. שלמה אילוז שהבין שככה לא נישאר בליגה, פגע במזרחי (כמובן "שלא בכוונה", דקל הכחיש שזו היתה הוראה שלו) ובית"ר עלתה למחצית השניה עם השוער המחליף שספג 2 וכתוצאה מכך באר שבע נשארת בליגה ברגע האחרון, מה שלא הספיק לדקל ע"מ לקבל חוזה לעונה הבאה.
השחקנים קיבלו מענק השארות של 1,000$...
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 16 אפריל 2017, 09:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב:יהי זכרו ברוך.
בעונת 84/85 נקלעה הקבוצה לסרט מלחמה, ושלוש מחזורים לסיום נקרא דקל לדגל בניסיון נואש להציל את הקבוצה מירידה. משחק הבכורה הסתיים כמדומני בהפסד, והפער מבית"ר ת"א שמעל הקו האדום צמח לחמש נק' שבנוסף גם נהנתה מיחס שערים עדיף בהרבה עלינו. משמע: רק תרחיש דמיוני של 2 נצחונות שלנו ובמקביל 2 הפסדים של בית"ר ת"א ישאיר אותנו בליגה. וכנגד כל הסיכויים זה קרה בסוף, עם הגראנד פינאלה במחזור הסיום בניצחון האדיר על בית"ר י-ם 1-2.
תמונה מאותו משחק, בא דקל מונף בסיום על כתפיו של רפי בן-חמו:

- אורי אדום בנשמה
אתה טועה, רוני.delta7 כתב: עונת 1984/85, 3 מחזורים לסיום, ב"ש 5 נקודות מתחת לקו האדום (באותה התקופה על ניצחון קיבלו 2 נקודות בלבד).
אלי ז'ינו ממנה את דקל כמאמן חירום.
שני נצחונות ומגיעים למשחק קריטי אחרון בבית מול בית"ר (כ"כ אקטואלי). בית"ר (אוחנה, מלמיליאן, יוסי מזרחי...) שיחקה נהדר באותה העונה , סיימה כסגנית האלופה וזכתה בגביע המדינה. חשוב לציין למען ההגינות והסדר הטוב כי המשחק לא שינה כלום לבית"ר היות והאליפות הוכרעה קודם לכן (מכבי חיפה).
במחצית הראשונה בית"ר הובילה 0-1 (אוחנה) כשיוסי מזרחי שערה של בית"ר נותן משחק אדיר. שלמה אילוז שהבין שככה לא נישאר בליגה, פגע במזרחי (כמובן "שלא בכוונה", דקל הכחיש שזו היתה הוראה שלו) ובית"ר עלתה למחצית השניה עם השוער המחליף שספג 2 וכתוצאה מכך באר שבע נשארת בליגה ברגע האחרון, מה שלא הספיק לדקל ע"מ לקבל חוזה לעונה הבאה.
השחקנים קיבלו מענק השארות של 1,000$...,
אז כבר היה 3 נק' לניצחון.
גם לגבי בית"ר י-ם, היה לה סיכוי תיאורטי לזכות באליפות במידה והיתה מנצחת ובמקביל מכבי חיפה היתה מפקששת.
כנראה שאתה צודק אורי, הכל מהזיכרון..., בכל זאת מעל 30 שנה.אורי אדום בנשמה כתב:
אתה טועה, רוני.
אז כבר היה 3 נק' לניצחון.
גם לגבי בית"ר י-ם, היה לה סיכוי תיאורטי לזכות באליפות במידה והיתה מנצחת ובמקביל מכבי חיפה היתה מפקששת.
עריכה: אכן, אורי צודק, 3 נקודות ניתנו החל מעונת 1983/84... מכאן שלבית"ר אכן היה על מה לשחק, מה שעושה את זה הרבה יותר הירואי...
איזה עצוב 
יהי זכרו ברוך.

יהי זכרו ברוך.
מדברים על המשחק עם השער האגדי של דב רמלר?
לא זוכר ממנו כלום פרט לסיפורים וכמה קטעים מהקלטות מפעם, אבל ג'קי דקל זאת אגדה שכל אוהד באר שבע מכיר לפחות בשם.
מצער לשמוע, יהי זכרו ברוך.
לא זוכר ממנו כלום פרט לסיפורים וכמה קטעים מהקלטות מפעם, אבל ג'קי דקל זאת אגדה שכל אוהד באר שבע מכיר לפחות בשם.
לא יודע אם שער אגדי, אבל אם אני לא טועה (אורי?) השערים הובקעו בנגיחות של רמלר וויצמן.South Boy כתב:מדברים על המשחק עם השער האגדי של דב רמלר?
עצוב
יהי זכרו ברוך
יהי זכרו ברוך
- אורי אדום בנשמה
delta7 כתב: לא יודע אם שער אגדי, אבל אם אני לא טועה (אורי?) השערים הובקעו בנגיחות של רמלר וויצמן.
אכן.