וובה בראון
וובה בראון
משחררים או משאירים?
ואיזה ישראלי אפשר להביא במקומו?
לפי הפרסומים הקשרים המועמדים לקבוצה הם: קהת, איינבינדר, אינברום... אבל אף אחד מהם לא קשר אחורי.
נ.ב.
אם יש כבר טופיק עליו אפשר לאחד.
ואיזה ישראלי אפשר להביא במקומו?
לפי הפרסומים הקשרים המועמדים לקבוצה הם: קהת, איינבינדר, אינברום... אבל אף אחד מהם לא קשר אחורי.
נ.ב.
אם יש כבר טופיק עליו אפשר לאחד.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: וובה בראון
אם מצליחים להביא מחליף אז משחרר אם לא אז לא...
לדעתי קלטינס זה יעד ריאלי עבורנו הקיץ ואין לי מושג למה התקשורת לא מזכירה אותו בהקשר שלנו.
לדעתי קלטינס זה יעד ריאלי עבורנו הקיץ ואין לי מושג למה התקשורת לא מזכירה אותו בהקשר שלנו.
קלטינס במקום וובה? אתה רוצה להחליף שחקן שמשחק היום 3 פעמים בעונה ברכש שעולה מיליון וחצי אירו?YallaHapoel כתב:אם מצליחים להביא מחליף אז משחרר אם לא אז לא...
בחייכם...תהיו ריאלים...את וובה בראון יחליף שחקן משלים...על העמדה הזו משחק כוכב בסדר גודל של אוגו, כל מי שיגיע, יבלע.
לא מוצא יותר מידי קשרים דפנסיבים שיחליפו אותו על משבצת הגרזן...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תשכח שקלטינס יכול לשחק כבלם ושאר המועמדים להחליף את הובאן לא בדיוק ורסטילים.Totti כתב: קלטינס במקום וובה? אתה רוצה להחליף שחקן שמשחק היום 3 פעמים בעונה ברכש שעולה מיליון וחצי אירו?
בחייכם...תהיו ריאלים...את וובה בראון יחליף שחקן משלים...על העמדה הזו משחק כוכב בסדר גודל של אוגו, כל מי שיגיע, יבלע.
קלטינס יכולגם לשחק כ50-50.
שגחקן כזה ייתן לנו ורסטיליות ועומק אמיתי בעמדה.
והוא כן ישחק במידה ונביא אותו זה בניגוד לוובה שורסטיליות היא ממנו והלאה ולצערי מסתבר שגם יכולת היא ממנו והלאה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה שתתחיל את ההודעה ב-"אל תשכח" לא אומר שהזכרת למישהו משהו...לקלטינס אין מקום ליד אוגו, זה קישור אפור מידי, אנחנו קבוצה שתוקפת 90% מהזמן.דר אדום בנשמה כתב:אל תשכח שקלטינס יכול לשחק כבלם ושאר המועמדים להחליף את הובאן לא בדיוק ורסטילים.
קלטינס יכולגם לשחק כ50-50.
שגחקן כזה ייתן לנו ורסטיליות ועומק אמיתי בעמדה.
והוא כן ישחק במידה ונביא אותו זה בניגוד לוובה שורסטיליות היא ממנו והלאה ולצערי מסתבר שגם יכולת היא ממנו והלאה.
מי שחושב שקישור של אוגו-קלטינס-ראדי זה קישור טוב, כנראה שוכח שהמטרה בכדורגל היא להכניס את הכדור לרשת, לא לנצח בקרבות בושידו באמצע.
לגבי "קלטינס בלם", מבטיח לך שראיתי יותר משחקים של ביתר ממך. הוא בלם כמו שסבא שלי מנגן על גיטרה חשמלית.
בקיצור, קלטינס יכול להיות עתודה לאוגו במידה והניגרי מקבל הצעה חלומית ועוזב, להביא אותו למשבצת המחליף של וובה זו חמלאות, בזבזנות וטמטום גמור. כבר אמרנו, זו עמדה שכל מחליף בעולם ישחק בה פעם בחודש ובגביע השוקו
- YallaHapoel
זה ממש לא אידאלי מבחינתנו שאוגו משחק כל כך הרבה, אחת הסיבות שזה קורה היא שאין תחליף ראוי.Totti כתב: קלטינס במקום וובה? אתה רוצה להחליף שחקן שמשחק היום 3 פעמים בעונה ברכש שעולה מיליון וחצי אירו?
הרעיון בלהחליף את וובה הוא להביא שחקן שיאפשר לנו לתת מנוחה לאוגו.
אנחנו משחקים באלפיים מסגרות ואם היה מישהו נורמלי כמחליף הוא היה רואה הרבה דשא.
אם בראון מתעקש לעזוב הייתי מנסה להביא את סגס תאמבי במקומו, ומנסה להשאיל את סוארס וגאדיר לסכנין בתמורה.
לא מאמין שיש קבוצה בארץ פרט לחיפה ומכבי שתסרב לשחקנים כמו גאדיר וסוארס.
לא מאמין שיש קבוצה בארץ פרט לחיפה ומכבי שתסרב לשחקנים כמו גאדיר וסוארס.
עכשיו העברתם את ההפרזות מהאשכול על אצילי, לזה של קלטינס.YallaHapoel כתב: זה ממש לא אידאלי מבחינתנו שאוגו משחק כל כך הרבה, אחת הסיבות שזה קורה היא שאין תחליף ראוי.
הרעיון בלהחליף את וובה הוא להביא שחקן שיאפשר לנו לתת מנוחה לאוגו.
אנחנו משחקים באלפיים מסגרות ואם היה מישהו נורמלי כמחליף הוא היה רואה הרבה דשא.
דוד קלטינס לא יכול להחליף את אוגו, לא היום, לא בעוד 5 שנים, לא אם יגבה ב-15 ס"מ, לא אם נגלה שיש לו צינור 4 צול בין הרגליים, לא אם יחתום מחר בנויקאסל ויגלה את אמריקה, לא אם יעשה עוד 50 יחידות במתמטיקה למחוננים.
אף אחד לא יכול להחליף את אוגו, אין צורך בהחלפה של אוגו. מחפשים פלסטר? תביאו מישהו זול שלא יצפה לשחק יותר מידי...זו עמדה שהיא באנקר וחיזוק שלה ב-1.5 מיליון אירו זה חלם.
- YallaHapoel
תחליף ראוי זה לא תחליף זהה, לשנייה לא אמרתי שקלטינס זה אוגו.Totti כתב: עכשיו העברתם את ההפרזות מהאשכול על אצילי, לזה של קלטינס.
דוד קלטינס לא יכול להחליף את אוגו, לא היום, לא בעוד 5 שנים, לא אם יגבה ב-15 ס"מ, לא אם נגלה שיש לו צינור 4 צול בין הרגליים, לא אם יחתום מחר בנויקאסל ויגלה את אמריקה, לא אם יעשה עוד 50 יחידות במתמטיקה למחוננים.
אף אחד לא יכול להחליף את אוגו, אין צורך בהחלפה של אוגו. מחפשים פלסטר? תביאו מישהו זול שלא יצפה לשחק יותר מידי...זו עמדה שהיא באנקר וחיזוק שלה ב-1.5 מיליון אירו זה חלם.
הרעיון בלהביא את קלטינס הוא להעמיד שחקן שיוכל לאפשר לאוגו מנוחה והאמונה שקלטינס שחקן עם פוטנציאל שבעוד שנתיים - שלוש יוכל לקחת צעד קדימה ביום שאחרי אוגו.
- ForeverRed
1+Totti כתב: עכשיו העברתם את ההפרזות מהאשכול על אצילי, לזה של קלטינס.
באחד הראיונות האחרונים ברק בכר נשאל מדוע שחקן שהגיע בסכום לא מבוטל כמו וובה לא רואה כמעט דשא. התשובה הייתה - ג'ון אוגו.
אני כן מסכים שיש מקום לריענון בעמדת המחליף. אחת הסיבות שאוגו משחק כל כך הרבה היא שאין מחליף ראוי על הספסל.
לא משחרר אותו אפילו לא בצחוק , כששיחק בקש הייתה תמימות דעים לגביו שהוא הדפנסיבי הטוב בליגה אחרי אלברמן , אין מה לעשות כשלא רואים דקות החלודה משפיעה.
שחקן מחוייב , תנו לו צ'אנס והוא יוכיח לכם את זה
שחקן מחוייב , תנו לו צ'אנס והוא יוכיח לכם את זה
אני בטוח שלפעמים משחקים כאן בנדמה לי והכל בעצם זה משחק שמשחקים בגן.
מי לעזאזל ישחרר את קלנטיס ולמה??
ולמה עוד פעם הפכתם שחקן בוסר ונחמד לכוכב עליון??
ומי ישלם עליו מליון וחצי??
ואני לא מבין כדורגל.
ואני לא מבין כדורגל.
מי ישחרר ולמה?טביב, כי הוא אוהב למכור.אדום זקן כתב:אני בטוח שלפעמים משחקים כאן בנדמה לי והכל בעצם זה משחק שמשחקים בגן.
ואני לא מבין כדורגל.
למה עוד פעם שחקן בוסר?כי מה לעשות, נאתכו ואלמוג כהן לא מחכים בתור.
מי ישלם מיליון וחצי יורו?מי ששילמה מיליון יורו על חצי דור אלו, 3 מיליון שקל על אורן ביטון ומיליון וחצי יורו על חצי אוחנה.
טביב לא ימכור את קלנטיס גם ב2.5 מליון.CrazyRed7 כתב: מי ישחרר ולמה?טביב, כי הוא אוהב למכור.
למה עוד פעם שחקן בוסר?כי מה לעשות, נאתכו ואלמוג כהן לא מחכים בתור.
מי ישלם מיליון וחצי יורו?מי ששילמה מיליון יורו על חצי דור אלו, 3 מיליון שקל על אורן ביטון ומיליון וחצי יורו על חצי אוחנה.
דבר שני וכתבו את זה כאן,כל עוד יש לך את אוגו וראדי במרכז המגרש וכנראה גם אייבנינדר אין טעם לזרוק על שחקן 1.5 בתפקיד הקשר האחורי.
עמדות המגנים זה משהו שיש איתו בעיה בכל העולם ובטח אצלנו ובאופן די עיסקי המחיר שלהם מאמיר ברגע שהם טובים.
אוחנה שווה לא מליון הוא שווה 4 מליון.
אוחנה זה שחקן העתיד של הכדורגל הישראלי,הכשרון שיש לו ברגליים לא ראיתי מאז ימי בניון בצעירותו.
אני לא רואה דילמה בלהחליף שחקן שראה 3 וחצי משחקים השנה והיה טוב רק באחד. לא עבד, נקסט. נביא מחליף אחר (עדיפות לצעיר) שיקבל את מעמדו כמחליף ויילחם על כל דקה