לא קבוצת ליגת אלופות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
rkuka
Title: קרייזי-רד

לא קבוצת ליגת אלופות

שליחה על ידי rkuka »

אני יודע שהדעה הזאת כנראה לא תהיה הכי פופלארית פה וזה ישמע קצת מוזר - אבל תנו לזה שניה לחלחל - מאריבור עשו לנו טובה אתמול !
לקח לי קצת זמן אחרי האכזבה אתמול - ואנחנו כאוהדים (בטח בשנים האחרונות) רוצים רק השגים ובכל מצב , אבל יכול מאוד להיות שעל ההשיג הזה היינו מצטערים - בדיוק כמו מכבי של לפני 3 שנים.
להגיע לליגת אלופות רק בשביל להגיע ולסיים קאמפיין של 0 שערים ,0 נקודות ולאבד את הצפון בליגה זה לדעתי יעשה יותר נזק מהמליונים שזה יכניס, ואולי טוב שהדברים יקרו בהדרגה
הנה כמה סיבות למה אנחנו לא קבוצת ליגת אלופות לדעתי:
1. הסגל - בעונת 2010 הפועל ת״א עשתה את העונה הטובה ביותר של קבוצה ישראלית בליגת אלופות - בסגל שלה היו ידין,וורמוט,שכטר,בן שהר,דה סילבה,זהבי ואניימה - כמעט כולם עברו בסוף אותה עונה לקבוצות בליגות בכירות - נכון שרובם לא הצליחו, אבל כמה שחקנים בסגל הנוכחי שהיו אמורים לשחק (בלי הפצועים) לדעתכם היו עוברים בסוף העונה לליגה בכירה (גרמניה,אנגליה,ספרד,צרפת)?
2. הישראלים - בליגה שמותר בה רק 5-6 זרים,קבוצה שרוצה לא להתבזות בליגת אלופות חייבית ישראלים מאוד איכותיים ולנו לצערי יש מעט מאוד כאלה כרגע בסגל. בכללי אני חושב ש3-4 קבוצות בליגת העל עם תקציב גדול ואקטרטיבי זה אולי טוב לליגה אבל רע מאוד לישראליות באירופה - אבל זה נושא אחר בפני עצמו. לצערי אין לנו מספיק ישראלים שוברי שיוין, המעטים שקיימים נמצאים בקבוצות בחו״ל (אלמוג כהן,ניר ביטון ,קני סייף ואולי נאתכו ) ולא הצלחנו לשכנע אף אחד מהם להגיע.
3. הזרים - טוני ואוגו הם ללא ספק שחקנים ברמה של ליגת אלופות, אבל זה לא בטוח מספיק. קורהוט שחקן נחמד מאוד אבל לדעתי לא עילוי, מיגל פצוע קוואנקה ופקארד הם עדיין חידה.קשה מאוד להחזיק קבוצה בליגת אלופות עם שחקן אחד מוכח.
4. המאמן - רגע לפני שאתם מפסיקים לקרוא, קחו עוד שניה.. :) בכר הוא המאמן השיראלי הטוב ביותר בכל הזמנים לדעתי. אבל יש לי הרגשה שהוא צריך עוד קצת זמן לפני שהוא עולה לליגה של הגדולים. אני חושב שהשנה הוא הגיע עם יותר מידי ביטחון (ולזכותו יאמר שהוא מתמודד עם סיטואציות כמעט בלתי אפשריות של פציעות), וקצת סטה מהדרך הצנועה שהביאה אותו לכאן. הגאונות הטאקטית שאפיינה אותו התחלפה בקצת אנמיות לדעתי וקיבלנו משחקים כמו אתמול או לודוגרץ בחוץ. נראה לי שדווקא ה״כישלון״ הזה יכול לבנות אותו כמאמן טוב יותר לשנים הבאות .

הליגה הארופית תפורה מואד למידותיה של הפועל באר שבע! עם הגרלה נוחה יש אפשרות לעלות שוב שלב, להתקדם ברמות האלה ולהשתפשף במפעלים האירופיים - המטרה צריכה להיות ישראלים איכותיים בינואר (ואולי איזה רענון בזרים) בשביל ששנה הבאה נגיע מוכנים באמת!

יאללה הפועל!
נערך לאחרונה על ידי rkuka ב 23 אוגוסט 2017, 18:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: לא קבוצת ליגת אלופות

שליחה על ידי אדום זקן »

גבר לא בשביל להקניט,פןסט מושקע והכל אבל חאלס,הבנו,לא חידשת לנו כלום פנינו לעתיד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דיי נו אם השוער שלהם לא נהיה בן 17 בדקה 89 כולם פה עפים על
הסגל
הישראלים
הזרים
המאמן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:גבר לא בשביל להקניט,פןסט מושקע והכל אבל חאלס,הבנו,לא חידשת לנו כלום פנינו לעתיד.
איזה הבינו? תוגה כזו לא היתה בעיר מאז גמר הגביע ב-2003... בעיר העתיקה חסר רק סוכת אבלים.

ולעצם העניין - מסכים איתך בענק עוד הרבה לפני אמש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

חלאס לשכנע את עצמכם בדיעבד שטוב שעפנו.
יכלנו להיכנס אתמול למועדון הגדולות האמיתי של הכדורגל הישראלי, ולדאוג לזה שלכל חובב כדורגל באירופה יצלצל באוזן השם הפועל באר שבע.

אין מה להיכנס למרה שחורה. היה ונגמר.
אבל אל תשקרו לעצמכם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ReDo כתב:חלאס לשכנע את עצמכם בדיעבד שטוב שעפנו.
יכלנו להיכנס אתמול למועדון הגדולות האמיתי של הכדורגל הישראלי, ולדאוג לזה שלכל חובב כדורגל באירופה יצלצל באוזן השם הפועל באר שבע.

אבל אל תשקרו לעצמכם.
לגבי אחרים אתה צודק, לגבי לא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

ReDo כתב:חלאס לשכנע את עצמכם בדיעבד שטוב שעפנו.

אבל אל תשקרו לעצמכם.
אתה באמת מאמין שמכבי תל אביב של לפני שנתיים או של מכבי חיפה עם 0 שערים מצלצלת באוזן של כל חובב כדורגל באירופה?
ואם כבר מצלצלת - באיזה הקשר?
אני חושב שהעניין הוא פה לא לשכנע את עצמנו או להכנס למרה שחורה , אלה להיפך -לנסות להסתכל על המצב בראיה מפוקחת (עד כמה שזה קשה) להבין איפה היו הכשלים ומה הפערים על מנת שנוכל להכנס באמת למעדון של הגדולות ולא רק לבקר בו.
לא כל כך מתחבר ל- היה נגמר בוא נשכח שזה קרה, נראה לי שהדיון (בעיקר שלנו האוהדים)צריך להיות יותר בכיון של היה, בוא נלמד ונשתפר בינתיים אנחנו פה בשביל הקבוצה בשביל התהליך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נו באמת, גם לנו יש שחקנים טובים:
מיכאל אוחנה, טוני וואקמה, מיגל ויטור, ג'ון אוגו ובן ביטון.
היינו צריכים להבקיע גול, זה מה שהיה חסר לנו גם בעונה שעברה.
העונה אנחנו נפלנו בגלל הגישה שמשום מה נראה שמשהו נשבר בגישה של השחקנים במשחקים חוץ מהמשחק מול לודוגורץ בבית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

דר אדום בנשמה כתב:נו באמת, גם לנו יש שחקנים טובים:
מיכאל אוחנה, טוני וואקמה, מיגל ויטור, ג'ון אוגו ובן ביטון.
היינו צריכים להבקיע גול, זה מה שהיה חסר לנו גם בעונה שעברה.
העונה אנחנו נפלנו בגלל הגישה שמשום מה נראה שמשהו נשבר בגישה של השחקנים במשחקים חוץ מהמשחק מול לודוגורץ בבית.
אני מאוד אוהב את בן ביטון ואת ההתקדמות המטאורית שהוא עשה בשנים האחרונות אבל אתה באמת מאמין שבן ביטון יכול לשחק בקבוצות בליגה הספרדית,אנגלית וכאלה...?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ברור שהייתי רוצה אלופות.
זה סכום פסיכי, זה 4 נקודות דירוג עוד לפני שעלינו לדשא (עצם העפלה שווה לשני ניצחונות/ניצחון ו2 תיקו/4 תיקו בבתים של האירופית) והרבה יוקרה.
זה גם גירוי שהיה יכול לדרוך את המערכת ולעלות את המוטיבציה.

אבל זה כבר לא רלוונטי, האירופית הרבה יותר למידותינו ונקווה לקבל בית שיאפשר עלייה או לפחות מאבק על העלייה שיכניס לנו נקודות דירוג.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אתה צודק בהרבה מובנים.

ברור שאם הינו מעפילים הכל היה נראה אחרת.
טוב יותר ומפלצתי יותר. והינו מדברים אחרת... וזה לא קרה ואירופית היא נחמה מצוינת למועדון כמונו.

העניין שאם מסתכלים על הכל בצורה אחרת, רובנו מרגישים שהסגל הזה בפיק שלו, ושחקני מפתח שהם מנהיגים (ישראלים) בשלהי הקריירה, וחרב הזרים מנופפת מעלינו. אז זה לא מוסיף שקט.

חוסר מזל שמלווה בהמון פצועים, מגבלת זרים ובעיקר חטא יוהרה (שהוא השיעור הגדול שאני לפחות לקחתי מהמפגש הזה)

היה חסר לנו סנטימטר של מזל (עם הנגיחה של וואקמה)
אבל גם יכולת, חוץ מדיבורים לא הראנו בדשא עליונות רצינית מולם. (גם בטרנר)
הגענו להזדמנויות אופטיות ורק מצב אחד שתפסנו את הראש (נגיחה של וואקמה)

מישהו כאן זוכר למעט רגע של קסם עם פצצה לחיבור של וואקמה, ופיצוח הגנה חד פעמי של מלי וטוני שגרם לפנדל, מצב אחד שתפסנו את הראש ואמרנו, איך הוא החטיא את זה?? או וואו זה היה קרוב??

שלח תגובה