כך היה: הפועל ב"ש VS הפועל חיפה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

כך היה: הפועל ב"ש VS הפועל חיפה.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

המפגש הראשון בהיסטוריה: עונת 59/60, שמינית גמר גביע המדינה - הפועל ב"ש מליגה א' (השניה דאז), מתארחת אצל הפועל חיפה מהליגה הלאומית (הראשונה דאז) וחולמת להיות סינדרלה. אחרי 77 דקות עקרות משערים, שם שלמה לוי המקומי קץ לחלום, וקובע את תוצאת המשחק - 0-1 בסיום לפועל חיפה, וב"ש נשארה רק עם המחמאות. שפט: שלמה נמש, לעיני 1,000 צופים בקרית חיים.

הרכב ב"ש באותו משחק: משה מלאך, ג׳קי דקל, פיפי בוקובזה, מרדכי ביטון, יחיאל מור, דוד קופמן, מוריס חליווה, סייפן, מסעוד בן-שאנן, מרדכי נידם, ז׳ילבר בן-דוד.

נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

E26

Re: כך היה: הפועל ב"ש VS הפועל חיפה.

שליחה על ידי E26 »

אורי הפינה הזו מתחילה להלחיץ אותי. בפוסט שלך נגד בני יהודה בלט נתון תוצאות התיקו מולם ובסופו של דבר הסטט' הוכיחה את עצמה :{
אל תספר לנו דברים כאלה, במיוחד בתקופה באסה שכזו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שנת 94. ניצחון מעלה למקום הראשון. גשם מטורף. מובילים מחצית ראשונה שתיים אפס. השחקנים חוגגים את השערים בשיירה על ארבע.
מפסידים שלוש שתיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גדי כתב:שנת 94. ניצחון מעלה למקום הראשון. גשם מטורף. מובילים מחצית ראשונה שתיים אפס. השחקנים חוגגים את השערים בשיירה על ארבע.
מפסידים שלוש שתיים.
94/95, מחזור 11.
צמד של אביגדור. סמדג'ה לקח פנדל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עונת 97 98 עונת הירידה בוסרמיל מובילים 2 0 מפסידים 5 4

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

6:1 ארור

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

מגיעים לקרייה אחרי שש הפסדים רצופים כשעל הקווים מי שלימים יהיה הראניירי של הפועל חיפה ולדעתי המאמן החלש ביותר שאימן אי פעם בבאר שבע, כולם מהשחקנים עד אחרון האוהדים על הקרשים והרגשה ששום דבר מימי הלאומית לא ישתנה ושלא ננצח במגרש הארור הזה.
מנצחים 2-0 כולל שער של מיודענו שפגשנו לא מזמן אמג'ד סולימאן וקלינגר מתפטר בשידור חי אחרי המשחק.
יום הזוי.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

3 (אם אני לא טועה) מחזורים לסיום הליגה הלאומית, אנחנו אחרי שלא חיברנו יותר מ2 ניצחונות רצופים במשך כל העונה- מגיעים איך שהוא לסוף העונה כשעדיין יש סיכוי סביר לעלייה, חיםה והפועל פת מעלינו, ניצחנו 3-0, לא אשכח איך במצב של 1-0 לנו יניב אלול הציל שער בטוח, כבר הרגשתי איך הכל מתחבר לנו..
בסוף זה חא הספיק ולא עלינו.

נתון מעניין - עד 5 מחזורים לסיום העונה לא חיברנו יותר מ2 ניצחונות רצופים, ב5 המחזורים האחרונים ניצחנו ובסופו של דבר השגנו את הרצף הטוב ביותר באותה עונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

עונת 93/94.
מחזור ראשון בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה. מנצחים 3-0 או 3-1 אני לא בטוח. משחק ראשון של ויקטור מורוז ושל שארבקוב שהגיע על תקן כוכב וסיים כמו קוונקה. אם זוכר אז גם מורוז וגם מריאן בקו האגדי הבקיעו לבאר שבע.
זה היה אות להתחלת עונה הכי טובה בתולדות הפועל באר שבע - 19 נקודות מתוך 21 אפשרויות. רק תיקו מחזור שני נגד צפרירים חולון מנע מאזן מושלם כאשר את שער השיוויון לבאר שבע כבש לקראת הסוף שוקרי אל עוקבי. בשער חולון עמד נפיל בשם זידוב?
אחרי שבעה מחזורים הצמרת הייתה מורכבת ממכבי תל אביב עם מאזן מושלם כאשר מכבי חיפה ובאר שבע מייד אחרייה.
מחזור שמיני יצאנו שוב לקריית אליעזר. הפעם נגד מכבי חיפה. דקה 30 נקלענו לפיגור 2-0. זוכר שער יפה מאוד של עטר. לקראת המחצית דודו חפר נתן גול גדול מחוץ לרחבה. זו הייתה מכבי חיפה מפלצתית. עטר, ברקוביץ, רונן חרזי, אלון מזרחי ועוד כוכבים, כך שזה שבאר שבע שלטה במחצית השנייה היה כבוד גדול. דקה 85 פנדל לבאר שבע! ישבתי ביציע של מכבי חיפה והייתי בעננים. ויקטור מורוז ניגש לבעוט ויצר השראה לדור שהגיע 25 שנה אחר כך. חרא של בעיטה אשר רפי כהן לא התקשה להדוף. עד לסיום אסי רחמים עצר נגיחה של האווירון באחת ההצלות הכי מדהימות שראיתי.
מחזור עשירי יצאנו למשחק חוץ ברמת גן נגד מכבי. הפסדנו 2-0. זכור לי שעשו כתבה על השופט המהולל יצחק בן יצחק וההכנות שלו למשחק. הוא כאילו אומר לקוונים שצריך להיזהר מהישאם זועבי שעושה הצגות. במהלך המשחק זועבי קיבל כדור מול אובארוב שקפץ עליו עם שתי רגליים לכיוון הראש. במקום פנדל ואדום לאובארוב יצחק בן יצחק בכדי להוכיח את ההזהרה שלו הוציא להישאם זועבי ההמום תרתי משמע כרטיס צהוב על התחזות....

כל זה מהזיכרון הקודח שלי כך שייתכן וכל זה לא קרה באמת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

יום שישי אחר הצהריים, שדרות רגר בואכה מרכז אורן.
אוהד הפועל חיפה בתוך מונית שירות שהוסבה להסעה חובט באוהד באר שבע שחולף בסמוך עם מקל של מטאטא.
נהג מונית מקומי מגיע בריצה עם מפתח ברגים או משהו דומה ואוהדי חיפה נמלטים.
המשחק כנראה נגמר בתיקו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גדי כתב:עונת 93/94.
מחזור ראשון בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה. מנצחים 3-0 או 3-1 אני לא בטוח. משחק ראשון של ויקטור מורוז ושל שארבקוב שהגיע על תקן כוכב וסיים כמו קוונקה. אם זוכר אז גם מורוז וגם מריאן בקו האגדי הבקיעו לבאר שבע.
זה היה אות להתחלת עונה הכי טובה בתולדות הפועל באר שבע - 19 נקודות מתוך 21 אפשרויות. רק תיקו מחזור שני נגד צפרירים חולון מנע מאזן מושלם כאשר את שער השיוויון לבאר שבע כבש לקראת הסוף שוקרי אל עוקבי. בשער חולון עמד נפיל בשם זידוב?
אחרי שבעה מחזורים הצמרת הייתה מורכבת ממכבי תל אביב עם מאזן מושלם כאשר מכבי חיפה ובאר שבע מייד אחרייה.
מחזור שמיני יצאנו שוב לקריית אליעזר. הפעם נגד מכבי חיפה. דקה 30 נקלענו לפיגור 2-0. זוכר שער יפה מאוד של עטר. לקראת המחצית דודו חפר נתן גול גדול מחוץ לרחבה. זו הייתה מכבי חיפה מפלצתית. עטר, ברקוביץ, רונן חרזי, אלון מזרחי ועוד כוכבים, כך שזה שבאר שבע שלטה במחצית השנייה היה כבוד גדול. דקה 85 פנדל לבאר שבע! ישבתי ביציע של מכבי חיפה והייתי בעננים. ויקטור מורוז ניגש לבעוט ויצר השראה לדור שהגיע 25 שנה אחר כך. חרא של בעיטה אשר רפי כהן לא התקשה להדוף. עד לסיום אסי רחמים עצר נגיחה של האווירון באחת ההצלות הכי מדהימות שראיתי.
מחזור עשירי יצאנו למשחק חוץ ברמת גן נגד מכבי. הפסדנו 2-0. זכור לי שעשו כתבה על השופט המהולל יצחק בן יצחק וההכנות שלו למשחק. הוא כאילו אומר לקוונים שצריך להיזהר מהישאם זועבי שעושה הצגות. במהלך המשחק זועבי קיבל כדור מול אובארוב שקפץ עליו עם שתי רגליים לכיוון הראש. במקום פנדל ואדום לאובארוב יצחק בן יצחק בכדי להוכיח את ההזהרה שלו הוציא להישאם זועבי ההמום תרתי משמע כרטיס צהוב על התחזות....

תיקון לגבי החלק הראשון: ניצחנו 1-3. כבשו לנו ויקטור מורוז, שלמה אילוז ושוקרי אל-עוקבי שחגג את הגיבוש בתנועת אווירון א-לה אלון מזרחי שהיה אז בשיא תפארתו... לגבי השוויון מול צפרירים - לא סגור על זה, אבל די משוכנע שאתה טועה לגבי כובש שער השיוויון.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

כבר הזכרתי כאן בעבר משחק מאמצע שנות ה-80 נגד הפועל חיפה בוסרמיל. זכורים לי אצלם גיורא אנטמן בשער ושלומי שטיקר קיצוני ימני (מהיר מאד!).

נגמר 3:0 לנו. אני נהניתי, חבר אוהד הפועל חיפה שהיה איתי - פחות.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורי אדום בנשמה כתב:
תיקון לגבי החלק הראשון: ניצחנו 1-3. כבשו לנו ויקטור מורוז, שלמה אילוז ושוקרי אל-עוקבי שחגג את הגיבוש בתנועת אווירון א-לה אלון מזרחי שהיה אז בשיא תפארתו... לגבי השוויון מול צפרירים - לא סגור על זה, אבל די משוכנע שאתה טועה לגבי כובש שער השיוויון.
אם אלו הטעויות היחידות שלי אז אני מאושר. זוכר את שוקרי אל עוקבי כובש נגיחה סביב דקה 80. כמובן שייתכן והזיכרון מתעתע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גדי כתב:
אם אלו הטעויות היחידות שלי אז אני מאושר. זוכר את שוקרי אל עוקבי כובש נגיחה סביב דקה 80. כמובן שייתכן והזיכרון מתעתע
השיוויון מול צפרירים נכבש בדקה ה-83. מרקו בן-ברוך כבש בדקה ה-70 לצפרירים. בלט בשורות צפרירים: האקס אלי אוזן ז"ל.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

גדי כתב:עונת 93/94.

הדבר היחיד שאני זוכר מהמשחק נגד חיפה בקרית אליעזר זה שבזמן התוכנית של שירים ושערים התנגן השיר של "אירופה" "the final countdown" מיד אחרי הגול של עטר שקבע 2-0(או שהגול קטע את השיר)

שלח תגובה