אם אתם שואלים אותי? בן אדם חיובי אבל לדעתי זאת ירידה ברמה.
לא בטוח לגביי הכיולת שלו ולבנות קבוצה ולעמוד תחת לחץ, במכבי תל אביב זה בטח לא עבד.
עדי פרץ כתב:אתם יודעים? אני לא חושב שאפשר להגיד שהוא נכשל במכבי? ..אני אישית מאמין שיש משהו שמכבי שעוצר אותם מלהתקדם וזה הלאה ומעבר ממאמן זה או אחר
sumsum כתב:טוב אף אחד במכבי ת"א לא הכריח את רב"ש לשים את ישראלביץ' בתור מגן שמאלי, ולא הכריח אותו לא להביא אלטרנטיבה לאורי שטרית ועוד ועוד החלטות תמוהות, הוא קיבל תקציב מדהים בכל קנה מידה, את המיטב בשחקני ישראל, וכל מה שהוא הצליח להביא בתור זה זה שחקן שנכשל אפילו פה בהפועל ב"ש (טומאסיץ') וזר מוזר הידוע בכינויו דולי, אף שחקן לא פרח אצלו, הקבוצה נראיתה כל כך רע, שהאפילה על ההרכבים המוזרים שהוא העלה, פוקס בקרית שמונה ללא לחץ, לא דומה לשום דבר שיש פה, ואחרי כשלון מהדהד במכבי ת"א לא צריך לקבל פרס בדוגמת הפועל ב"ש, אפילו אם הוא מתראיין יפה, ומסתבר שהוא עושה לעצמו יחסי ציבור בקרב עיתונאי הנגב.
גיא חתום לעונה אחת עם אופציה ל-2 נוספות.מתי אדום עתיק כתב:גיא לוי לא חתום פה למספר עונות? נראה לי הכל דיבורים וקשקושים. אגב בן שמעון לא פחות טוב מגיא לוי. הבעיה שלנו (כמו בנבחרת היא איכות השחקנים...)