הפועל באר שבע VS בני סכנין - מאזן היסטורי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפועל באר שבע VS בני סכנין - מאזן היסטורי.
במוצ"ש יהיה זה מפגש הליגה ה-44 ביננו לבני סכנין.
המאזן הכולל ב-43 מפגשים הקודמים עומד על 21 נצחונות לנו, 12 נצחונות לבני סכנין, 10 תיקו ויחס שערים 46-62 לנו. כשאנחנו מארחים, המאזן הכולל ביננו עומד על 20 מפגשים - 12 נצחונות לנו, 4 נצחונות לבני סכנין, 4 תיקו ויחס שערים 17-27 לנו. כשבני סכנין מארחת, עומד המאזן הכולל ביננו על 23 מפגשים - 9 נצחונות לנו, 8 נצחונות לבני סכנין, 6 תיקו ויחס שערים 29-35 לנו.
המאזן הכולל ב-43 מפגשים הקודמים עומד על 21 נצחונות לנו, 12 נצחונות לבני סכנין, 10 תיקו ויחס שערים 46-62 לנו. כשאנחנו מארחים, המאזן הכולל ביננו עומד על 20 מפגשים - 12 נצחונות לנו, 4 נצחונות לבני סכנין, 4 תיקו ויחס שערים 17-27 לנו. כשבני סכנין מארחת, עומד המאזן הכולל ביננו על 23 מפגשים - 9 נצחונות לנו, 8 נצחונות לבני סכנין, 6 תיקו ויחס שערים 29-35 לנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: הפועל באר שבע VS בני סכנין - מאזן היסטורי.
לחזור למקורות, לדמוע בסתר ולהמשיך לחלום:
https://www.youtube.com/watch?v=RDYYS70l6lA&t=7s" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=RDYYS70l6lA&t=7s" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
שנת 99. עונה ראשונה בלאומית. דקה עשירית דיקוסטנזה מטריף שחקן סכנין באוויר ומקבל אדום. עם עשרה שחקנים אנחנו לוחצים וסכנין מעבירים זמן. לקראת סיום החמצה נוראית של שמעון ביטון אבל אחרי כמה דקות יש פנדל ואביבי זוהר שם בפנים. ניצחון של אופי... גילי לנדאו כתב חמשיר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
98/99, מחזור 11.גדי כתב:שנת 99. עונה ראשונה בלאומית. דקה עשירית דיקוסטנזה מטריף שחקן סכנין באוויר ומקבל אדום. עם עשרה שחקנים אנחנו לוחצים וסכנין מעבירים זמן. לקראת סיום החמצה נוראית של שמעון ביטון אבל אחרי כמה דקות יש פנדל ואביבי זוהר שם בפנים. ניצחון של אופי... גילי לנדאו כתב חמשיר
לאחר המשחק עלינו למקום הראשון.
אגב - זה היה מפגש הבכורה ביננו בכל הזמנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה בטוח שזה היה מפגש הבכורה?אורי אדום בנשמה כתב:
98/99, מחזור 11.
זכור לי שבעונת הירידה של 97-98 שיחקנו מולם בסיבוב ט וניצחנו 4-0.
או שאני מתבלבל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם לי זכור שפעם בעבר הרחוק פירקנו אותם בגביע. אורי?דר אדום בנשמה כתב: אתה בטוח שזה היה מפגש הבכורה?
זכור לי שבעונת הירידה של 97-98 שיחקנו מולם בסיבוב ט וניצחנו 4-0.
או שאני מתבלבל?
- אורי אדום בנשמה
סליחה, בכורה בליגה.
רק תיקון - ניצחנו אותם במשחק ההוא בגביע 0-5 (יאיר שמחון צמד, דיקוסטנזו, דויד פרץ ואלעזר לביא)
רק תיקון - ניצחנו אותם במשחק ההוא בגביע 0-5 (יאיר שמחון צמד, דיקוסטנזו, דויד פרץ ואלעזר לביא)
מחזור אח"כ תיקו 2-2 בווינטר מול הכח של לופא, עם שער שיוויון מהכואבים שחוויתי, דקה 96. יובל פילוס. יציאה מזעזעת של אסי רחמים.אורי אדום בנשמה כתב:
98/99, מחזור 11.
בירידת ליגה לא בכיתי ככה.
נגיחה לחיבור מקרן. גול כזה שלא שוכחים.שמעון א כתב: מחזור אח"כ תיקו 2-2 בווינטר מול הכח של לופא, עם שער שיוויון מהכואבים שחוויתי, דקה 96. יובל פילוס. יציאה מזעזעת של אסי רחמים.
בירידת ליגה לא בכיתי ככה.
- אורי אדום בנשמה
ושקוטע 6 נצחונות רצופים ומדיח אותנו מהמקום הראשון. חופשי אי אפשר לשכוח.izguy83 כתב: נגיחה לחיבור מקרן. גול כזה שלא שוכחים.
גם היה שם עניין שהשופט האריך את תוספת הזמן, לא?
- אורי אדום בנשמה
שער של חזי שירזי לבאר שבע אני חושב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כן. עשה 1-0 לנו. הם השוו ל 1-1... ואז אביבי זוהר עשה 2-1 בבעיטה חופשית.גדי כתב:שער של חזי שירזי לבאר שבע אני חושב.
- אורי אדום בנשמה
ובחזרה לנושא - אם בעונת 98/99 עסקינן, אז המפגש מול סכנין בחוץ בעונה ההיא זה חתיכת טראומה. הפסד 1-0 בחוץ (עאבד רבח דקה 5. רדיוס ללא קהל במגרש בכפר קנא) שהדיח אותנו מהמקום הראשון ולמעשה חרץ את גורלנו להישאר עונה נוספת בליגה המזוויעה הזו.